Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 5 olan sayfa sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 artık 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cassiline said: Lef4Dead oynayacaksak birisi Axedice'a haber versin. LAN! Ayrıca yeni yeni insanlar gelsin, hep aynı tiplerle dalga geçmek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 lan parti öncesi bi yerde toplaşıp içilsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 axedice said: Cassiline said: Lef4Dead oynayacaksak birisi Axedice'a haber versin. LAN! Ayrıca yeni yeni insanlar gelsin, hep aynı tiplerle dalga geçmek olmuyor. iyide biz zaten hep seninle dalga geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 =( =( İşte o yüzden yeni yüzler görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 farklı menü alternatifleri sun lan. bi boka benzemiyor ordaki sandöviç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 axedice said: =( =( İşte o yüzden yeni yüzler görmek istiyorum evimden al beni evime bırak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kerim said: lan parti öncesi bi yerde toplaşıp içilsin falan bu naısl oyunculuktur, bu nasıl vurdum duymazlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oyuncu oyununu her şartta oynar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hem kendi hem rakiplerinin mutluluğu icin optimumda oynamalı oyuncu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ballmer peak olayı olur işte için bolca iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 CthuLhu said: farklı menü alternatifleri sun lan. bi boka benzemiyor ordaki sandöviç.. farklı birşey istiyorsan 30 tl olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cuce said: hem kendi hem rakiplerinin mutluluğu icin optimumda oynamalı oyuncu dediğinsabaha karşı saat 5'te optimum kayınca left 4 dead dönmeli. 8 kişi oynarız, kalanlar axedice'ın ekranı izler, herkes eğlenir ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hahahahaha yanlız cidden hiçbişey beceremiyeceğini düşünen bile varsa gelsin. l4d de axedicetan kötü olamaz. ayrı takımlara dağıtırız gene oynarız /highfive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 CusTodeM said: CthuLhu said: farklı menü alternatifleri sun lan. bi boka benzemiyor ordaki sandöviç.. farklı birşey istiyorsan 30 tl olmaz sandviç olmasın sırf içecek olsun gibi. sandviçimi kendim getirirm ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gelecek arkadaşlar bana öm atsın lütfen. Tekrar bir liste çıkaralım spamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 :otqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Özel mesajlar artsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Şu ana kadar olan liste; Tim Dreagloth Helcaraxe Madcow Axedice Holy Xunn Kaede Cuce Sparkcaster Mortis Cthulhu(kesin değil) Spidee Phyxantar Custodem + 2 yancı Screwy Gangred(galiba?) Asteroth the man. Kermit trix(nasipse) Mulgear(yeto) totalde herkes gelirse 23 görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sağa sola haber salın biraz daha şişirelim listeyi kesin gelmeyen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 20 yı gecmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar