Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sabah 5 te vericekler o kafayla izlersem izlediğim 6 sezon boşa gitmiş olur en iyisi 2 küsür gb 720p indirmek finali.tertemiz izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 altyazı falan olucak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sözlükte okuduğum bir yazı var da, cidden ben de bunları epey merak ediyorum şu an, unutmuşuz pek çoğunu. Tekrardan izlemeye başlayınca bu diziyi sövebileceğimiz epey yer mevcut olacak sanırım. Yazı şöyle: " bu dizide; -hiyeroglifleri, heykeli, tapınağı ve tapınaktaki yazıtları kültürü falan.. -kate silah dolu çantasının olduğu gölete daldığında, çantayı altında bulduğu koltukta oturan cesetlerin sırrını (kelepçeli bi kadın ve bi polisin altındaydı çanta sanırım) -salyalı diline ve burnuna habire zoom yapılan vincentı -aaron ve walt'u -özel güçleri (ölü görmek, ölüyle konuşmak, etraftaki kuşları öldürmek gibi) -gözümüze aday numarası, bankada özel dolap numarası, vay efendim 23000 ödül parası, koltuk numarası, loto sayıları gibi sokulan bokum gibi numaraların sırrını -adada bir dönem çocuk doğamamasını -john locke'un kafayı yemesinin sebebi olan yemi'li, boone'lu, teresa upstairs teresa downstairs'li, horace'lı rüyalarının sebebini -kulübede ne esaua ne jacopa benzeyen ve help me diyen esrarengiz şeyin sırrını açıklasalardı iyiydi. ben asıl bunları merak ediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gece gece izlemeyin bence de, akşam eve gelin oh bir bira, cips harika gider, yanında da Lost. Gece izleyeceksin de ne olacak? Okula uykusuz, işe uykusuz gideceksin, gece biraları götürdüğün için kilo alacaksın. Ayrıca uykun geldiği için dikkatini tam veremeyeceksin. Sonra akşam eve gelince tekrar izleyeceksin, ama bu sefer yanında bira olmayacak. Bazı yerleri anlayamamış ta olsan sonunu bileceksin işin, yemek yerken bari izleyeyim diyeceksin. Sonra da anlamı kalmayacak işte. O yüzden, kafanızın en sakin, en rahat olduğu ve midenizin hafif aç olduğu bir anda izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Adada radyasyon yüzünden doğmuyordu sanırım çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 said: -kate silah dolu çantasının olduğu gölete daldığında, çantayı altında bulduğu koltukta oturan cesetlerin sırrını (kelepçeli bi kadın ve bi polisin altındaydı çanta sanırım) şunu çok merak ediyorum kimsenin teorisi bile yok şunun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Flassh said: said: -kate silah dolu çantasının olduğu gölete daldığında, çantayı altında bulduğu koltukta oturan cesetlerin sırrını (kelepçeli bi kadın ve bi polisin altındaydı çanta sanırım) şunu çok merak ediyorum kimsenin teorisi bile yok şunun hakkında Iyi de bu olayda sir falan yok ki. Soz konusu cesetler ucaktan dusen yolcularin cesetleriydi. Kelepceli kadin ve polis seklinde degildi cesetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sneak peek'e bakılırsa o nete düşen senaryo gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 digiturk pazar sabah 5te lost'u amerika ile aynı anda mı vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pluviatia said: Pazar günü finalden önce bugüne kadar olan herşeyin toparlanıp bir arada gösterileceği "Lost: The Final Journey" isimli 2 saatlik bir klip gösterilecekmiş. bununda torrent'i olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 arcane said: sneak peek'e bakılırsa o nete düşen senaryo gerçekmiş. Link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lan 6 sezon her bölüm, bi dahaki episode u bekleyerek, hayal kirikligina ugrayarak gecti. tabi arada iyi bölümler de oldu ama CILE gibiydi total olarak bakarsak. yani bütün bunlari finalde nolcek acaba diye izledik. bi de 2 saatlik özetini mi izleyecegim. yok arkadas almayayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bence en güzel açıklama, sonunda çıkıp 6 senedir sizinle fena eğlendik neyi açıklayacaz biz de bilmiyoruz böyle saçma bişey oldu demeleri olur. valla eyvallah derim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 adamınbiri said: digiturk pazar sabah 5te lost'u amerika ile aynı anda mı vericek? http://www.digiturk.com.tr/buhafta/lostfinal2.htm evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 adamınbiri said: pluviatia said: Pazar günü finalden önce bugüne kadar olan herşeyin toparlanıp bir arada gösterileceği "Lost: The Final Journey" isimli 2 saatlik bir klip gösterilecekmiş. bununda torrent'i olur mu acaba olmaz mı :D olur da altyazısız izlemek zorunda kalırsın sanırsam. Çünkü ilk olarak finali çevirmeye başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pınar batum aslan kaplan ya cevırır onuda hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kanser olan bi teyzeyle kocası vardı onlara noldu unuttum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Flassh said: kanser olan bi teyzeyle kocası vardı onlara noldu unuttum yahu en son ormanın ortasında cadır kurmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 jacob istifa etmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Llama said: Flassh said: kanser olan bi teyzeyle kocası vardı onlara noldu unuttum yahu en son ormanın ortasında cadır kurmuşlardı sivilde koca diş doktoru kanserli teyze iş bulma kurumunda çalışıyordu. sivil dediğime bakmayın askerden yeni geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 jonywayt said: Llama said: Flassh said: kanser olan bi teyzeyle kocası vardı onlara noldu unuttum yahu en son ormanın ortasında cadır kurmuşlardı sivilde koca diş doktoru kanserli teyze iş bulma kurumunda çalışıyordu. sivil dediğime bakmayın askerden yeni geldim :P Gelmeseydin hep orada kal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 jacabo said: pınar batum aslan kaplan ya cevırır onuda hemen =) ahaha burda değil dp den gazı vermek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ozii_x said: jonywayt said: Llama said: Flassh said: kanser olan bi teyzeyle kocası vardı onlara noldu unuttum yahu en son ormanın ortasında cadır kurmuşlardı sivilde koca diş doktoru kanserli teyze iş bulma kurumunda çalışıyordu. sivil dediğime bakmayın askerden yeni geldim :P Gelmeseydin hep orada kal :) töbe de loo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bölümler gece nete düşüyor mesela.ama pınar batum oglen 12-1 gibi anca bitiriyor altyazıyı bu bolum 5 de yayınlancak.ertesi gün aksama dogru anca izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 indivx batumdan önce çeviriyor sanırım. direk ingilizce altyazıyı indirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar