Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ujio! Last samurai'daki epic harika kilicci herif cikinca templedan, kari gibi heycan yaptim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya ortalıkta bölüm kalitesi düşük şeyler var ya birde iki ayrı yok neyse biraz daha bekliyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 YA BU DIZI NE YAPOMAK ISTIYOR IMDAT YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 1400 seed 33000 leecher nedir ya. -92'yle falan çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 proper sürümünün görüntüsü kötü oluyodu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi allahtan bitti yoksa burnumdan kan gelicekti biraz daha izlesem. olm neler oluyor? herhangi bir senaryo urunu bu kadar rayindan cikip sacmalar mi lan asdfasfsa nah baglarlar abi bunu, gelsinler beni baglasinlar ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: eztv den aldım bi link indiriom ama feci yawaş :S nese sabaha biter inşalla :) oha..hala bitmemeyi bırak çok az bişi indirmiş :S seed plx yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 başlamış yine. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu kadar adam varken yeni tipleri kaldıramıyor bünyem. neler oluyor biri açıklasın lütfen dsada clash of the titans olcak bu gidişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 isohuntta adam gibi torrenti çıkmamış. sağlam bir torrent linki verebilir misiniz? 1. ve 2. bölümü içeren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jacob da sayidin bedenini mi kullanacak şimdi? bana öyle geldi sanki. sayidi kurtarmak değil de kendini kurtarma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 off off nekadar kötü olduğunu anlatmak istedim ama kelimeler derdime derman olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 torrent sitesi ismi söylemek yasak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 1. bölüm 360 küsür mb görünüyor. normalde daha fazla yer kaplamıyor muydu lost bölümleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 okadar mı kotu lan yeni bolumler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kötü değil bence. sadece çok karıştı işler toparlicaklardır önümüzdeki bölümlerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cemad said: jacob da sayidin bedenini mi kullanacak şimdi? bana öyle geldi sanki. sayidi kurtarmak değil de kendini kurtarma olayı bence sorunun cevabı evet. sanırsam tek tek ve tek parça halinde çıktı. ben birleşiği izledim. tek bölüm 350mb. ikili olan 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çok bomba başladı claire i özlemişim bebeğim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ay tanrım kesin birisi spoiler a almayı unuttu diye nerdeyse gözlerim kapalı girdim topic e sdfasf. Ben anlamadım şimdi 1-2 beraber mi çıkmış? Bazı yerlerde 2 tek başına da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vereyim rapid linklerini istiyosan. shanon nerde? hugo nun şanssızlığının locke un walkabout a alınmamasının sebebi ada mı? emo abi nin evi tapınak mı? john jacob ı ziyaret ettiğinde içerde help me diyen siyah abi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ah o kadar iyi biliyordum ki bunu yapacağını asdkjegf açtım kapadım direk fail oldun arkadaşım. Yok 1-2 yi indiriyorum zaten de doğru işler peşinde miyim diye sordum sadece. Revenge im de fena olacak haberin olsun Ekmek Efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aslında bütün bunların hepsi çok güzel açıklanabilir de kasmak istemiyorum sffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 eztv.it'den aldım torrent'i indiriyorum demek isterdim ama 15 kb ile indiriyo bu ne böyle bu sırada internet hızım 6.9 mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu akşam izliycem diyorum ve okumadan kaçıyorum bb =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abvblizzard said: vereyim rapid linklerini istiyosan. shanon nerde? hugo nun şanssızlığının locke un walkabout a alınmamasının sebebi ada mı? emo abi nin evi tapınak mı? john jacob ı ziyaret ettiğinde içerde help me diyen siyah abi miydi? bu adamı banlayabilir miyiz vizyondan. çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar