ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 DAZD!NGO said: ben varım arkacı pıçakçı bi de kelebek gibi uçamam belki ama ar ı gibi sokarım (umarım sonum benzemez ama =( ) üzgünüm, bir tokatıma bakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ZaugnaKhaldun said: DAZD!NGO said: ben varım arkacı pıçakçı bi de kelebek gibi uçamam belki ama ar ı gibi sokarım (umarım sonum benzemez ama =( ) üzgünüm, bir tokatıma bakıyorsun. sıraya gir, hadi dur sırada yerimi veriyim önüme geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 dreagloth said: İldeniz`i ben halı sahada hallederim, xunn`uda stealth e girmeden önce alırsak, tank and spank olur herhalde. Ahahahah adım çıktı dimi Borastus diye bir arkaşda da geliyormuş, öm attı ama 11'e kadar. Ne lan bu erken çıkma modası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 belki gelicem ama cod ve cs dışındaki oyunları pek kotaramam gibi hadi fps leri kıvırırım belki de bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gel gel bi köşeye çekeriz birbirimizi ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 geliceğimi söyledim zaten cumartesi saat 4 5 6 civarı barlar sokağında oılurum oturup bi yerde bişiler içicem gelirsiniz 2 çift muhabbet eder bişiler içer öyle geçeriz lan partye derseniz gelin işte. direk selam sabah vermeden oyunlara dalmakta olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aksilik cıkmazsa gelcem ama yuzde yuz gelıyorum dıyemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 belli olmaz benim durum. buraya gelicem yada gelmicem diye yazmıyım şimdilik de, gelirsem sürpriz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kermit sen halısahaya gelsene? daha kesin değil de o gün halı saha yapıcaz muhtemelen 5-6 veya 6-7 ter kokumla geleyim mi gızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 halısahadan çıkıp lan partye ? hacı sabaha kadar uyur kalırız ter kokusundan adamlar geberir bide sırf ben geliyorum diye baya bi katılım var farketmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hşş listeye eklesenize beni alınıyorum bak gelmiycem sonra o olcak 4 kere refreshledim hala yokum listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 lan bu kitap getirir fizik çalışır lan partyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Liste Tim Dreagloth Helcaraxe Madboi Madcow Axedice Holy Xunn Kaede Cuce Sparkcaster Mortis Cthulhu(kesin değil) Spidee Phyxantar Custodem + 2 yancı Screwy Gangred(galiba?) Asteroth the man. Kermit trix(nasipse) Mulgear(yeto) Starforsaken Zheld Aiko(Yancıları olabilir) viktor Zaugnakhaldun Ferrero (yancılar) Senarious Ardeth BabacumMostors (ihtimal dahilinde) Elesso (belki) Dunkelzahn (belki) Jacabo (belki imiş ama gelir gelir) Zeppelin (belki) En iyi ihtimalle 35 - 40 arasını buluyoruz; benim tahminimce 30 kişiyi göreceğiz gibi gözüküyor. Arttırın gençler, bi daha ne zaman yapacaz belli değil haber salın gelebilecek olan herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Benimde yancılarım olabilir ama bilemiyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hmm 3 tane güzel, nadide büt sınavından hemen öncesine tarih atmanız benim için pek bi talihsiz olmuş fakat yinede bi son dakika golü atıp gelebilirim. düşük ihtimal ama neden olmasın? olabilir yani gayet fakat gelmezsem de küfür etmeyin. yani olmayadabilir ama oladabilir. olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 50% görünüyor, ama gelmeye çalışacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ist de yaşasam gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 banada belki yazın yaw kesin demedım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 düzelttim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 jacabo said: banada belki yazın yaw kesin demedım =) usenmeyıp su mesjaı atan adamın gelceğı yoktur zaten... silebiliriz listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi beklediğim aktivite bu ve ben sevgilinin "bu hafta sonu da bi yere çıkalım gece artık" isyanıyla fail oldum. pöft =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 cuma çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sığmicaz adekse ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ZaugnaKhaldun said: cuma çıkın dur ben bunu bi teklif edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Abi cumartesi marmaris'ten dönecekti sevgilim gelme dedim açık açık. Aynı guts'ı herkesden bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar