DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ara sıra oluyor efenim durduramıyoruz. bir kaç ay önce yine geldi kotor 1i indirdim fekat oyunun sonlarına doğru 561564510 kez çökmesiyle öeeeaahh ulan! diyip sildim oyunu bitiremeden. sonra kotor 2 yi indirdim işte bari onu oynayalım hevesimizi alalım diye, fakat gezegenlere gidip jediları toplayacağımız yere gelip auto save ederken elektriklerin kesilmesi ile bir kez daha hüsrana uğradık. şimdi jedi outcast falan indirsem çok mu dandik gelir? oynamak istiyorum ama yani grafik bakımından baygınlık geçirmek de istemiyorum yani. jedi outcast, academy falan diye gideyim istiyorum tavsiyeniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 battlefront II? hatta önce 1 sonra 2? hm? bilmiyorum ben çok sevmiştim, özellikle şu animasyon clone wars tan 1-2 bölüm izleyip girince oyuna süper oluyor atmosfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla onu hiç oynamadım ki işte nasıl bilmiyorum. aslında bakmam lazım counter gibi aga dediler hiç bakmamıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 DoruK said: sonra kotor 2 yi indirdim işte bari onu oynayalım hevesimizi alalım diye, fakat gezegenlere gidip jediları toplayacağımız yere gelip auto save ederken elektriklerin kesilmesi ile bir kez daha hüsrana uğradık. geri gelmedi mi elektrik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Empire At War + expansion = (tu)(tu) kanaatimce oyun dünyası kıymetini bilememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 outcastle academy iyide 21 inch ekranda mak resolutionda bile çok eski geliyolar ama yan makinamda 17 inch makinada çok güzel oynanıyor. Outcast ve academy nin bayıklıgı monitörüne baglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sıtarvorsum geldi ne demek ahasheaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 seksim geldi gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 republic comando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 rebellion. palpatine "as you wish" diyor , daha ne isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ps2 varsa episode 3 dene. psp xbox ps3 falan bulabilirsen force unleashed oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 republic commando x-wing vs tie fightter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 battlefront 2 oyna baymaz yada sw academy i knights of the force moduyla oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben battlefront 2 oynuyorum starwars'um gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 az önce epi.2 yi izledikten sonra benimde oynayasım geldi hemen swg sitesine daldım. Şimdide usb kablosunu bulup battle front yüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dark forces serisine hangi oyundan başlamak gerek? ilk younların grafikleri çekilmez sanırım , hikaye falan filan iyi hoş da.. yeni jenerasyon olarak hangisini oynamak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xwing vs tiefighterı joysticksiz oynamanın yolu var mı, emülatör müdür nedir o tarz programlarla denedim gemi kendi kendine dönüp duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 swgemu... Bidaha gelmez starwarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 giremiyorum ki oyuna zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Werewolf said: xwing vs tiefighterı joysticksiz oynamanın yolu var mı, emülatör müdür nedir o tarz programlarla denedim gemi kendi kendine dönüp duruyodu joysticksiz oynanmaz zaten o oyunlar , boşuna kastırmıyor git joystick al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Swg Emu, server down olduğu zamanlarda Jedi Academy Movie Battles II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 republic commando (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Aynen republic commando, dönüp dönüp yine oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 academy şimdi bitirdim gene. güzel hatırlarsan dark side a da yönelebiliyosun vs. hoş yani o açıdan. republic commando yu da yarın oynicam gene. oynadığım en ekşın dolu oyunlardan biriydi. müziklerle vs acaip gaz oynuyorudm yani. film gibi oyundu vallahi sonu vs. yenisi gelmedi hala o oyunun. spo seven en son kaçırılıyordu. onu kurtarmak için gidilecekti vs. öyle bir muhabbeti vardı. noldu o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar