abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Çok özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yani artık iyice boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 GG. 10/10 spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 güzel bölümdü. ayrıca dezmınd brada gene karizma konusunda yardı geçti. bi polisiye, ajanlı majanlı veya böyle fringe gibi bi seri yapıp mistik adam rollerine koysalar of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Fısıldama sahnesi çok kötüydü ama ya allahtan sonunda söylediler de iyce tadı kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ne fisildamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 madem kate'i anne diye sildi.. sun ile jin niye çizilmedi o zaman.. üstelik çocuk da bizzat kendi ürünleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Son bölüm kaç saat ? Bi tek so6e16 buldum o da eskileriyle aynı boyutta 1.09GB ? 2.5 saat olmicakmıydı bu bölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 son bölüm pazar mi ne cikcak? Bu sondan bir önceki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hmm bu hafta son diye kalmış aklımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 pluviatia said: madem kate'i anne diye sildi.. sun ile jin niye çizilmedi o zaman.. üstelik çocuk da bizzat kendi ürünleri.. demek ki bahsedilen kwon jindi, sun degil. babalari kapsamiyor heralde kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 richard? RICHARD? WTF?! bu muydu lan? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 'The End' - Sneak Peek 1 http://www.youtube.com/watch?v=SBGgiN3Ur8g @sigismond - ne biliym bana jacob cocuk kavramini bi zayiflik olarak görüyomuş gibi geldi.. ama zaten asla öğrenemiyeceğiz gerçek cevabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bende final bu hafta sanıodum.normal bölüm varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 jack jack şöyle "YETER LAN SUPERPOWERLARIM VAR!" diye akmazsa bırakırım lostu. son bölümde bırakırım. sıkılıp yarısında çıkarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 spospo hurley'in "aa, analucia" dediği yerde HELL YEAAH dedim sonunda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Desmond akıyor. Öldürdün karizmanla brada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yav herşey tamam da... richard yahu? adam ölmek isterken kimse sallamadı tam liderliği ele aldı allah allah diye yardıracak 2kelime edemeden gitti sadfsadfasdf bu muydu yani :D jacobın ne numaraları varmış jackten izleyip görücez artık hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: bende final bu hafta sanıodum.normal bölüm varmıs. pazar günü de 2 eplik final var işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 uzun süre sonra Lost'ta tahmin ettiğimiz bişey çıktı. Desmond çözücek herşeyi, rahatlicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 desmond allah mısın birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Spoiler, tahminler Şahsen bu bölümü geçen haftakinden daha çok beğendim. Hele Jacob'lu sahneler müthişti. Beni de Lost'ta zaten en çok heyecanlandıran şey bizim tayfanın, her şeyi bilen birileri ile konuşma sahneleri oluyor. Gördük ki Jack yeni Jacob oldu ve gelecek bölümün sneak peek'in de farklı bir şey hissetmediğini söylese de bence bir bilinç edindi. Ayrıyeten geçen hafta şarabın sembolik olduğunu, önemli olanın duada olduğunu söylemiştim, nitekim bu yorumum tutu. Son zamanlarda kendimce yaptığım küçük teorilerin tutması da beni sevindirir oldu. Bu sebeple daha büyük bir iştahla final bölümü tahminimi yapacağım. Dizinin sonunda artık neler olacağını biliyoruz aslında. Savaşı hangi tarafı kazanacak, alternatif evrendekilerin işlevi ne bunu göreceğiz. Bunun haricinde eski bölümlere dair beklediğim tek açıklama var. O da pilot bölümde Jack'in neden bambularda uyandığı ya da nasıl BS'nin elinden kaçtığı olabilir. 16. bölümde o sahneden bahsetmeleri beni bu düşünceye itti. Bambulu sahneye eminim ki finalde tekrar değinecekler. Son bölümde ayrıca ışığın kaynağının yerini Jack öğrendi ve bana kalırsa bu dizinin son bölümünde Jack döve döve BS'yi oraya tekrar sokacak. Yoksa bu ayrıntıyı başka şekilde kullanabileceklerini sanmıyorum. Fakat, en çok korktuğum Ben'in ne yapacağı. Gidip te Sawyer'ı öldürürse şaşmam. Desmond'un işlevini da hala merak edenler arasındayım. O ışığın içine girebilecek bir diğer kişi de Desmond diyorum. Belki de o ışığa BS'nin sokulmasının ardında Desmond, Widmore'un daha önceden fedakarlık diye tanımladığı şeyi yapacak ve ışığın kaynağına girecek. Manyetizmadan etkilenen BS'de Desmond orada olduğu sürece o delikten çıkamayacak. Hatta şu an Desmond'un o ışığın içine girdiği sahne bile kafamda canlanıyor diyebilirim. :) Neyse benden bu kadar. Umarım güzel bir son izleriz ve bir efsaneye güle güle deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 final geldi çattı bu dizi final de bok toplanır mal gibi kalıcaz yine cevapsız @Hebrew bence desmond ışık kaynağına girerse ada yok olur flock da adayı böyle yok etmeyi düşünüyor olabilir ya cidden bunlar nası toplıcak ilk sezonlarda bilimsel olarak açıklıcaz diye yırtıyorlardı bi taraflarını şimdi tek olayları dua dua dua bu mudur yani o kadar fizik olaylarına kastık 1 2 ipucu bulmak için bilseydik tevrat falan okurduk anasını satım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bildiğin fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar