fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.medyaloji.net/haber/bim_ilk_reklam_kampanyasiyla_ekranda_.htm çok güzel olmuş reklamlar.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şu bim'e yeşil sermaye damgasını kim taktı yaw. Eğer öyleyse sözcü gazetesinde reklamlarının işi ne
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu topik siyaset diye kitlenirse sorun bende değil sizdedir. bimin satış politikası diyorum reklam diyorum neler diyosunuz lan
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ortaklarından birisi Cüneyt Zapsu'ydu bir aralar, şimdi durum nedir bilmiyorum.
nuki Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bim yabancılara satılalı çok oldu diye biliyorum bende.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 pekaziz said: Büyük İslam Marketleri birleşik islami marketler
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Adamların stratejileri çok saçma, bir yandan raflamayla uğraşmayarak daha az personel çalıştırabiliyorlar, raf ve raflama maliyetlerinden kurtuluyorlar. Bir yandan da bu sistemleri yüzünden isim değerlerini çok düşürüyorlar, bir yandan da müşterilerin aradıklarını bulmasını zorlaştırarak ve albeniyi ortadan kaldırarak daha az alışveriş yapılmasına neden oluyorlar. Gerçi kitlesi sebebiyle sorunlar sorun olmaktan çıkıyor ama yığma sistemle de belli bir gelir düzeyinin üstüne hitap etmeleri imkansız.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben esas bim in reklam vermesini bile anlamadım.. gerçekten raf almaya bile para harcamayan ve c sınıfına yönelik olan bir firma neden tv reklamı verirki? en fazla gazete reklamı veiyorlardı
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fakirler tv izlemiyo mu yani böyle bir mantık olur mu ya ahah
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Politikalarına ters işte, hani raflama maliyetlerinden kısıp ucuz ve kaliteli ürün salıyoruz diye reklam yapıyorsun ama reklam maliyetlerinin ürün fiyatlarına yansıyacağı gibi bir gerçeği de gözüne sokuyorsun tüketicinin. Problem orda.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bimin meyve suları çok güzel 80 kuruş falan 1 litresi alıyorum içiyorum çok güzel oluyo
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bim niye c sınıfına yönelik olsun abi. ayaküstü yerlerde hep bakkala gireceğine oraya giriyo mesela bi öğrenci. hem ucuz hem de dolaşır seçebilir, süpermarket klasmanında bakkal gibi. direk çok fakir kitleye hitap etmiyo yani.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben hazır meyvesuyunu pek sevmiyorum, hani genellikle ipe ipe içmek zorunda kalıyoruz da, tamek cappy falan bile hoşuma gitmiyor.
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Eminim çok pişman olmuşlardır bim yönetim kurulundaki sevgili yöneticiler de reklam verdiler diye :( ideolojiye ters, adamlar yollarından saptı resmen. seçmeyiz bi daha. artık ayaküstü bakkallara gidiyoruz arkadaşlar!
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bim sadece le cole satmıyor ki, coco cola da satıyor, doritos-rafıls da satıyor, normalde satılan tüm gofretleri satıyor. Yakınlarda varsa bu tarz şeyleri ordan alıyorum niye gidip migros vs.den aynı ürünü pahalıya alayım.
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 herkes koç sülalesinden geliyor burda. evimin yanı migros.arka sokakta bim var migros pahalı.tamam kitlesi belli ama türkiye de orta sınıf ve düşük kesim daha cok yogunlukta.herkesin migrostan alışveriş yapmasının imkanı yok.o yuzden bende harbiden yığma yapcagım zaman bime giderim.100 liraya bimi satın alıyosun resmen migrosa gittiğinde hiç biş almadan 100 lira gidiyor.ürünler hakkaten pahalı şok da iyi ama bizim burdaki ufak biraz.içerde pek bişiyok
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bimdede pek aranan ürün bulunmuyor. ürün çeşidi az. evim migrosla bimin ortasında kalıyor, öğrenciyim, önce bime gider ihtiyacım olanı ararım yoksa migrosa giderim
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 migrosa club kartla gircen fiyatı düşmüş ürün varsa alcan, şoka gitcen ucuz alcan geri kalanı da bimden tamalıycan işte bim de bir tek gıda ürünlerinin kaliteli çeşidi olmuyor dondurulmuş tavuk, naget, döner vs. vardı onlar da yalan olmus
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BİM öğrencinin dostu abi. Aşırı kalabalık ve sınırlı Parada dayayın Lecolalight'ı min fark, max kâr. BİMe laf yok!
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yaw bim in ürünleri dediğiniz zaten adı değiştirilmiş iyi markalar oluyor genelde. meyva sularını tamek e yaptırıyor vs
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abi sanki türkiyede BİM'le Migros dışında market yok. Öyle bir yazıyorsunuz ki, benim evimin burda yerel hiper market var, ülkerinden etisine; pepsi'sinden coca colasına, solosundan zımparasına, herşey var. Fiyatları da gayet iyi. Mesela çatalca merkezinde 3 tane market var en bilinenleri BİM en az müşterisi olan da BİM. Bu çatalca halkı türkiyenin en zengin halkı olduğundan değil, aynı parayı verirken içeride daha rahat alışveriş yapabildiklerinden, daha çok ürün bulabildiklerinden kaynaklanıyor. BİM gibi ürünleri ucuz veren bir çok yerel hiper market var Türkiye'de %90'ı da raf kullanıyor, ürün yelpazeleri geniş, bir derdiniz olduğunda karşınızda ilgili birisini bulabiliyorsunuz vesaire. Yoksa kimse BİM'i MMM Migroslarla falan karşılaştırmıyoruz.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Şu aralar poşet bakımından en kalitelisi bim . Herkes poşetleri incelttikçe inceltmiş içine 2 farklı ürün koydunmu yırtılıyo
Öne çıkan mesajlar