Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amazon store da satılan her kitabı alıp okuyabilirsin kindle app i indirdiğin zaman. avantajları daha güzel arayüz. dezavantajları lcd ekrandan doğan şeyler işte. göz yorma, şarj süresi fln.
Mesaj tarihi:
yurt dışında yaşadığımdan e-reader aletlerinden aldım bi tane hani şu wifi ve saman kağıdı tipi olanlardan.
en iyisi ve en kullanışlısı o.
bir de şu karikatür dergileri biraz ilgi gösterse şu mevzuya ne hoş olacak. misal uykusuz!
Mesaj tarihi:
imkanı yok

türkiyedeki mizah dergielrinin yurtdışındaki tirajları düşük

adamalr zaten taratıp taratıp internete konulan karikatürlerden illallah etmiş bir de bu şekilde lisansssız sağıtım yaanların ekmeğine yağ sürmek sitemezler

ha kişiye yada makineye bağlanabilen bir sistem varsa (diyelim sen kendi e-okuyucuna indirdin içeriği ama o içerik belli bir seri numarası vs ile sadece sendeki e-okuyucuda okunaiblir) o zaman sorun olmaz hem e-dergi yayınylayarak daha ucuz ve daha çevreci bir atıolım olur
Mesaj tarihi:
kindle vs gibi okuyucularda zaten iş seri no üzerinden ilerliyor ama karikatür dergisi için gereksiz. zaten istersem 5 dk da tarayıp nete salabilirim sonuçta resim olduğu için. hiçbir zaman engel olamazlar. kitap gibi zahmetli bir taraması yok.
Mesaj tarihi:
işte zaten kolay iyice işleri kolaaylaşırmasınlar diye

hazır taratılmışı dağıtmak daha kolay öbür türlü üşenebilirsin, öteleyebilirsin, araya daha önemli bir işin girer vs yani sanal ortamda dağıtımı bir şekilde caydırıyorsun
Mesaj tarihi:
hayır e-kitap olarak karikatur dergileri cikarsa bkz. penguen insan gibi bir ödeme sistemi oluştursalar ben hiç hayır demem ki. veririm parasını fıstık gibi takılırım. nabim abi anama soyledim garibim kapici ekmek gazete getirir gibi anamin evine paso o karikatur dergilerini topluyor her gidisimde ya da gelen giden olursa aliyorum. :)

ipad 2 64gb de jb olayi rahat mi nasildir durum ?
Mesaj tarihi:
abi güvenmiceksin diyorlar rusyaya.
haklılar tamamdır artık. :)
kesin yani.
adam aradı gittim şu saatte olun burda alırsınız.
gittim, kadın bi saat sonra gelin dedi.
oyalandım gittim. gelmez bugün yarın gelin dediler.
tüm hevesim şevkim aşkım ızdırabım gitti bitti.
yerim ipad ini.
Mesaj tarihi:
Bu sabah gidip ipad almaya caliscamda,aksam aksam aklıma takıldı bazı seyler,nete girip arayacak halimde kalmadı.

1-Word dokumanı gelince ipad'de acabiliyormuyum?
2-Ipad'in kendi word,excel,ppt gibi dosya turleri ios olmayan isletim sistemlerinde de calısıyor mu?
3-Zip'li dosyalar icin ayrı bir app mi indirmek gerekiyor?
4-Samsung galaxy tab 10.1" wifi+3g beklemek gerekir mi ?
Mesaj tarihi:
Ben isten dolayı iPad i aldım. Documents to go yu indirdim. Tüm office formatları açılıyor hatta üzerinde oynayabiliyorsun. Dilersen sıfırdan hazırlarsın. Zip için bir şey diyemem. Ben iPad 2 yi aldım ve memnunum. 3g li aldım hatta su anda hattım da var. Işığı kistim fıstık gibi arabada arkaya oturdum. Cok keyifli. Kitabım da var. Bitti.
Mesaj tarihi:
titanguard said:

Bu sabah gidip ipad almaya caliscamda,aksam aksam aklıma takıldı bazı seyler,nete girip arayacak halimde kalmadı.

1-Word dokumanı gelince ipad'de acabiliyormuyum?
2-Ipad'in kendi word,excel,ppt gibi dosya turleri ios olmayan isletim sistemlerinde de calısıyor mu?
3-Zip'li dosyalar icin ayrı bir app mi indirmek gerekiyor?
4-Samsung galaxy tab 10.1" wifi+3g beklemek gerekir mi ?

Galaxy Tab yalan oldu zaten, iPod killer diye çıkan bir cihaza göre fazlasıyla yetersiz. iPad alabiliyorsan hiç bekleme. O kadar para vermem diyorsan yaz aylarını bekle, birkaç tablet daha gelecek. Hem fiyatlar düşer, hem seçeneklerin çeşitlenir.
Mesaj tarihi:
Kisiye gore alinabilinecek bir alet.

3g olarak aldim. Bugun 14 saatlik yolculuktayiz. Toplantiya baska sehire gidiyoruz. Arabadayiz ve giremedigim bir kac rapor vardi. Arka koltukta documentstogo ile sunumlari hazirladim. İlgili kisiye yolladim. Kesinlikle isine cidden yarayacak insanlarin o paraya degecek bir alet.

Bugun 2. Gunu ve memnun etti beni.

Ve halen %35 sarjim var. Yaklasik 4 saat aktif olarak kullandim.
Mesaj tarihi:
Belki alisinca geciyordur ama yazi yazmak cok zor gelmiyo mu size, apple store da biraz kurcaladim da hem yan hem dik 2 satir yaziyi hatasiz yazamadim bir turlu. iphone da dik halde 2 parmak cok daha hizli yaziyorum valla. Klavyeyle kullan diyorsaniz niye netbook degil de ipad o zaman?

3g yi bu arada telefonda hotspot varsa paylasmak cok daha mantikli olabilir. Telefon her zaman yaninda sonucta, ayri ayri 3g pakedi almaya da gerek olmaz. Tek sorun telefonun pili cabuk biter, ipad in cok az daha uzun gider.
Mesaj tarihi:
Dün iPad aldım şarjını doldururken bazen sorun yaşadı alet.gidip belkiminki ile doldurdum.bu iPad in şarjını etkiler mı?.
Birde 45 dak yakın netteyim ve şarj 93 düştü bu normal mı?
  • Yeni Oluştur...