Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Krusty said: ben anlamadım ya finali. o sondaki ışık fln neydi ? bu diğer evren neydi yani tam olarak? spo diğer evren hepsinin öldükten sonra tekrar buluştuğu bir evren. sonrasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 hellyeah kaç yüz yıllık bugı fixledi jack. i can fix thiss diye diye. güzeldi bence cok tam istedigim gibiydi sonu. sırlar kalsın acıklanmasın zaten asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 walt noldu? MIB tam olarak neymiş? o ışık neydi? dharmanın hiç bi rolü yok işin içinde falan filan jj karşıma çıkma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 final hakkında yorumum şudur; meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 finalden sonra aklımda kalan sorulara bulabildiğim tek cevap: kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi kutup ayısı neydi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 herşey ışıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Black-ice said: abi kutup ayısı neydi şimdi? doğru valla al sana açık uç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sayfa 105teki rick roll'd süeprmiş yanlız hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ırkçımı bu senaristler ya ekşidede okudum baya bi güldüm 4chan deki mevzuya - where is mr eko, walt and michael - black people don't go to heaven? :( - of course they don't, heaven is for people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben bi bok anlamadım ne bu ya. çok boşlukta hissettim kendimi bitince bi an. yani ne abi hani ne yani :d hani hepsi öldü gitti eyv sora buluştular da abi o zaman kate'in sawyer'ın falan sonra öldüğünü bi şekilde göstert bize ne bilim hiç yakıştıramadım harbi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 süperdi, yıllarca meraklandırdın sonunda da ağlattın teşekkürler lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ya kutup ayısı dharmanın deney için getirdiği hayvanlar işte tekerleğin orası donuktu o yüzden kullanıyorlardır. 2 açık uç random zaman atlamaları ve tekerleği çevirenin çöle gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bu senaristleri teneşir paklasın serefsızler ya lan tamam arkadas hepsı ölüymüş eyw.E peki o adada olan o kadar şey ne yazmıyım tekrar da birini soyle ya birini ağar sövecem sımdı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bruce willis ölüymüş gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ölü felan değil hepsi bilaer ada var gerçekten sideflashbacks afterlife sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sideflashback ne ya, allahım şu diziye harcayacağın vakitte neler yapardın eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Kötü bir finaldi. Benim gözümde çok açık bıraktı mesela; Bak bak Jacob'ın annesi kimdi? Yani nasıl o adaya geldi kim getirdi? Jacob'ın üvey annesi kimdi? O adayı nasıl sahiplenmiş vb? O ışık kaynağını kim ne için inşa etmiş? ıkınsam daha çok çıkar eminim bunlar son 3-4 bölümden merak ettiklerim. Ayrıca herkes öldü cennete buluştuk ayağıda çok kolpa olmuş. Sonunu bağlayamayacağız bari supernaturaldaki cennet havası verelim demişler. Olmamıs ganka sana puanım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ne zamanı abi herkes gibi oturup izledim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 lan adada olan şeylerde sizi eğlendirmek için, böyle mal mal kafanızı yorup tartıştırmak için, hala düşünenler var lan bunları, yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Fucking lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 şimdiye kadar yapılmış en sansayonel dizi olan lostun başka bi şekilde biticeğini düşünmüyodum. tam olması gerektiği gibi bitti. iyi ki ole herşeyi gerçekliğe bilime falan bağlamamışlar. cok iyi oldu bole. bundan 15 20 sene sora aklınızda kalıcak ve torunlarınıza cocuklarınıza falan anlatacağınız yegane dizidir. ister bu kadar olay yaptı bok gibi bitirdi diye, ister ozmnlarda en buyuk diziydi diye hatırlayın. son bolum içinde kesinlikle doyurucu bi finaldi. kotuydu falan diyenlerde haklı coğu yonden. ama tam benim istediğim gibi tam benim olması gerektiğini dusunduğum gibi bitti diye bu kadar hoşuma gitti belkide. benim tek aklıma gelipte merak ettiğim şey: sayıların anlamı neydi? ben kesin arkasından bişiye bağlarla dizi ole yurur diye bekliodum ama bi anda onemini yitirdi sayılar. ayrıca ilk bolumun goz açılması ve finalinde goz kapanmasıyla falan bitmesi cok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bittus said: oha juliet eski karısı mı??? paralel evrende tabi off önceden anlamıştım keşke söyleseydim havam olurdu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben sadece son bolumu izledim bi bok anlamadim siz 6 senedir izleyip bi bok anlamamissiniz demek ki bisey kacirmamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tomkat ahahasdshasfasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar