Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser olan tanıdığınız, sevdiğiniz biri varsa lütfen izleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mani said:

İlaç şirketleri uzaydan toplamıyor herhalde ilaçlarda kullandıkları otu boku. Hani ortada kanseri yok edecek cidden birşey varsa birileri mutlaka çıkardı ortaya.

Bu topiği açan adamın bir diğer iddiası, bütün hükümetlerin UFO'ların varlığını adı gibi bildiği, ama yüzyıllardır bir kişinin bile sızdırmadığı şeklinde. Onun için böyle bir tez sunman -mantıklı da olsa- çok bir şey ifade etmeyecektir, "evet hepsi susturuluyor" derler kalırsın ortada :p
Mesaj tarihi:
neyse ki youtube var, ozgurlugun sesi

ne hukumetler engelleyebiliyor, ne seytan ilac sirketlerinin gucu yetiyor. tum dogrular goz onunde, tek tikla elinizin altinda
Mesaj tarihi:
Amerika Birleşik Eyaletlerinde yaşayıp ta tüm dünyanın Amerika'dan ibaret olduğunu sanan şapşalların sadece amerikan vatandaşı olduğunu sanıyordum; yanılmışım. Türkiye'de yaşayan ve tüm dünyayı Amerika 'nın kontrolü altında zanneden arkadaşlar da tanıdım ve şunu söylemeden geçemeyeceğim: Kanser konusu önemli bir konudur, pekçok insan bu hastalığa yakalanmakta ve tedavi olsa/olmasa bile yine KANSERDEN ve KANSERE BAĞLI SEBEBLERDEN ölmektedir. Bu kadar ciddi bir konuda medikal bilgi olmadan atıp tutmak, hem saçmalamak hem de bu insanların yaşama umutlarını söndürmek demektir...
Gelelim bu konudaki birinci elden deneyimime ve "küçük hücreli akciğer kanseri" teşhisi konulan amcam Bircan Taşkınlar'ın 1999 yılında hastalandığını ve ancak 3 ay ömrü kaldığını öğrendiği zaman ne yaptığına(kendi ağzından):
1-Tıbbı terapi:Kemoterapi ve radyoterapi:Kesinlikle ölümcül...Pekçok insan sadece bu tedavi sırasında yaşamını kaybeder.Yıkıcı ama gerekli...
2-Immunoloji: Kanseri yenmenin tek yolu: Bağışıklık sistemini güçlendirmek.Damardan verilen 2 kasa portakala yakın C vitamini her ne kadar damarları yakacak kadar güçlü olsa da ayakta tutmalı ve enerji vermeli!
3- Detox: Işte bu gerçek bir kurtarıcı: Kemoterapinin yıkıcı etkisini sıfırlamak için kısa süreli bir tedavi şekli. Toksinler gider kanser biter!
4- Özel besinler: Antioksidan varsa cebinde korkma hiç bir toksiden...Karahayıt balı ve ısırgan otu tozu.Karıştır ve her ögün 1 kaşık tatlı niyetine.
5- Deniz ürünleri: Fosfor ve mineraller, bünyenin dayanak noktası, olmazsa olmaz...Chorella tablet ve deniz börülcesi hızır!
6-Kırmızı şarap: Gerçek bir yaşam kaynağı, yine de günde en fazla 2 kadeh, gerisi zarar...
7-Pozitif enerji: Hayata dört elle sarılmak için bir destek, ayakta kalma sebebi...Güne erken başlamak ve her günün aslında bir sonun başlangıcı değil, yeni doğmuş bir bebeğin haykırışı kadar özel olduğunu bilmek ve herşeye sevgi ile yaklaşmak...

Ben 99 dan önce gerçek amcamı tanımıyordum ve şimdi onunla geçirdiğim 11 sene için her gün kendimi şanslı hissettim. Şu anda kanser hakkında pekçok şeyi biliyorum ve şunu asla unutmadım: Tek bir çözüm yok! Doktorlar ve ilaç firmaları bu işten karlı çıkıyorlar, ama nitekim kendileri ve aileleri de kansere yakalanıyorlar. Mucizevi ilaç veya süper tedavi diye birşey asla geçerli değil. Herşey kişinin kendisinde bitiyor. Moralin düşük ise; "ben kurtulamam diyorsan" zaten ÖLDÜN. Kendin için ailen için yenmek zorundasın bu illeti ve yendiğin zaman da biliyorsun ki yaşadığın deneyim ve içindeki kanser gerçek seni ortaya çıkardı. Şimdi bunu etrafındaki herkesle paylaş ve şunu HERZAMAN ve HERYERDE haykır.
"Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil, rüzgara karşı koydukları için uçarlar."
Bilge bir adamın en sevdiğim sözleri!
Mesaj tarihi:
Baggio said:

mani said:

İlaç şirketleri uzaydan toplamıyor herhalde ilaçlarda kullandıkları otu boku. Hani ortada kanseri yok edecek cidden birşey varsa birileri mutlaka çıkardı ortaya.

Bu topiği açan adamın bir diğer iddiası, bütün hükümetlerin UFO'ların varlığını adı gibi bildiği, ama yüzyıllardır bir kişinin bile sızdırmadığı şeklinde. Onun için böyle bir tez sunman -mantıklı da olsa- çok bir şey ifade etmeyecektir, "evet hepsi susturuluyor" derler kalırsın ortada :p

yüyıllardır bir kişinin bile sızdırmadığı gibi bir laf ne ettim, ne de doğru. Ağzıma laflar sokma lütfen.
Mesaj tarihi:
Ramocan said:

Doktorlar ve ilaç firmaları bu işten karlı çıkıyorlar, ama nitekim kendileri ve aileleri de kansere yakalanıyorlar.

Doktorların kârı nedir anlamadım?
Mesaj tarihi:
-007- said:

Ramocan said:

Doktorlar ve ilaç firmaları bu işten karlı çıkıyorlar, ama nitekim kendileri ve aileleri de kansere yakalanıyorlar.

sen senelerce tıp oku branş olarakda onkoloji seç sonra gelsin vatandaşın biri tıp neymiş mis gibi kenevir var hede hödö desin sonra doktorun ne çıkarı oldugunu anlaşılır sanırsam
Mesaj tarihi:
-007- said:

Ramocan said:

Daha fazla kansere yakalanan kişi=Daha fazla hasta=Daha fazla para
Ekonomi 101
Mesaj tarihi:
Ramocan said:

Daha fazla hasta=Daha fazla para

Yok öyle değil. Devletteysen az maaş alarak maaşın etkilenmeden poliklinkte günde en az 100 hasta bakabiliyorsun. Hasta sayısının artması öyle çıkarına değil yani.
Mesaj tarihi:
Muayenehaneyle hastane farklı şeyler. Kişisel konuşmuyorum bak.

Ha muayenehanenin parası farklıysa verilen hizmeti de farklı, o hizmet de hiçbir zaman hastane ortamında verilemez o da paradan bağımsız ayrı bi konu.
Mesaj tarihi:
ahah. eger böle düşüosanız hakikaten cok dar bakıosunuz olaylara.

adamların bütün olayı para. hala bunu anlayamadınız mı??

yahu daha 2 gün öncesine kadar domuz gribi die bütün dünyayı ayaga kaldırdılar, milyarlarca dolarlık ası sattılar.

daha sonra cok ciddi dergi ve yayınlarda dünya saglık örgütünün baskanı ilaç şirketlerine kazanc saglamakla suclandı, domuz gribini oldugundan cok cok fazla ciddi bir hastalık die lanse edilmesinden dolayı.

adamlar sizin saglınızı hakkaten düşünüolar mı zannediosunuz??
Mesaj tarihi:
domuz gribinde tek suçlu ilaç şirketleri değil ama. hükümetler ve en önemlisi medya. ANORMAL derecede haber yapıldı. yalan yanlış hemde. Adam gibi açıklama yapan doktorlar yerine saçma sapan milleti galeyana getiren adamları çıkardılar. milyon kere söyledi adamlar normal gripten farklı bi tedavisi yok bunun diye. Ama domuz gribi aşısı, üstüne ıvır zıvır vitamin tozları deli gibi sattı. Domuz gribi sayesinde ilaç şirketleri resmen global ekonomik krizden karlı çıkan tek sektör oldu herhalde.
Mesaj tarihi:
huun said:

ya arkadaşım, şu soruya cevap verin:

kanserin çaresini bulan adam dünyanın en güçlü adamı olur mu, olmaz mı?

başlarım domuzunuza da gribinize de.

attığım mesajı bana buldurmayın. domuz gribinin abartıldığını söylemişim.

burda ilaç firmaları "aman aman şöyle kral firmalardır" diyen yok.

soruya cevap verin: "ben ki; kanserin çaresini bulmuş ulu huun! size kanserin çaresi ilacı istediğim fiyattan satamayacak mıyım?"

amcaları, şunları bunları hasta olan insanlar!!!bırakın bu işleri.
satsınlar ya bana istedikleri ilacı istedikleri fiyattan. babamın annesi beynindeki kanserden ölürken, ordaki burdaki şurdaki ülkelerde kimlere gitmedi tahlil sonuçları? "getirmeyin, işi bitmiş" dediler. genetik lan, ben de kanserden ölecem.

öyle aga; karakullukçular kanserden ölür. çaresini bulana parası köpeği olsun.
Mesaj tarihi:
satamassın işte.

bak mesela en güzel örnegi şöyle veriyim sana.

bi arkadasımın kız arkadası yabancı bir ilaç firmasının bi tür satış departmanında. öle eczane felan dolasmıolar ama.
yaptıkları su simdi.

ilacı tr sokarken devletle bi fiyat üzerinde anlasılıyor. aynı işi yapan A firmasının X ilacı var, B firmasının Y ilacı var falan filan. herkes kendi ilacını daha mümkün oldugunda yüksek fiyattan satmak icin ugrasıyor ama rakip firmalarında ilacları oldugundan fiyat kırmak zorunda kalıyorlar.

her firmanın da maliyeti belli oldugu icin kırabilecegi minumum bir seviye var. bu maliyet cok düsük oldu mu, ben 10x fiyatına satarım dersen kimseye hic bişi satamassın kısaca. ben gelir en basitinden 2x fiyatına verirsem bütün piyasayı domine ederim.
Mesaj tarihi:
abi ben sunu anlamiyorum; bu seytan ilac sirketleri hep beraber kanserin caresini sittin sene gizleyip tiriska ilaclari elaleme dayayacak kadar organize hareket edebiliyorlar, gelgelelim "gercek" ilaci piyasaya surmeye kalksalar bir fiyat politikasi olusturamayacak kadar mallar

boyle seytan olmaz olsun arkadas
Mesaj tarihi:
onu da geç 50. kere belki söylüyorum. hani parası köpeği olsun ben kanserden ölmek istemiyorum diyip mubalağ ediyorum tabii. etimiz belli kemiğimiz belli ama bill gates de kanser olsa durum aynı. ver servetin yarısını al ilacı deseler vermeyecek mi? bezmediyse hayattan verecek. koskoca sakıp ağa prostat kanserinden öldü. vardıysa bunun bir çaresi bulurdu bu adamlar.
  • Yeni Oluştur...