Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.milliyet.com.tr/emo-cu-sinem-istanbul-a-kendi-kacmis/turkiye/sondakika/29.01.2010/1192484/default.htm?ver=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 EMOCU GELDİ HANIIIIIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 punkçu olsa daha mı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 said: paylaşım sitesinin çocukları ailelerden koparmak amacında olduklarını belirterek, “Elit ailelerin çocuklarını seçiyorlar. Çocukların beyinlerini yıkıyorlar. Ardından kendilerine bağlıyorlar. Bu işin içinde uyuşturucu tacirleri, terör, fuhuş çetesi her şey olabilir. Anne ve babaları uyarıyorum. Çocuklarının bu tür tuzaklara düşmemesi için internette kiminle arkadaşlık yaptığını sıkça kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 EMOCUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 said: Kızım, okuldaki bir kız arkadaşı aracılığı ‘Emo’cularla tanışmış. Yaklaşık 2 aylık bir internet arkadaşlıkları var. Tüm bilgileri, biygisayarını polise verdik. Sinem'in bilgisayar üzerinden yaptığı görüşmeleri ve adresleri tespit ettiler. Emniyet Müdürlüğü, ‘Emo’cuların tuzağına düştüğünü tespit ediyor. ZUAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 EMOCULARIN TUZAĞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 emocu memocu taş gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 seksi fotoları için nereye tıklıcaz bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla bende bulamadım just imagination :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 metalci, rockcı, punkçı, hiphopcı, r&bci, emocu.. oğlancı var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 EMOCU NEDİR? ‘Emo’ İngilizce ‘duygusal’ anlamına gelen ‘emotional’ kelimesinin kısaltması. Emo’cular olarak bilinen gençler, farklı giyimleri ve konuşmalarıyla dikkat çekiyor. Saçlarının ön kısmını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, üstünü ve arkalarını spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercingler takmaları, siyah ve bol kıyafetleri, dövmeleri ve Converse ayakkabıları, Emo’cuların en belirgin görünüş özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Emo = Duygusal Emocu = Duygusalcı sonucunu çıkarttım ordan. Emo sever falan belki kız, kendisi emo değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 milliyet fail mi olmuş anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 önce okusun mesleğini eline alsın ekmeğini kazansın sonra hobi olarak yine yapar emoculugunu -fede yazsın diye bekledim ama yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi sinemin resimleri nerde hani . Ben bu habere haber demem bir de haberin etiketlerine bakarmısınız EMO terör Sivas Erzurum Facebook İstanbul Baba Hakkı uyuşturucu Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar