ReSeSiF Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benm sorum edonkeyde yarım kalan videoları tamamlanmadan izleyebilirmiyiz,izlersek nasıl izleriz bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanıoz sevinirim
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 video lan (vlc) programı var.. onu çek, o izletir sana yarım kalan videoları[signature][hline]iyi kötü çirkin
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 edwatch var, avipreview ve vlc'yi de kullanarak direk olarak emuleu, edonkey'i izliyor çok iyi bir program hemen bunu indirmelisin.. http://edwatch.cjb.net[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bu edwatch'ı çektim de nasıl kullanıcam birisi yardım edebilir mi bi sürü ayar mayar var da kaldım böle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Öne çıkan mesajlar