Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi o değilde.. hani steve in etrafında bir tane bile mi adam yok "abi büyük itouch yapmışsınız" dememiş mi? bir kişi bile kalkıp "abba bak bu yanlış millet dalga geçecek elalemin taşşak oğlanı olacaksınız gözünü seveyim yapma" dememiş mi?

apple gibi bir firmada bir tane bile mi akıllı adam yok? yoksa hepsi mi spotçular çarşısından çıkma? bu nasıl bir ticari zekadır?

hayır ben steve jobs olsam "abi bak böyle bir şey yaptık" diye gelseler ürünü elime aldığım an "siz benle taşşak mı geçiyorsunuz a.koduum trolleri kovuyorum sizi köyden" derim

steve jobs un trollendiğiin resmidir, ürünü tasarşalyanlarda 4chande fln takılan çocuk zekalı herfilerdir
Mesaj tarihi:
baba said:

abi o değilde.. hani steve in etrafında bir tane bile mi adam yok "abi büyük itouch yapmışsınız" dememiş mi?

yok yok yok iyidir.. afferin adamlara..
http://onlygizmos.com/asus-eee-pad-in-works-confirmed-by-co-exec/2010/01/

en azından tegra işlemicili, multi tasking var 1080p video oynayabilecek..

bunun bi üst seviyesi işte benim istediklerim oluyor..

10"lik msi ablet de geliyor misal
http://www.digitimes.com/photogallery/ShowPhoto.asp?ID=4369

afferin jobs'a! bravo hacım..

edit2: yaw bu yaptıkları iphone'dan bile iyi..
Mesaj tarihi:
boşuna tiki oyuncağı olacak demedik lol. 500$ o halde alırım! artık apple sıçsa üzerine birde tüy dikse 500$ a satacak bi kitle yarattı demektir.
Mesaj tarihi:
Aldarion said:

Penthesilea said:

Apple hisseleri 4% deger kaybetmis durumda su anda, 2.5 saat falan var borsanin kapanmasina

NYSE düşüyodur, iPad le ne alakası var
anlamam cok borsa isinden ben, finans haberlerinde dedi beklentileri karsilanamamasinin payi var falan diye de ondan
Mesaj tarihi:
negzel işte lan.. sağol apple..

ha steve amca'ya söyleyin diyin ki "türkiye fanboyları 3d printer istiyor" diyin..

o da geç kalmış bi teknoloji.. hadi be steve.. hadi apple
Mesaj tarihi:
abi kumandanın arkasında plastik kapak kırılır, bantlarsın öle mal gibi, evdeki xyz eşyasının plastik kapağı kırılır, servisi ararsın "o garanti dışı" derler alt tarafı salak parça için 25tl isterler, eski telefonunun değişen kapakları üretimden kalkmıştır ve sadece tek plastik tuş için 1hafta beklemen gerekir.

böle bi dünya işte..

getir bi 3d printer, ekstra faydalarını ya da 3d printerın vermesi gerektiği hizmetlerı -hızlı prototipleme vs.- bırak ihtiyaçlarını da karşılar deli gibi.

hâlâ gelişmedi, yaygınlaşmadı gitti teknoloji

hadi be apple..
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Aldarion said:

Penthesilea said:

Apple hisseleri 4% deger kaybetmis durumda su anda, 2.5 saat falan var borsanin kapanmasina

NYSE düşüyodur, iPad le ne alakası var
anlamam cok borsa isinden ben, finans haberlerinde dedi beklentileri karsilanamamasinin payi var falan diye de ondan

bugun tum apple target'lari yukseldi. sene sonu icin iyimser hedefler 300 civarinda, kotumser hedefler ise 260 civarina cikti sanirim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi kumandanın arkasında plastik kapak kırılır, bantlarsın öle mal gibi, evdeki xyz eşyasının plastik kapağı kırılır, servisi ararsın "o garanti dışı" derler alt tarafı salak parça için 25tl isterler, eski telefonunun değişen kapakları üretimden kalkmıştır ve sadece tek plastik tuş için 1hafta beklemen gerekir.

böle bi dünya işte..

getir bi 3d printer, ekstra faydalarını ya da 3d printerın vermesi gerektiği hizmetlerı -hızlı prototipleme vs.- bırak ihtiyaçlarını da karşılar deli gibi.

hâlâ gelişmedi, yaygınlaşmadı gitti teknoloji

hadi be apple..

dünya para bunlar
http://img204.imageshack.us/img204/5266/15012010551dfds.jpg
Mesaj tarihi:
apple'ın ilk çıkardığı ürünü almak stratejik olarak hatalı bir seçim olur yalnız. hani bunu markayı ya da ürünü sevip-sevememekle alakalı tutmayın. adamların pazarlama stratejisinin sonucu olarak tüketicinin kendini koruma çabası sadece..
Mesaj tarihi:
dasaa ya katılıyorum aynen doğrudur.
apple ait bir ürün olmayacak sonucunda bu.
bu adamlar 60 / 90 gün sonra bu aletleri çıkartırken mutlaka arada microsoft , asus , acer vs vs markalar yavaş yavaş kendilerini piyasaya sürecekler. 1 ay sonra zaten durum iyice netleşir.
  • Yeni Oluştur...