Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EMOCU SİNEM


Werewolf

Öne çıkan mesajlar

said:
paylaşım sitesinin çocukları ailelerden koparmak amacında olduklarını belirterek, “Elit ailelerin çocuklarını seçiyorlar. Çocukların beyinlerini yıkıyorlar. Ardından kendilerine bağlıyorlar. Bu işin içinde uyuşturucu tacirleri, terör, fuhuş çetesi her şey olabilir. Anne ve babaları uyarıyorum. Çocuklarının bu tür tuzaklara düşmemesi için internette kiminle arkadaşlık yaptığını sıkça kontrol etsinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Kızım, okuldaki bir kız arkadaşı aracılığı ‘Emo’cularla tanışmış. Yaklaşık 2 aylık bir internet arkadaşlıkları var. Tüm bilgileri, biygisayarını polise verdik. Sinem'in bilgisayar üzerinden yaptığı görüşmeleri ve adresleri tespit ettiler. Emniyet Müdürlüğü, ‘Emo’cuların tuzağına düştüğünü tespit ediyor.


ZUAA.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EMOCU NEDİR?
‘Emo’ İngilizce ‘duygusal’ anlamına gelen ‘emotional’ kelimesinin kısaltması. Emo’cular olarak bilinen gençler, farklı giyimleri ve konuşmalarıyla dikkat çekiyor. Saçlarının ön kısmını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, üstünü ve arkalarını spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercingler takmaları, siyah ve bol kıyafetleri, dövmeleri ve Converse ayakkabıları, Emo’cuların en belirgin görünüş özellikleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...