Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Aradan yıllar geçmişti... Bu tehditkar topraklarda, gençliğinin baharında ölen warlock umuz, bugünlerde yeniden doğuyor... -- Burning Blade'de oyuna yeniden başladım arkdaşlar.. Herkese selamlar.. :) Eskiler buralarda mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hemen bişey sormam lazım.. Ben Human Warlock oldum. Eastern Kingdom dayım.. Arkadaşım var ofisten, beraber takılmak istiyoruz.. Night Elf Druid oldu, Kalimdor'da.. Biz nasıl buluşuruz, ne zaman buluşuruz? Bu hasretlik ne zaman biter? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çay ocagında bulusun abi çok zor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Eğer Wotlk varsa sen darnassusta o stormwindde mage bulun 2 tane rica edin dalarana gate acsınlar ordaki inn'e hs alın. Dalaran'dan her yere gate var sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 peki dalaran da her ikimiz de kendi karakterimize göre questleri fln bulabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dalaranda quest yok orası Northenddeki merkez. Size avantajı kıtalar arasında saatlerce koşup, gemiye vs. binmek zorunda kalmamanıza yarayacak olması. Ayrıca hearthstone'u oraya alırsanız, atıyorum arkadaşın kalimdordaki druid qlarını yaptıktan sonra hs atar hemen yanına gelir eastern'e beraber devam edersiniz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kalimdordan northrende HS çekmio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 heryerden çekiyor HS turkcell gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gme page atın kavuştursunlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Lvl kaç tan sonra orada takılalım easternda takılalım dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.wow-pro.com/1-80_leveling_guides Burada yazanları takip edin mümkün mertebe, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oyuna yeniden başlamış değilde yeni başlamış edası var sende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu eno 6 yıl önce warcraft bölümü moduydu hatta avatarında ejderha gözü vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ehu hoşgeldin eno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eski başlıklardada fizbanın konusunu okuyordum geçen gün.. sene 2005 çipşat mı gitsem bekstep mi diye soruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hoşbulduk fiz. :) değişmiş tabi burdaki herkes. baksana bir kişi hatırlamış :) burning legion dayım bu arada arkadaşlar. human warlock. Eno karakter ismi. Varmıdır bir oluşumumuz, birlikteliğimiz vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ben hatırlar gibiyim seni. Devoların eski guilddeydin. Malkor falan vardı. Invadoriadan önceki guilddi sanırım. Anatolian sunrise falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 valla oyun ilk çıktığında us serverındaydım.. sanırım ilk guildi de biz kurmuştuk.. sonra eu açıldı vs.. ben bile pek hatırlamıyorum gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 eno taa 2001 de bunları söylemişsin ama hangilerini yaptın şuraya bak wowa gelmişsin yanlış olmuş Osi de oynayasım geldi valla abi bi liseyi bitirsem.. sonra bi üni yi bitirsem.. sonra bi askerliği bitirsem.. sonra süpper bi işe girsem.. sonra çok param olsa iki iş yapıcam... 1- Osi Acc açtırmak 2- T3 almak (abarttım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 DAZD!NGO said: çay ocagında bulusun abi çok zor degil ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar