Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
steve ballmer gormedigi surece sorun yok, iste mac'i olanlari gectim is sebebiyle mac kullananlar da var safari ve genel olarak ios experience'i sebebiyle bing'in.

steve ballmer company meeting'de anlatti, herif bi okula gitmis hayir isi icin, iste okuldaki adamlar sunum yapicak neden bizi secmelisiniz falan diye, girmisler toplanti odasina, adam cikarmis ipad'i baslamis anlatmaya. steve bakiyo sadece tabi tepkisiz bi sekilde. diger eleman demis steve senin gadget'i baya begendi baksana. sunum yapan angut da "napiyim, this is the best way to do it" demis. steve cinnet getirmis o noktada bagirmis cagirmis yikmis okulu, para falan da vermemis sfds

edit: iphone olayi da yalan abi tanidigin nerde calisiyo bilmiyorum da ana kampus olmadigi kesin, veya gidip windows phone takiminda falandir o da hiyarlik olur zaten.
Mesaj tarihi:
ms turkiye işte. ankarada. belki uyarma olmamıştır ama bişeler olmuştu yani. kampus mü bilmiyorum ama arkadaşım kurumsal danışmanlık gibi bişe yapıyodu. gelip gidiyodu bizim şirkete işte ürünlerle ilgili destekti vs vs ...
Mesaj tarihi:
iphone ilk ciktiginda steve ballmer ustunde ziplamisti dedikodusudur arkadasinin bahsettigi.

ben de ipad 2 dusunuyorum. onumuzdeki aydan itibaren gunde 4-5 saatlik bir yolculuk olacak onumde. laptopu tasimak istemiyorum duzenli olarak. ama ipad 3 de hayvani cozunurlukle eylulde gelirse steve'e cok pis soverim.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

"roket adam" said:

Ben Playbook'u çok denemek istiyordum ya ama alet hala yok ortada. Yetiştiremediler herhalde.

dediler bi önceki sayfada 10 undan sonra çıkıcak diye.
Madem alet alti gun sonra cikacak kadar hazir, niye cebit e getirmedi abi bu adamlar?
Mesaj tarihi:
xoom falan çıksın diye bekliyorum ama dayanamayıp alacağım sanırım bi ipad2.

yok param da yok, ram falan vardı fazla. onları satarak mı başlasam.. vaktim olsa bi iki proce yaparım arada falan..
Mesaj tarihi:
Yalniz windows 2012 de game changer yapmaya geliyor. Butun partnerleri baglamislar. Oyleki tabletin icindeki system-on-chip ne olursa olsun (intel atom,nvidia tegra,arm,qualcomm) windows native support geliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=dRUJEnNOkBc

3.30 da gosterdigi alet windows calistiricak yani
Mesaj tarihi:
windows 8 cok seyi degistirecek abi, baya bi sure sonra kinect'le beraber baya innovative bisey gelecek microsoft'tan.
da gecen burada bi eleman twitter'a bisey yazmis sadece calistigi takimin adini, adamin basi HR ile belada su an bilgi sizdirmaktan, ondan dilimi isiriyorum ben :)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Aksama videolari aticam ama asus un tablet konseptleri o kadar iyi ki bekleyemedim. Harika aletlet var bildiin hastasi oldum yani. Takipte kalin.

PCLabs bi tanesinin detaylarını vermişti. linkini de koydum buraya hatta. çok başarılı bence.
ben 3 ay sonra falan alabilirim böyle bişe. o zamana kadar çıkadursunlar bakalım.
  • Yeni Oluştur...