Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyam ve Tren kazası...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Babam bugün trenle 23:30'da Ankraya Gidecek ve Trenle gidecek. Gece rüyamda babamın öldüğünü gördüm. Çok tuhaf bi rüyaydı anlatılacak gibi değil. Az önce haberlerde istanbul - ankara arasında tren kazası olduğunu 16 kişinin öldüğünü gördüm... Yorum sizin...
[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 22 Temmuz 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende buna benzer bi olay yaşamıştım arkadaşıma bugün bizim apartmandan biri ölücek demiştim okulda ewe geldiimde apartmanda birinin öldüğünü öğrenmiştim ama bu hikayenin özeti baya uzun hikaye yani[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Daervin [Pati UO Server]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 22 Temmuz 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
Babam bugün trenle 23:30'da Ankraya Gidecek ve Trenle gidecek. Gece rüyamda babamın öldüğünü gördüm.

ve hala gidecek ? hmm[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

rüyalar garip şeylerdir. hasta olduğunu bile bilmediğim 700 km uzaktaki bir akrabamı gelinlik giymiş olarak arkasında büyük bir kalabalıkla evinden çıkarken görmüştüm. sabah telefon ettiğimde öldüğünü öğrendim.

bu arada exp, o lafı abdala malum olurmuş şeklinde söylersen hem hakaret yanı komple yok olur hem de lafın doğrusunu söylemiş olursun:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

rüya karmaşık bir olay genelde bilinç altı ile ilgili ama bir ilişkide veya bir duygusal bir bağ da bilinç altı aktifliğini yitiriyor ve telepatik olaylar devreye giriyor. arkadaşın rüyasın da babasını görmesi gibi bende çok oluyor. sevdiğim insanların bir rahatsızlıkları olduğunda rüyalarım çok garipleşir mesela[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem...
İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
daha önceden tübitakın kaza riskinin büyük oldugunu ve hızlandırılmıs tren olayının durdurulması gerektigini söyledigini öğrenmişsindir bir şekilde
ya duydun biryerden ya tvde haberde izledin
bilinç altına yerleşti ve yakınımız yolculuga cıkarsa cıkmadan evvel çogu kişide böyle karamsar fikirlere kapılmalar olabilir, bu fikirler kafanda yogunluk kazanmışsa, rüyada harmanlanarak sana yansımıştır[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...