Gladmir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ipad 2 yi alırım, kamera fetişizimi mevcut bende. Iphone uda 4 çıkınca aldım.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kontratın şartları ne peki? aylık bir ücret ödüyo muyuz?
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 eh pahalı biraz ama vardır moto nun bir bildiği.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yalniz ipad2 32 gb, 3gli 729, cakallik yapiyo apple biraz fiyatlari verirken, bire bir karsilastirmak lazim speclerine gore.
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Su ayın 2 sinde steve jobs special event de acıkladıgı fiyatlarda xoom u ornek gostererek envai turlu modelimiz var idap 2 için ve sadece 1 tanesi ondan pahalı gibi birşey demişti. Simdi ios 4.3 de wireless thethering olayı geliyor, ipad 2 yi 3g siz alıp telefondan lazım oldugu zamanlarda (wireless bulunamadıgın da) 3g ile net sharing yapılabilir. Zaten telefonda 3g var, ipad için de ayrica bir 3g hattı daha almak gereksiz olur gibi, sahsi fikrim tabi. Bu arada bu muhabbet diger markalar için de gecerli, 3g li tablet pek mantıklı gelmıyor bana.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: yalniz ipad2 32 gb, 3gli 729, cakallik yapiyo apple biraz fiyatlari verirken, bire bir karsilastirmak lazim speclerine gore. öeh http://images.memegenerator.net/Steve-Jobs-Troll/286930/SmallThumbnail.jpg
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ama tabi farki, istemezsen 3gli almayabiliyosun ki ucuz oluyo, xoomda o secenek yok. verizonin da data planleri hosuma gitmedi.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: yalniz ipad2 32 gb, 3gli 729, cakallik yapiyo apple biraz fiyatlari verirken, bire bir karsilastirmak lazim speclerine gore. sitenin biri karşılaştırmış specleri http://oi52.tinypic.com/rh1q15.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yarın çıkıyormuş. en azından verizon'da. mail öle diyo bi de yukarıda xoom için de ipad için de 10sa denilmiş galiba o 9:00/8:30 olması lazım.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xoom %50 kalınmış yahu, baya bi fark.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 70 dolar farkı verip daha iyi kamera ve flash oynatabilme özelliği alırım
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Xoom büyütüldüğü kadar muhteşem bi tablet değil, iPad'den büyük, kalın, sıradan tasarımlı, öylesine bi tablet. Tablet dediğin alette arka kameranın gereksizliği nasıl tartışılmıyor onu hiç anlamıyorum zaten. Flash'a hiç değinmiyorum. Biliyoruz da söylüyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=fLNk4MoRz8w&feature=player_embedded
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ipadin aman aman bir tasarımı mı var? ha şu kapak olayı iyi hakkını vereyim de yani atsarım oalrak meh.. arkaya koy almumintum tabakayı yapıştır elmayı bir de önde tek tuş oalyı gibi geliyor arkada kameranın ise gereksinimi bazı özel tasarım barodları okutarak bilgi alınablinecek mesela şu anda hirriyet gazetesşi kullanıyor renkli bir barkod sistemi ki bu teknoloji çok yaygınlaşacak mesela bir müzeye gittğimizde incelemekte olduğumuz şey hakkında bilgi almak için barkodu okutup tabletimizde o bilgilere ulaşabileceğiz flash ise gerektiğinde kapanabilen bir uygulama hatta bilgisayarında bile yapabiliyorsun.. "kanka şimdi istmiyorum flash çıok yakıyor biliyorn mu" diyorsun kapatıyor ama gerektiği yerde de kullanman için açılabilir halde bekliyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim görüşüm kozmetik tasarımın işlevselliği takip etmesinden yana (bauhaus okulu) ipad den %50 kalın olması onu ne kadar kötü yapabilr ki? ben çantamda netbook taşıyorum ondan ince ve hafif olsun yeter.. hani buldum da kıllısını aramayayım diyorum çünkü öteki tarafdan getirisi daha büyük ha benim şu durumda haklı olup olmaacağımı bir kaç aya göreceğiz o zamanda kalkarım derim ki "ben bunalrı söylemişim ama yanlışmışım" fekat gel gelelim şu anda 70 dolar fark verip alacaklarım kaybedecekleridmen daha fazla
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 apple iyice alistirdi bazilarini, islevden cok tasarima onem vermeye. kamera gereksiz olabilir, ama varligi problem degil, flashin da, gun gelir lazim olur kullanirsin, aletin esas amacina gore karsilastirmak daha mantikli.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Açıkcası Apple in bu isi becerdigini düşünüyorum. Aylardır iPad kullanıyorum ve Flash konusunda tek sıkıntım cityville oynayamam oldu. İpad2yle kamera gelmesiyle de tam tablet oldu bence. Özellikle son updatele gelen iphone4 hotspot davası ipadin satışlarına bariz etki edecektir bence. Ha bu dediklerimin hepsi androidde yok mü? Muhakkak vardır. Ama elimin altında iPad gibi bı seçenek varken iki gun sonra ne olacağını bilmediğim bir tablet almak istemem açıkcası. Bunun en iyi ornegi herhalde hala minimum 900tlden satılan iphone3gs.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iPad'e bayıldığımdan değil, Asus'un Android tabletleri çok daha iyi mesela. Ama bu Xoom'un heyecan dalgası çok balon geliyor yani, ya da benim beklentilerim yüksekti bi fark göremedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xoom diye takılmamak lazım ki xoomdan iyi android elbet vardır yada gelecektir ben daha ziyade ipad vs android diye bakıyorum olaya keza tabletine güzel bir kamera koymayan kalmadı gibi bir şey.. 5 mp altında kamerası olan tablet var mı bilmiyorum.. gözden kaçırdığım elbet olmuştur ha bana 3.2 de yeter ehe fotoğraf makinası almıyorum sonucnda hani gündelik basit şeyler için kullanırım kamerayı..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bence iki hata yapiyorsun babacum birincisi herkes x koydu diye bir cihazda x olmak zorunda degil. sonucta netbook'unda ariyor musun kamera? hayir. niye tabletinde arayasin? firmalar kendi urunlerini daha iyi gostermek icin boyle bir bandwagon yaratip "bakin 120 megapiksel kameramiz var" reklami yapiyorlar. o tuzaga dusmemek lazim. ikincisi ipad ile android'i karsilastiriyorsun. ama karsilastirmayi piyasaya ipad vs piyasadaki tabletler olarak yapman lazim. bak xoom "super olacak laayn" denerek gelmis bir tablet, ipad2'yle ayni anda piyasaya cikiyor, ama ben bir saniye bile donup bakmam xoom'a.. ayni sekilde yeni tabletlerin etrafinda da boyle bir hype yaratacaklar. ama o tabletler piyasaya cikana kadar varsayimda bulunup kendini umutlandirmak bence dogru degil. hele bir ciksin urunleri, ondan sonra konusuruz.
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 appleda oyle bi virus var ki bir kere kullanan yaniyor. $u anda mbp ve ipad dusunuyorum resmen, beynimden cikmiyor. ve nedenini bilmiyorum yani, oyle i$te.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ipad ekran'da ana ekranda widget var mı? ekranın bi köşesine şunun gibi sistemi koyabiliyor muyum?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi o zaman kişisel olarak konuşayım android 2.1>ipad2 oldu şimdi.. hani geç honeycomb'u. e tableti organizer olarak kullanamayacaksam, bi sürü app ile anlık dataya ekran üstünden ulaşamayacaksam cep tel taşımak daha kolay hakikaten. gerçi ipad'in hedeflediği kullanıcı tipi bu değil edik: jorte çok über bi program lan. benim gibi salak bi adamı bile up to date tutuyor, işlerimi bitirmemi sağlıyor.
Öne çıkan mesajlar