batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sneak peak Uzun saçlıdan önce 2 adam görünüyor.Biri sakalı uzun daha önce görmediğimiz biri diğeri kısa saçlı 40larında bi adam.Bu sawyer olabilir dediğiniz gibi bambaşka bi adamda çıkabilir.Ama farklı biri çıksa çok bi olayı olmaz sawyerdir bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi direk sawyer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Osuran_boğa said: su olayı hakkında şimdi hangi bölümdeydi unuttum bot istiyordu locke sawyer da "nie dumana dönüşüp geçmiyorsun" dediğinde "onu yapabisem sence hala bu adada olur muydum" demişti.ordan su bağlantısını kurmuş olmalı bilmiom biri söledi mi ama bence black smokeun amacı adadan gitmek diil.bütün jacob adaylarını öldürüp, adada rahat rahat tek başına yaşamak. gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aah ah bi zamanlar gül gibi geçinip gidiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 O değil de richard bi ara sun a i watched them all die demişti bir zaman yolculuğu daha olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hurley nasıl girdi lan o denizaltıya. asıl sorulması gereken soru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bir ton şey geçti arada sonuçsuz kaldı michel,walt, vs vs.... hepsini geçtimde.Bunlar şimdi 1 bölümde nasıl bitircekler diziyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 SOn bölümün family guy tadında saçma sapan skeçlerden oluşması lazım bütün soruları cevaplamaları için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 mani said: hurley nasıl girdi lan o denizaltıya. asıl sorulması gereken soru o. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hadi girdi nasıl çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 15. bölüm yayınlandı, ben de birazdan izlicem şu an dünya sularında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ee bu ne Ölülerin ayaklanmasının sebebi black smoke değil yani ondan önce de var bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oha lost yardırdı... şu ana kadar lostta en sevdiğim episode bu direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu sezon son mu bu? bitsin de ben de izliim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 E OHA bir mindfuck bölümü daha. ayrıca JACOB EMOSUN OLM! black smoke her türlü + nüfusa bile kaydettirmemişler rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi hicbir sey anlatmayan, garip gurup bi episode'du. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yani eeeeeeeeeeeeeee ayrica cok sacma abi sdfsfds aslinda guzel birsey ogrendik man in black, black smoke degilmis yahu, black smoke zaten hep varmis da mib olunce seklini almis, yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yahu hirsimi alamadim, ya bu dizi adamlarin elinde cok pis sekilde patlayacak; ya da 3 saatte 6 yillik soru silsilesine cevap verip beyin minciklamasi yasatacaklar bize, burundan kan falan gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 penth nasıl izledin bölümü. cevap vermyeceklerini daha 3. diyalogda gözüne gözüne sokmuşlar izleyicinin :P every question i answer will simply lead to another question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sıkıcı olmayan boş bir bölümü daha geride bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 adaya gelen insanların ortak özelliği en az 2 dil bilmesi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cok sacmaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 anlaşılan desmond o mağraya girip ölmeden çıkabilecek yani black smoke u tekrar hapsedebilecek yegane kişidir adada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mum_Chamber said: cok sacmaydi + bilmiyorum dizi tatmin etmiyo artik. oo abi mukemmel bolum olucaktir black smoke bolumu falan diye gaza geldim. cok yalan bir bolumdu. su koca sezonda bir richard bir de desmondli bolumleri begendim. ya da artik ne biliyim aciklamalar cok yuzeysel ve eksik geliyor bana. son bolumle ilgili olarak da @Penth: dogrusun bence. o kadin o kadar kisiyi nasil oldurdu de cukuru kapatti? black smoke muydu o kadin? sanmiyorum yoksa nasil oldu hemen kazigi yiyince? ama baska kim tek basina yapabilir o kadar seyi? bildigin katletti kadin. sonra o isik olayi var. adanin kalbiymis eee? soru cevaplayalim derken yeni sorular birakiyorlar her seferinde. o kadina jacobun gorevi nasil verilmis, kim tarafindan verilmis mesela? final cidden Penth in dedigi gibi olucak bence. umarim mindfuck yasarim hayal kirikligi yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 doğru düzgün hiç bir açıklama yok gene.oyala da oyala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar