Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Nerden aciyoruz? Direnmeyi birakip xp'den cayip win 7 kurdum laptop'a. Bu yukarida duran bar varya hani? Onu nerden aciyoruz? Extra programmi yuklicez? Napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 su resimde ustte duran zimbirti http://i184.photobucket.com/albums/x204/Epicentre_TS/Screenshottransformationpack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ObjectDock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Windows 7'de öyle bi şey yok. Resmin isminden anladıım kadarıyla XP üzerine Windows 7 Transformation Pack kullanılmış. Eğer pakete yukardaki şey dahil diilse, muhtemelen o da ObjectDock'tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ek program gerekiyor onun için. Ücretsiz istiyorsan RocketDock programını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ay lav yu, tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ohs, deli oldu lam, bu win 7 falanda harikaymis hakkaten.bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sayesinde masa üstünü tertemiz tutuyorum, baya iyi güzel oluyor. sadece not almak veya geçici dosyaları tutmak için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Resimdki dell dock sanirsam, dell aletlerde kendinden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bilmiyomda bayildim, win 7 supermis hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 win 7 yemi hede dock a mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sony, vaio pcler icin bir dock yapmis ismi vaio gate cok harika olmus hem tasarim acisindan hem kullanisli olmasi bakimindan tavsiye ederim ayrica win + d yaptiginizda yalan olmuyor digerleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 pin muhabbet war pinleyebilrisin abitlersin konlari yada ben fences kullaniyorum ama onnar desktop olayi http://www.stardock.com/products/fences/images/fade1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bak buda guzelmis aslinda, ama bu yukarda hersey guzel. Quick launch falanda kaldirdim. Mis gibi hersey orda. Masaustu temiz oh la, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar