moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yine kendinden bekleneni veriyor lost. mükemmel bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 blacksmoke ve home blacksmoke un iyi çıkması çok zor bence, kötü olan jacob olsaydı göz göre göre öldürtmezdi kendini, ha ikisinin de iyi çıkması haylı zor zaten. bide home dediği yer o tapınak ya da sadece tapınaktan geçilen bi yer galiba. o yüzden hemen o tozu döktüler kükürtmüydü neydi. asıl önemli olan o tapınaktaki elemanlar jacob worshipperlar flnmı kim onlar nöörüyolar orda off bekle allah bekle şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 black smoke adam zaten tapınakta dolaşıyodu evi orası değildir zaten black smoke bi ara tapınağın gardiyanı değil miydi? ben nası summonladı o dumanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cermy said: jacob jacobun düşmanı siyahlı adam(blacksmoke aynı zamanda) john locke olarak canlandı, jacobda sayid olarak canlandı. bence. ohaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 MrLevie said: 6x1-2 yahu iyi hoş da bu tapınakdaki abiler niye görünmedi bunca sezon? bence sayide bildiğin jacob kaçtı. ha bi de walt nerde lan? hadi o yok, micheal da yok? hadi onları da geçtim claire kızcaazı sadece tek saniye gösterdiler lan yuh. claire bence hamilelikle ilgili supriz yapıcaklar o yüzden öyle gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sayid Jacob sayid olarak canlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 3.bölüm tanıtımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jacob ın sayid olarak canlanmasına ihtimal vermiyorum. tipten kaybediyor. esasında desmond tam jacob lık. desmond ın uçakta jack tarafından görülmesi kıllandırdı beni. jacob jack e desmond kılığında görünmüş olabilir. sanmıyorum öyle başka koltuğa kalktım gittim oturdum bro olayını. ayrıca yeni abiler, ablalar temple da olanlar. richard hep temple da başka grup var diyordu. aha işte bunlar. gençlik havuzunuda görmüş olduk. richard abi yıllardır burda yıkanıyormuş. son yıkanma sırasında prostatı bi tedavi edeyim demiş ama anlaşılan salmış havuza. hayvan herif. ya lost un 2 başlığı olsun biri yeni çıkan bölümü izleyenler için. yazsın insanlar doya doya. spoiler aç kapa aç kapa baydım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim iyice kafam karıştı, nereye bağlanacak ki? bi oradan bi buradan Ya uçaktaki sahneler şimdi eğer başarabilselerdi böyle olacaktı gibisinden mi çekilmiş? Niye bi adadan bi normal kaza olmamış yerden devam ediyorlar? bi de locke un cesedi orda yatarken öteki içine man in black kaçmış olan locke dolaşıyor, bi de klonlama mı çıktı yoksa basımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İlk bölüm 2 bölüm halinde mi şimdi? Yoksa direk 2 bölüm mü verdiler,gerçi ne farkeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 QueenofSpades said: benim iyice kafam karıştı, nereye bağlanacak ki? bi oradan bi buradan Ya uçaktaki sahneler şimdi eğer başarabilselerdi böyle olacaktı gibisinden mi çekilmiş? Niye bi adadan bi normal kaza olmamış yerden devam ediyorlar? bi de locke un cesedi orda yatarken öteki içine man in black kaçmış olan locke dolaşıyor, bi de klonlama mı çıktı yoksa basımıza? başardılar...ama saçmalık uçaktaki zaman ile adadaki zaman farklı.açıkçası biraz karışık :S hiro nakamura olsaydı bu zaman bükme karmaşasını çözebilirdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 O_o yine wtf diyerek izledik tebrikler,bence Desmond orda çünkü ada olmadığına göre kazadan sonra oraya düşmüş olamaz,basılcak düğmede olmayınca ne etçekler Desmond'ı :P Sayid'i öldürselerdi gidip senaristleri black smoke'a atardım ellerimle valla asdfghj,her bölüm bi öyle bi böyle paralel evren muhabbeti yapçaklarsa yandıkki ne yandık...Ayrıca Hiroyuki Sanada abimizi görüp birde üstüne japonca konuştuğunda kalbim zaten hızlıydı iyice hızlandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2nin sonunda benjaminin şaşkın bakışlarla olayı seyrettiği yerde bende aynı salak bakışı yaşıyordum. bu ne lan iyice saçma sapan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Thraine_Numeheru said: QueenofSpades said: benim iyice kafam karıştı, nereye bağlanacak ki? bi oradan bi buradan Ya uçaktaki sahneler şimdi eğer başarabilselerdi böyle olacaktı gibisinden mi çekilmiş? Niye bi adadan bi normal kaza olmamış yerden devam ediyorlar? bi de locke un cesedi orda yatarken öteki içine man in black kaçmış olan locke dolaşıyor, bi de klonlama mı çıktı yoksa basımıza? başardılar...ama saçmalık uçaktaki zaman ile adadaki zaman farklı.açıkçası biraz karışık :S hiro nakamura olsaydı bu zaman bükme karmaşasını çözebilirdi belki d spo cevap aha önce de dedim. uçakta olay başarma falan değil. sadece ilk defa bize bu döngüden bir parça sundular. döngünün amacı bence, adaya düşmek, fakat herşeyin mükemmel oluşması kaydıyla.. Bunun için de bu olaylar paralel evrenlerde defalarca kez oluyor.mutlaka çokça kez de adaya düştüler fakat siyahlı abinin dediği gibi hep aynı şeyler oldu, başaramadılar. jacob ise her seferinde daha iyi ortam hazırlayarak, bir şeyleri hedefliyor. bu siyahlı abi ve jacob muhtemelen bir oyun falan oynamıyor. onlarında yapamayacakları şeyler var ve onu yapmak istiyorlar. aslında amaçları aynı. fakat jacob, siyahlı abiden ayrı düşünüyor ve ona engel oluyor. siyahli abi ise jacob'u ortadan kaldırıp, tek başına yoluna gitmek istiyor. bu iki adamın dahi üstünde olabilecek bir tanrılar kurulu vs bir şey beklemiyorum. fakat üstlerinde bir tanrının olması da muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 juliet kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hayda tam izlemeye baslicaktim s06e00 gibi bi bölüm varmis, yeni kesfettim kendisini. ne ayak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abvblizzard said: black smoke adam zaten tapınakta dolaşıyodu evi orası değildir zaten black smoke bi ara tapınağın gardiyanı değil miydi? ben nası summonladı o dumanı? Ev Bence ev dedigi yer baska bir gezegen de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fizban said: juliet kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. şimdi baktımda bence juliet değil o. baya benzio ama değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vaniLLe said: hayda tam izlemeye baslicaktim s06e00 gibi bi bölüm varmis, yeni kesfettim kendisini. ne ayak ? geçmiş bölümler işte.hatırlatma bende suan baslıyorum hayırlısı e1 e2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BU UÇAK MUÇAK NOLUO AKLIMIZI YİTİRDİK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fizban said: juliet kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. ben nie göremiom abi 1:19:36 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benzio ama değil sanki.belki figüran masrafından kurtulmak için makyajlayıp koymuslardır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kuantumsal teori pisledim lan o japon twilight samurai diil mi? last samurai'da da oynayan herif? hasta oldum karaktere yalnız keeper of the temple. adam zealot jfdjh. net bir şekilde fringe oldu dizi. zaman kırılması+paralel evren. juliet'in 'it worked' lafı o gördüğümüz kurtulsalardı böle olurdu gibi anlayacağımız şeyin aslında varolduğu yaşandığı. kuantumdaki olay. bir elektronun 2 farklı elektron spektrumunda aynı anda görünebilmesi. 2 gerçeklik. ikiside yaşanıyor. ardeth falan çok başarılı anlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.imdb.com/name/nm0760796/ valla o. fanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 "I don't like the way it tastes on my tongue" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar