dory Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 eöö, selam paticik naber? dsf. burda bir suru guzel anim, guzel arkadasim oldu. hepsini cok seviyorum. soyle bi geri donup bakinca hepsi birbirinden guzel bir suru olay yasamisim seneler once buraya ilk postumu atarken ellerim titriyodu misal, horace abinin cizimlerimi begendigi gun var bi de, gozumde kalpcikler cikmisti =) (begense yine cikar o ayri) eööö, aklimda bir sürü sey var da ne gerek var wot'e, biri didt read lol zencisini koyar sonra, patlarim :D soyle ki, benim icin paticik macerasi, komedileri, trolleri, gece yayinlari hepsi ayri ayri anlamlidir. burdan kazandigim butun arkadaslarim "sanal ortamda kazanilan arkadasliklar tırt olur" tezini defalarca curuttuler, kendilerini biliyolar. hepsini cok seviyorum, bu veda onlara degil elbette =) hmm hmm. burasi bazen cok acimasiz bi yer olabilio, insanlar sonuclarini dusunmeden harfleri cok kolay bi sekilde yanyana koyup "gonder" butonuna tiklayabiliyolar. ben bu sekilde kırdıgım herkesten ozur diliyorum. hiç birinizi tanimiyorum ve eminim irl, iyi insanlarsinizdir. ben de kirginim biraz, =) uzak durmak, az okumak bunlar cozum olmuyormus bazi seyler icin onu anladim. o yuzden tasi taragi toplama zamani gelmis dedim. geri donmemek uzere demek icimden gelmiyo lakin kafamdaki o =) kendinize iyi bakin, burda olmak cok guzeldi. glhf =) unutmayin bi de fish are friends, not food! ps:soyle bi okudum da cok sacma bi post olmus, ben bile tldr yazarim buna ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 geri döenceksin sarı.. elin gidecek elbet birşey sormak için geleceksin sarı :( SARIAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://img20.imageshack.us/img20/4145/bf6leae7aydfdmkollarfdm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Gitmeden şu 1k madalyasını hediye eder misin? 5 yıldır kasıyorum alamadım hala ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 byeess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fotosu yetmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Gece gece duygusallaşmışsın dory. Sabah dinç kafayla değerlendirirsin tekrar. Kişisel olarak ben de tanımam ama radyoda kinks çalan birisinin gitmesini istemem kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bende kişisel olarak tanımıyorum ama forumun renklerinden birinin gitmesi kötü birşey. Uzak durmak daha iyi gelecekse kaç git, soluklan tabi. Ama şahıslara bozulup ayrılıyorsan değmezdi bence. Sağlıcakla kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tldr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 f5 spamlıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şaka şaka. bi git gel hava al, gene gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yavuklusu kızmıştır topiği açınca ilk o geldi aklıma valla ehere dönersin geri ya internette açılan veda topiklerinin %99u balon zaten. baş baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu daha iyi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dory said: burasi bazen cok acimasiz bi yer olabilio, insanlar sonuclarini dusunmeden harfleri cok kolay bi sekilde yanyana koyup "gonder" butonuna tiklayabiliyolar. abcdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz İşin esprisi bi yana bi müddet uzak durman daha iyi gelirsin tekrar biz veda etmiyoruz sanırım hadi yarın görüşürz =) şaka içinse alınganlık yapma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://open.vitaminap.it/emoticons/_ciao.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dikkat et kendine, umarim hayatin istedigin sekilde yoluna girer ve mutlu olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yolun açık olsun dory......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iyi ki uyuyakaldım hee neler yaşamışsın gece gece kıyamam =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tl;dr şaka bir yana, bir sebebi vardır elbet; umarım ciddi bir şey değildir. kafa iznin bitince geri gel ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qQpno0w1wM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Werewolf said: yolun açık olsun dory......... AHahahHAhasgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar