Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sony'nin sitesinde PS3 harddiskinin kolayca sökülüp takılabildiğini görmüştüm. Ama ne tip bir harddisk alınabileceğinden emin değilim. Laptop harddiskleri deniyor, 2.5 inç. Ama Sata 2 destekliyor mu? Örneğin http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_500gb_nb_7200rpm-500gb-2,5-16mb-sata2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=38885 şu harddisk gibi bir harddisk alınıp takılabilinir mi? Hatta takma çıkartma işlemi şu kadar kolaymış: http://www.ps3chat.com/playstation-3-hardware/274-ps3-hard-drive.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benimki 500gb 5400lük idi. çıkarıp takıyorsun. bir format atıyor sonra makinayı güncelliyorsun.çok basit ve verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hdd i sökerken vidaların canına okumazsan gayet kolay. zira sony fabrikada çalışanlara tembih etmiş sanki. öyle bir sıkın ki vidaları çıkarmak isteyenin bileği kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 makina sıkıyorya ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136197&cm_re=scorpio_blue-_-22-136-197-_-Product ben bundan taktım, sata2 destekliyor yani, 2.5 inç sata/sata2 olması yeterli, bi kaç tane extreme durum varmıs, yuksekligi biraz daha fazla olan hdd'ler, onlar sıgmayabiliyormus, ama bi modele karar verdikten sonra arastırırsın, her modelle ilgili ps3 uyumlulugu olarak yorumlar var nette zaten, bu arada ben kendim denemedim ama nette bayagı test vardı 5400-7200 karsılastıran, genelde 7200 ps3'te aradaki fiyat farkına degecek bir fark cıkarmıyordu ortaya, ayrıca daha fazla ısındıgı icin tercih etmeyin diyorlardı genelde, wd'nin scorpio black serisi 7200'ler icin cok az ısınıyormus, o yuzden 7200 dusunursen ondan alabilirsin, bu arada 80gb lık ps3'lerde, hdd cıkarma biraz daha farklı, nette hic ona ait tuto gormedigim icin ilk actıgımda sasırmıstım, uzun kenardan yana cekip cıkartmıyorsun da, direk kısa kenarından dumduz cekerek cıkartıyorsun, bi de icindeki hdd case'ine kaydırarak koyma yeni hdd'i, direk ustten koy, rahatsız edici bi cizilme sesi cıktı ben oyle koyarken tuto'larda oyle diye, simdilik bir sey olmadı ama rahatsız etti eheh... edit: bu arada bende hdd'i degistirdikten sonra kendisi format attı ama ps3'un os'i kuramadı bi turlu, durmadan ps tusunua basın dedi, her bastıgımda da yeniden baslatıp aynı seyi soyledi... netten son update'i cekip external baglayarak hdd'den update etmem gerekti, baslamadan cekip hazırlarsan iyi olur =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar