nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 adam black rockı ben getirdim bu adaya diyor.tsunamiyi de onun olayı herhalde.adam tanrı.bogulmasını bekleyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 jacob nesi tanrı tanrı dediğin 1 bıçak ile ölür mü bari 3 4 kere şişleseydi pisi pisine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tanrı değil ya. itin teki oynuyo insanlarla canı sıkıldıkça ibiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 xaty said: insan yaşlandıkça çocuklaşır ya, bunlar öyle olmuş. tiplerine aldanmayın. hırslarından, inatlarından, iddalarından vaz geçememişler. anlaşamıyorlar da. güçleri var diye dalga geçiyorlar milletle, eğleniyorlar kendi aralarında. kendilerini haklı çıkarmaya, tatmin etmeye çalışıyorlar.ikisi de totoş al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mükemmeldi. iyi kötü muhabbeti işte. jacob tanrı figürü mib de şeytan figürünü temsil ediyor. bunların muhabbeti milattan öncesinde başlamış ve yıllar içinde konu iyice gelişmiş. modern dinlere kaynak olmuş. tabi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 toggie said: dokundugu adaya geliyo abi, ölümsüz olmuyo. e adam adama adada dokandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yahu dokunmakla adaya getirdigi yada olumsuz yaptigi yok. artk yetenek mi olur kader mi olur ne olursa olsun birisine bir sey yapmak & yaptirmak istiyorsa dokunarak yapiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Team "The Man in Black" e katılın doğru yolu bulun abi. ne Jacob ı. sübyancı o. dokunuyor çocukluktan millete sonra adaya getiriyor. http://www.facebook.com/topic.php?uid=307771676372&topic=11807#!/pages/Team-The-Man-in-Black-from-LOST/454009965566?ref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Çok iyiydi yaa.Resmen Sonlara doğru gözlerim doldu.Adam ne acı cekmiş..yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Innuendo said: yahu dokunmakla adaya getirdigi yada olumsuz yaptigi yok. artk yetenek mi olur kader mi olur ne olursa olsun birisine bir sey yapmak & yaptirmak istiyorsa dokunarak yapiyor yani. E nerden biliyosun dokunarak yaptıgını? Dokunmasına da gerek yok belki. Ölümsüz olmak istiyorum dedi, yaptı adam. Adaya seni ben getirdim dedi, ama öncesinde kimseye dokundugu falan yok. İstedigini yapıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Jahrein said: tıpa(mantar)/ada ve sayid bu arada 6 tane candidate dendi. jack hurley kwon (x2) sawyer ve kate yani... bu da demek oluyor ki jacob bodyguardları salmadan daha sayid bir şekilde candidate listesinden çıkmış, ölmemesine rağmen. ya da orda bir hata yaparak 6 dediler bilemiyorum... bunu bende merak ettim,6.kim?Jin yada Sun aday ama hangisi bilinmiyo sanırım,sadece Kwon yazıyodu çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 en son ne zaman 6 dendi? sonrasinda soylendigini hatirlamiorum ama 6.si locke tu o da oldu zaten. sayid elendi bence. adam olu cunku. sonraki bolumun sneak peakinde sayid locke a hicbir sey hissetmiorum diyo. ne aci ne mutluluk falan. adam aslinda olu. zombi gibi bisi oldu sayid. jack, kate, sawyer, kwonlardan biri, hurley, locke tu. bu locke un ismi cizildikten sonra dendiyse 6 tane aaron falandir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Aaron nerden çıktı nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki :p http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042654/lostpedia/images/b/b7/4-LOCKE.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042846/lostpedia/images/1/19/8-REYES.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221042913/lostpedia/images/6/66/15-FORD.jpg http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100221042946/lostpedia/images/8/8e/16-JARRAH.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221043011/lostpedia/images/d/d5/23-SHEPHARD.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100221043038/lostpedia/images/8/8c/42-KWON.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sen haksızsın castiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kate yazmisim orada hafif sacmalamisim sanirim. @Castiel: neden olmasin? benimki de tahmin zaten. orda magara duvarlarindaki butun isimleri tek tek gostermedi. kate inki de yok gerci ama ondan bisi beklemiorum sdf. aaron bir ise yaramali dizide. bu 6 muhabbeti en son ne zaman dondu hala bilmiyorum. basta soylenilen gibiyse castielin dedigi gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şekli koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Şurada neredeyse herkesin numarası var; http://lostpedia.wikia.com/wiki/Numbers Kate'inki yok ama kate'in farklı bir amaç için getirildiği düşünülüyor genelde. Bu da Sawyer ve Jack ilişkisiyle ilgili. Bu ikisini kullanabilmek, kontrol edebilmek vb. işler için Kate olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o nasıl kate tanımı hahaha ^^ kate jacob tarafından ada halkının ihtiyaçlarını karşılamak için getirildi fsd. sigisMoNd said: kate yazmisim orada hafif sacmalamisim sanirim. @Castiel: neden olmasin? benimki de tahmin zaten. orda magara duvarlarindaki butun isimleri tek tek gostermedi. kate inki de yok gerci ama ondan bisi beklemiorum sdf. aaron bir ise yaramali dizide. bu 6 muhabbeti en son ne zaman dondu hala bilmiyorum. basta soylenilen gibiyse castielin dedigi gibidir. liste jacob tarafından ilanayı rus hastanesinde ziyaret ettiği sırada verildi dolayısıyla 6 kişi yukarıda listelenen isimlerden oluşmakta. jin mi sun mı konusunu kestirmek güç çünkü düğünde ikisinin omuzuna birden aynı anda dokundu, ikisinden biri ama hangisi bilmiyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=IO3AYXsvFSg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BaaL said: sen haksızsın castiel sende bebesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bence jin. ona cok bakmıs konusurken sdfs. zaten o karıya gıcık oluyorum. bi bok olmaz ondan. jin gaza gelsin ingilizce ogrensin diye adaya getirilmis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sun çiçek eker bahçe yapar durur zaten öyle birşey olursa kuşlar böcekler falan geçinir gider herkes gül gibi. kate olsaydı ada drama diyarı olurdu jacob bu yüzden katein adını karalamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 jacob seni de iq 13.5 oldugu için karalamış diye okudum bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hastaneyi ziyaret sirasinda olduysa muhabbet Castiel in dedigi 6 kisidir o zaman. henuz olen falan olmamisti o 6 kisiden. sonradan da bir yerde 6 kisi muhabbeti gecti sandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Söylüyor diye hatırlıyorum. Hatta hangisi olduğunu bilmediği için ikisini de alması gerektiğini de belirtiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BaaL said: jacob seni de iq 13.5 oldugu için karalamış diye okudum bir yerde VAAY NE DEDİİİİİİ liseli bebe misin nesin cümlelere bak gülünç ötesi. sana cevap verip epey eğleniyordum ama bu cümlenden sonra kapasitesizliğini gördüm ve senin için üzülmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar