Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Babam bugün trenle 23:30'da Ankraya Gidecek ve Trenle gidecek. Gece rüyamda babamın öldüğünü gördüm. Çok tuhaf bi rüyaydı anlatılacak gibi değil. Az önce haberlerde istanbul - ankara arasında tren kazası olduğunu 16 kişinin öldüğünü gördüm... Yorum sizin... [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 22 Temmuz 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayrı yok bu işin[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tüylerim diken diken oldu![signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 baban o trenin içindemiydi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 22 Temmuz 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sensible, 22 Temmuz 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Babam bugün trenle 23:30'da Ankraya Gidecek [signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 pardon görmemişim:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bende buna benzer bi olay yaşamıştım arkadaşıma bugün bizim apartmandan biri ölücek demiştim okulda ewe geldiimde apartmanda birinin öldüğünü öğrenmiştim ama bu hikayenin özeti baya uzun hikaye yani[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sensible, 22 Temmuz 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Babam bugün trenle 23:30'da Ankraya Gidecek ve Trenle gidecek. Gece rüyamda babamın öldüğünü gördüm. ve hala gidecek ? hmm[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Of of of.... Aptala malum olur dicem başka birşey diyemicem ama kusura bakma yani hakaret fln etmiyorum =(((((((([signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Natural_Jedi, 22 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: pardon görmemişim:) önemsız kardes bız yardımcı olmıcaksak kım olcak? :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 demek ki baban ölmemiş sen yoksa buraya yazmazdın öyle dimi?[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tessadüf diyebilirim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 rüyalar garip şeylerdir. hasta olduğunu bile bilmediğim 700 km uzaktaki bir akrabamı gelinlik giymiş olarak arkasında büyük bir kalabalıkla evinden çıkarken görmüştüm. sabah telefon ettiğimde öldüğünü öğrendim. bu arada exp, o lafı abdala malum olurmuş şeklinde söylersen hem hakaret yanı komple yok olur hem de lafın doğrusunu söylemiş olursun:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 beni rüyanda görürsen pm at pliz.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 saçma sapan birşey.. kız arkadaşımla uyanınca neler gördüğümüzü sorduğumuzda hep genelde o gün içinde bahsedilmiş şeylerin bilinç altına yerleştiğini anlardık.[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki: beni rüyanda görürsen pm at pliz. eheh merak etme arcane bu olayın tekrar olmadı:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki: beni rüyanda görürsen pm at pliz. lol[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ilginç bir durum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 rüya karmaşık bir olay genelde bilinç altı ile ilgili ama bir ilişkide veya bir duygusal bir bağ da bilinç altı aktifliğini yitiriyor ve telepatik olaylar devreye giriyor. arkadaşın rüyasın da babasını görmesi gibi bende çok oluyor. sevdiğim insanların bir rahatsızlıkları olduğunda rüyalarım çok garipleşir mesela[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ilginç[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Böyle şeyler tesadüf değil olmasıda normal.. ben bi keresinde rüyamda deprem görmüştüm.. uyandığımda o gün haberler içinde hatırlamıyorum nerde bi yerde 4 büyüklüğünde deprem olduğunu örenmiştim.. (Buraya yakın değil, yani depremi hissedipde rüyayı görmedim)..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 daha önceden tübitakın kaza riskinin büyük oldugunu ve hızlandırılmıs tren olayının durdurulması gerektigini söyledigini öğrenmişsindir bir şekilde ya duydun biryerden ya tvde haberde izledin bilinç altına yerleşti ve yakınımız yolculuga cıkarsa cıkmadan evvel çogu kişide böyle karamsar fikirlere kapılmalar olabilir, bu fikirler kafanda yogunluk kazanmışsa, rüyada harmanlanarak sana yansımıştır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ilginç[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Silthanas, 22 Temmuz 2004 21:00 tarihinde demiş ki: seni medyum yapalim.. seni de komedyen yapsak ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esma-ul-husna Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 allah kullarını yanına cagırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar