Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bilmiyorum ki iyi mi kötü mü :/ Riçırdı öğrendik bari. Ama bariz artık her karakterin kendisine ait bir bölümü var. Hepsi bittikten sonra asıl konuya dönerler heralde :/
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 dizi başından beri en sevdiğim adam Richard Reis
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 richard hakkında herşeyi öğrendik işte fena mı. bence başarılı bölümdü (tu)
Loxias Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Uzun zamandır böyle bölüm izlememiştim. Mükemmel..
GEd Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Richard'ın bıcagı saplamasına izin vermiyorda Ben Linus'a neden izin veriyor, onu engellemiyor zamanında, mal mal baktı ?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 OHA NE BÖLÜMDÜ BE nefesimi tutarak izledim sonra öldüm sandım meğer adaya düşmüşüm daha sonra baktım ki aslında ora cehennem diilmiş falan fişman... işte öyle birşey
Komutan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 GEd said: Richard'ın bıcagı saplamasına izin vermiyorda Ben Linus'a neden izin veriyor, onu engellemiyor zamanında, mal mal baktı ? Simdiki zamandaki Jacob'in Nirvana'ya ulasmis gibi bir hali var. Gecmisteki Jacob ise daha normal bir insan gibi davraniyor.
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu sezon bu bolumden ancak bir baska Desmond centric bolum daha iyi olabilir gibi bir his var icimde
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 spo Bu geminin eski bölümlerde sabah çok sakin bir hava eşliğinde adaya geldiği daha önce görülmemiş miydi? Richard yere düşen çiviye neden ayağıyla ulaşmaya çalışmadı da elleri uzanamayınca pes etti?
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Komutan said: GEd said: Richard'ın bıcagı saplamasına izin vermiyorda Ben Linus'a neden izin veriyor, onu engellemiyor zamanında, mal mal baktı ? Simdiki zamandaki Jacob'in Nirvana'ya ulasmis gibi bir hali var. Gecmisteki Jacob ise daha normal bir insan gibi davraniyor. hem öyle. hem de ben'e güveniyordu. richard'ı orda daha hiç tanimiyor. ben'i ise bilmem kaç senedir biliyor. zaten demişti bizim ruhlarla konusan cekik kardesimiz. olmeden 1sn oncesine kadar sana hala inancı vardı diye.
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 oha korktum lan sıktır bayılıyordum hatta op kadar korktum ne kaptırmışım bölüme neyse devam uzun zaman olmuştu heycan haa
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 elazulruby said: spo Bu geminin eski bölümlerde sabah çok sakin bir hava eşliğinde adaya geldiği daha önce görülmemiş miydi? Richard yere düşen çiviye neden ayağıyla ulaşmaya çalışmadı da elleri uzanamayınca pes etti? açlıktan akıl edememiştir, filan falan :D İlk görülen gemi russo'ya ait olan idi. Deli karının gemisi. Diye hatırlıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 elazulruby said: spo Bu geminin eski bölümlerde sabah çok sakin bir hava eşliğinde adaya geldiği daha önce görülmemiş miydi? Richard yere düşen çiviye neden ayağıyla ulaşmaya çalışmadı da elleri uzanamayınca pes etti? ayaklar kelepçeli görmedinmi yada gücü yetmedi pes etti artık
Castiel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 HellHound said: bu sezon bu bolumden ancak bir baska Desmond centric bolum daha iyi olabilir gibi bir his var icimde Flashes before your eyes ve The constant en keyif aldığımız bölümlerden biriydi bende aynı düşünceye katılıyorum bu sezonun final öncesi en iyi bölümü büyük ihtimalle desmond merkezli bölüm olacak. Haftaya Sun ve Jin merkezli The package adlı bölüm, diğer hafta ise Desmond merkezli Happily Ever After adlı bölüm var.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 jin ve sun (td) sıkılıyorum bildiğin onların bölümlerinde sezonlardır :(
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 super bolumdu takdir ettim. ama o koskoca heykeli parcalar mi abi o gemi carpinca?
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 tuzlu su güçsüzleştirmiştir caaaağnım heykeli kesin
madcow Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mindfuck yaşıyorum şu an. ne bölümdü o öyle.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 6 sezonun içinde en begendiğim bölümdü herhalde.. Bi de çok şeye yanıt verdiler kafam rahatladı Jakob vs. Man in Black Şimdi biri devil öteki de onun başını bekleyen Anubis mi oluyormuş yani doğru anladıysak Zaugna ile birlikte. Ama hepsinin ölmüş olabileceği fikri, Abiiiiiiiiiiiiii dedik
Öne çıkan mesajlar