ReSeSiF Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benm sorum edonkeyde yarım kalan videoları tamamlanmadan izleyebilirmiyiz,izlersek nasıl izleriz bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanıoz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 video lan (vlc) programı var.. onu çek, o izletir sana yarım kalan videoları[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 edwatch var, avipreview ve vlc'yi de kullanarak direk olarak emuleu, edonkey'i izliyor çok iyi bir program hemen bunu indirmelisin.. http://edwatch.cjb.net[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bu edwatch'ı çektim de nasıl kullanıcam birisi yardım edebilir mi bi sürü ayar mayar var da kaldım böle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar