Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 @bone, laf sokucam diye heyecanlanip cevap ver tusuna basmasaydin da o sayfaya en azindan bir goz gezdirseydin be yahu Mum_Chamber said: yav said: bu anlattığın işleri netbookla yapamıyor musun yahu? edit: macbookla yapıyomuşsun pardon sdf 500$'lık netbookla yapılmaz mı yani öyle diyim tabi yapilir, niye yapilmasin. ama anamin eeepc'si var, abimin acer bilmemne netbook'u var. bunlarin biri low-cost digeri premium netbook kategorisinde. ikisi de dunyanin en kullanissiz aletleri. sadece dizaynlari nedeniyle kaldirip 1-2 karis uzakta tutamadigin, dizinin ustunde tutman gereken aletler. ama ekranlar cook ufak, cozunurlukleri ise hic o tarz cihazlara uymayan aletler. isletim sistemleri ve uzerindeki programlar da ozel olmadiklari icin, disardan herseyi yapabilir gibi gorunen aletler insanin omrunu kisaltiyorlar. bu cihaz bir ciksin, gider test ederim apple store'da hemen.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ayrica multitasking yok deniyor diye herkes "neeee muzik dilenmiyor mu" diyor. iphone'da muzik her zaman fonda calabiliyor ipad'de de farkli olacagini sanmiyorum. hani laf soylediginiz urunlerin ozelliklerini once bir arastirin pls
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iyide abi bende ayni eee pc leri kullandim ole 1 2 karis otede tutmaya felan gerek yok gayet cikartip catir cutur kullanilan aletler ayrica niye laf sokmaya kasiyim ki sana ole bi cbam yok sadece sen yazmissin hatta kendi mesajina link vermisin bende cevp verdim oturup butun sayfayi okumadim ayrica muzik caliyosa arka fonda cidden cok buyuk ilerlemeymis yane windows 3.1 den ileri bi teknoloji inanilmaz
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://spectrum.ieee.org/tech-talk/computing/hardware/the-ipad-is-not-a-kindle-killer-blame-the-display bu arada su linkede bi bakasaniz (link ieee yane elektrik ve elektronik muhendisleri birligi) guzel bi noktaya deginmis ekranlar lcd oldugundan gunes isiginda kullanmak mumkun deil(laptopla disarda calismayi deneyennerin laneti) ama netbookun aksine bide bu tepsiyi klavye kullanicaksaniz yere paralel kullanmaniz laizm ki butun gunes isigini net bicimde alicak demek yane kindle olarakta basarili deil
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bana da biraz anlamsiz geldi alet. Virtual keyboard olayi cok cok cok illet bisi, ayfon kullanicisi olarak sikiyor. Bari full fonksyonel bir laptop gibi yapsalarmis, yine sanal manal. Mac bokunu cikardi tasarim harikasi cikaracaz, seksi gorunen alet yaratacaz diye, hayirlisi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla tabletlerin yaygınlaşmasına sebep olacaktır sadece.. tüm ufak notebook ekranları dönebilir hale gelicektir nihayet. gerisi bana göre feci gereksiz, saçma ve komik.. 12,1'lere -ki tam a4 ebadındalar- güzel dönebilir dokunmatik ekranlar gelicek mi bu üründen sonra? garanti gelicek! e o zaman süp-per bi adımdır.. aferindir.. ama bedavaya versen satarım da nakite çeviririm orası ayrı
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben de yazdım o olayı, biraz uğraştırıcak gerçekten açık alanda kullanılması. Bi de tablet yani kaçışın da yok yatacak o ilk koyduğun yere, solar panel tadına varacak
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 KÜFRETME LAN tabi hedef göstermeyince olmadı, @azmo
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu arada fanboi felan diyenner icin param olsa alicagim ilk telefon i-phone ama hayatta mac bilgisayar kullannmam mesela basarili urun cikarttigi surece fanboi felan deilim hic bi olayin ben kendim 17 inc 4 kiloya yakin bi toshiba laptop tasiyorum her gun sirtimda huzursuz deilim yane ole netbookf elan kullanmam da yok
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kindle ın ekranı felan e-paper çünkü öle pat diye çıkarıp okunuyor güneş falan etkisiz. lcdnin göz yorma şeyini söylemeye bile gerek yok zaten ehe.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Chemical said: Ben de yazdım o olayı, biraz uğraştırıcak gerçekten açık alanda kullanılması. Bi de tablet yani kaçışın da yok yatacak o ilk koyduğun yere, solar panel tadına varacak bide ben seyi merak ediyorum abi mesela bi mail yazican nasil yazcan bu aletle dizine mi koycan laptop gibi o zaman kambur olmucan mi ustune egilirken? yada masada otururken felan arkasinda bi ayagi felan war mi o zamnada carpal tunnel olursun yane L biciminde olmayan aletler zor bisi zaten
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dasaa iPad alın, piyasa tabletlere doğru ilerlesin sonunda star trekteki her işi yapan tabletlere ulaşalım diyor bence.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BonePART o geyik iphone'da da var ama boyutları yüzünden kurtarıyor avcunun içinde kalıyor, ama arkası çıkıntısız yumuşak hatlı ön tarafı tamamen cam bişeyi çift el yazarak kullanmayı unutmak lazım, bir el sürekli aleti tutacak, ben gerçekten bekliyorum "ibrokemyipad.com" hatta gidip alalım.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Chemical said: BonePART o geyik iphone'da da var ama boyutları yüzünden kurtarıyor avcunun içinde kalıyor, ama arkası çıkıntısız yumuşak hatlı ön tarafı tamamen cam bişeyi çift elde kullanmayı unutmak lazım, ben gerçekten bekliyorum "ibrokemyipad.com" hatta gidip alalım. abi biliyorum i phoneda oldugunuda o ufak bisi iki elle ble cep telefonuna mesaj yazar gibi yaziyosun iste bas parmaginnada bu nasi olcak diyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Chemical said: Dasaa iPad alın, piyasa tabletlere doğru ilerlesin sonunda star trekteki her işi yapan tabletlere ulaşalım diyor bence. aynen öle. zaten fan tayfası alıcaktır öle ya da böle. iyi satıcaktır..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mum_Chamber said: ayrica multitasking yok deniyor diye herkes "neeee muzik dilenmiyor mu" diyor. iphone'da muzik her zaman fonda calabiliyor ipad'de de farkli olacagini sanmiyorum. hani laf soylediginiz urunlerin ozelliklerini once bir arastirin pls-_- sadece ipod applicationinda muzik dinleyebiliyorsun, pandora last.fm zart zurt gibi internet radyolarini dinleyemiyorsun mesela fonda.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Doruk bizi kandıramassın! teyzenin apple da çalıştığını biliyoruz, daha bugün apple hq dan kolunun altında 1 fransız baget ekmeği ve ipadle uzaklaşırken gördüm.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha teyzemi nerden tanıyosun sen? bi de hangi teyzem? iki tane var appleda çalışan.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BonePART said: http://spectrum.ieee.org/tech-talk/computing/hardware/the-ipad-is-not-a-kindle-killer-blame-the-display bu arada su linkede bi bakasaniz (link ieee yane elektrik ve elektronik muhendisleri birligi) guzel bi noktaya deginmis ekranlar lcd oldugundan gunes isiginda kullanmak mumkun deil(laptopla disarda calismayi deneyennerin laneti) ama netbookun aksine bide bu tepsiyi klavye kullanicaksaniz yere paralel kullanmaniz laizm ki butun gunes isigini net bicimde alicak demek yane kindle olarakta basarili deil yere koyarak da kullanımıyo alet ama, fındık popo var alette
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cok cok guzel bir makale, her ne kadar geyik te olsa. Cracked'den guzel yorum
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hp nin modelinin özelliklerini görmeden bu apple ipad e dalaşmam henüz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Apple hisseleri 4% deger kaybetmis durumda su anda, 2.5 saat falan var borsanin kapanmasina
Öne çıkan mesajlar