roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Alman televizyonu Spiegel TV bizim özelleştirilen muayene istasyonları ile ilgili bir haber hazırlamış. Başta her şey normal, but then, laz gone wild.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=249377732478&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AHAHSDFHUASD off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahaha yakacak walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sadgashgdhasd cok iyi ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AAHAHAHHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi adam haklı ama. yolcu emniyet kemeri ne lan zaten 40 km bile geçmiyor dolmuşlar yolcu derdine. ben olsam ben de öyle yapardım aynen. tüfüne kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 adam 10 kişi değil 2 kişi ölsün diye uğraşıyor, bunun hız yapmakla ne alakası var agalö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hangi dolmuşun hız yaptığını gördün sen? özellikle şehir içinde. hem hangi yolcu takacak emniyet kemeri allah aşkına? sen taktın mı hiç arkada otururken eminyet kemeri herhangi bir arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahhahah yancı amca da baya azar isitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 takman gerekmiyor takabilme hakkiyla ilgileniyor tuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 recycling de muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dolmuslara servislere hız yapmıyor diyen adam kördür hani istanbulda yaşamasam türkiyede yaşamasam dicemki adam haklı sırf ben kendi şahsım adına bir çok kez bu tür şeylerde hıza tanık olmuşumdur sarı dolmuşlar.minibüsler.böyle iş okul servisleri gayette hız yapanı var. ben kemer takmam.ama takanlar var o tarz araçlarda.sonuçta ben ölcem belki o yaşıcak bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hic gulmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi hata şoför yancısında hıyar gidip dememiş ki "abi bu kemerler zorunlu" hıyarağası "kemer zorunlu değil" diye aktarmış yoksa o akdar tamir tadilat yaptırtan adam kemerleri de taktırtır herif ona dleiriyor herhalde bu arada tüv e vermeleri iyi olmuş hani özelleşti diye sinir oluyordum da adamlar almanlıklarını gösteriyorlar ulan gözümün önünde hurda arabayı muayeneden geçirmişlerdi o aklıma geldi şidmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Amca çekip vurmamış, yapabilirdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 valla benim gördüğüm dolmuşlar yolcu için 30u 40 ı geçmiyorlar yoldan adam alırız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 TUV turk ne ya, gezegenin adami olsun lar az. yakariz bu gezegeni yakariiiz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Buyse said: hangi dolmuşun hız yaptığını gördün sen? özellikle şehir içinde. hem hangi yolcu takacak emniyet kemeri allah aşkına? sen taktın mı hiç arkada otururken eminyet kemeri herhangi bir arabada abi nerde yaşıyorsun sen ya, ben istanbul da ne zaman binsem dolmuşa tansiyonum çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ankarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Buyse said: hangi dolmuşun hız yaptığını gördün sen? özellikle şehir içinde. hem hangi yolcu takacak emniyet kemeri allah aşkına? sen taktın mı hiç arkada otururken eminyet kemeri herhangi bir arabada sanırım geçen sene, pendik'te aşırı hız yapan bi dolmuş çiçekçiye girmiş ve 1 kişi ölmüştü. Sen heralde dakikasına yetişmeye çalışan minibüsçünün minibüsüne binmedin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Buyse said: valla benim gördüğüm dolmuşlar yolcu için 30u 40 ı geçmiyorlar yoldan adam alırız diye samsun atakum 120 den aşşası yok. 5 dakkada 15 km yol. kaza vs yok. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dolmuşla minibüs farklı şeyler, Ankara'da jargon değişiktir belki. Dolmuş dediğin dolunca direk gider, ayakta yolcu almaz, henüz adam gibi gidenini de görmedim. Minibüsler ise oturma yerleri dolunca kalkar ama sonra oturanların iki katına kadar ayakta yolcu alır, onun için 30-40'ı pek geçmezler hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar