nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Amfide bi çocukta gördüm geçen gün, çok gereksiz bir şey gibi hakkaten ya. Telefon olmayan ve kocaman olan bir iphone gibi sdfsdf
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi gereksiz bişey değil, pek çok alanda kullanılabilir ama bu fiyat abartı tabi. apple'ın sitesindeki gibi olsa fiyatlar gayet alınabilir bişey. yani sadece telefon yok diye "püff gereksiz" demenin mantığını anlamadım ben. netbook vesaire şeylerden alacağıma ipad alırım.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ,ste senin icin mantıklı, benim icin cok gereksiz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben de bunu alacağıma küçükçe bi laptop falan alırım yani. Hani içindeki işletim sistemi tam bilgisayar sistemi olsa macbook pro'lardaki falan yine anlarım da, değil yani iphone'dakine benzer bir GUI var falan.. Adamlar para kazanmayı biliyorlar ama böyle şeylerle, helal
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tamam işte soruyorum niye diye. yani iphone alırken çok mantıklı, ama telefon özelliği olmadığı için ipad mantıksız. 430 dolara netbook alıp mouse'uyla klavyesiyle uğraşacağıma niye bir ipad almayayım? netbookta olupta ipad'te olmayan ne var (flash özelliği hariç)?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Türkiye'den ipad alacak param olsa gider amerikadan macbook pro getirtirim mesela. Tam bilmediğimden iddialı konuşmak istemiyorum da iphone xxl without phone diye tabir edebileceğimiz bu aletin işlem gücü 2000tl verdiğin herhangi bir laptoptan gayet azdır diye düşünüyorum, kapasitesi de keza onlar için çıkan oyunlar ve programlar ile normal pc ve macler için çıkan programları düşününce. Kaldı ki sırf flash olmaması bile zayıf netbookları öne çıkartır bence. Niyesi böyle işte
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yahu zaten tablet almayi dusunmuyorsaniz niye ipad almayi dusunesiniz ki. gidin ufakca bir laptop alin. media hype'a kanmayin. eger tablet ihtiyaciniz/isteginiz/hevesiniz yoksa hic ipad'i dusunmeyin bile. kawasaki bir motora bakip "ya bunu alacagima gider peugot 206 alirim" demek gibib birsey su yaptiginiz.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tam tersi, cool olan kawasaki. tablet istemiyenler neden kawasaki alsınki.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi ne hala 2000 tl falan diyosun okumuyor musun yazdıklarımı? migrosta satılan fiyatları unut, o fiyata ipad alanın ta beynini ben.. ona lafım yok. fakat apple'ın sitesindeki 400 dolarlık meblağ için ipad uygun geliyor bana. ayrıca bildiğim kadarıyla flash desteği apple'ın hiçbir ürününde yok. çalıştığım şirkette mac kullanılıyor en hakikilerinden. orada da flash uygulamaları açılmıyor diye hatırlıyorum. bugün gittiğimde bakarım.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pclerde canavar gibi calısıyo flash. tümüyle regulasyon amaclı mobile'lerde izin vemriyorlar.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 maclerde flash var yahu migrosun fiyatı da şaka gibiymiş sahiden, macbook fiyatına alan olur kesin diyordum ki kırkar kırkar alınmış, tbr brv
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 gecen hafta dubai'deydim, 1100 dolara ipad satiyorlardi. 40 tane alan olacagini bilsem toplardim ne kadar varsa.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 500 dolarla 829 dolar arasında değişiyo ipad, 770 - 1279 liraya direk çevriliyor, ama amerikalı bi insanın ortalama bizim 3.8 katımızda satın alma gücüne sahip olduğundan dolayı, bu fiyatlar amerikada birisinin ipad'a 1900 dolar ile 3154 dolar arasında bir para vermesine benziyor. ipad türkiye ekonomisine göre çıksaydı, fiyatı 202 ile 336 lira arasında olması gerekirdi. Bu nedenden dolayı migrosa kafam girsin, siz de gidip ipad almayın. (hesaplar yanlışsa düzeltin doğrusunu öğretin ben böle biliyom)
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Chemical her ne kadar hakli olsan da bütün elektronik aletlerde neredeyse 2 katini ödüyoruz türkiye'de keske dedigin gibi olsaydi :)
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bu mesaji ipaddan yaziyorum beyler alet gercekten iyi lan :)) imsani mutlu eduyor yani nedense apple urunleri shiny shiny boyle :)) bu mesaji da 1 snde falan yazdim hehehe
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sana büyük bir iphone vermediklerinden emin misin? hey ne var! emin olmamız gerekli..
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sim cardla mı bağlanıyo gerçe başka da nasıl olcak
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Abi sonucta baska bir alet yani ne bilim flash yok diyorsunuz ama gayet guzel oyunlaru manyak utulity programlari youtubeu radyolari dailymotionu vimeosu (html5 destekliyor) yani nesi eksik ki? Amerikan fiyati gercekten makul bence. Cok optimize bi alet mesela netbooka bin kere tercih edilir abi her sey kagit ustundeki sayilar degil diyorlar ya it just feels right diye hakketen iyle bir his veriyor mac kullanan bilir.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Evet mini sim cardi var turkcell su an sagliyor istersen Yani paticige dokunmak guzel abi netbookla falan harbi karsilastirilacak bisry degil
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yani iste flash yok belki ama tamami dokunmatik buyukce ama tasinamayacak kadarda olmayan bir alet. bence hos bisey. denildigi gibi amerika fiyatiyla gayet makul. amerikada yasiyor olsaydim, standartlarim da oraya uygun olsaydi heralde o espri amacli yapilan "telli defter seklinde 5 ipad olayini yapardim sdf
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hep para tuzağı oyuncaklar bunlar.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Giovanni said: Abi sonucta baska bir alet yani ne bilim flash yok diyorsunuz ama gayet guzel oyunlaru manyak utulity programlari youtubeu radyolari dailymotionu vimeosu (html5 destekliyor) yani nesi eksik ki? Amerikan fiyati gercekten makul bence. Cok optimize bi alet mesela netbooka bin kere tercih edilir abi her sey kagit ustundeki sayilar degil diyorlar ya it just feels right diye hakketen iyle bir his veriyor mac kullanan bilir. USB'si olmayan aletin fonksiyonelliğini savunmayın valla ya. Netbook'la, hatta iPhone harici bazı smartphone'larla bile yapılabilecek bazı işleri yapamadıktan sonra ne yapayım iPad'i. Türkiye'den alan barzonun önde gidenidir zaten, allah akıl fikir versin. Çok parası olan oyuncak diye Amerika fiyatından alabilir tabii yine.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Usb veri transferi icin mi abi? Kendine mail atsan?
Öne çıkan mesajlar