Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Komutan said:

GEd said:

Richard'ın bıcagı saplamasına izin vermiyorda Ben Linus'a neden izin veriyor, onu engellemiyor zamanında, mal mal baktı ?

Simdiki zamandaki Jacob'in Nirvana'ya ulasmis gibi bir hali var. Gecmisteki Jacob ise daha normal bir insan gibi davraniyor.

hem öyle. hem de ben'e güveniyordu. richard'ı orda daha hiç tanimiyor. ben'i ise bilmem kaç senedir biliyor. zaten demişti bizim ruhlarla konusan cekik kardesimiz. olmeden 1sn oncesine kadar sana hala inancı vardı diye.

Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

spo

Bu geminin eski bölümlerde sabah çok sakin bir hava eşliğinde adaya geldiği daha önce görülmemiş miydi?
Richard yere düşen çiviye neden ayağıyla ulaşmaya çalışmadı da elleri uzanamayınca pes etti?

açlıktan akıl edememiştir, filan falan :D
İlk görülen gemi russo'ya ait olan idi. Deli karının gemisi. Diye hatırlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

spo

Bu geminin eski bölümlerde sabah çok sakin bir hava eşliğinde adaya geldiği daha önce görülmemiş miydi?
Richard yere düşen çiviye neden ayağıyla ulaşmaya çalışmadı da elleri uzanamayınca pes etti?

ayaklar kelepçeli görmedinmi yada gücü yetmedi pes etti artık
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

bu sezon bu bolumden ancak bir baska Desmond centric bolum daha iyi olabilir gibi bir his var icimde

Flashes before your eyes ve The constant en keyif aldığımız bölümlerden biriydi bende aynı düşünceye katılıyorum bu sezonun final öncesi en iyi bölümü büyük ihtimalle desmond merkezli bölüm olacak. Haftaya Sun ve Jin merkezli The package adlı bölüm, diğer hafta ise Desmond merkezli Happily Ever After adlı bölüm var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...