aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fbi simdi bunu okursa, gelir benim gotumu keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben kundaktayken, sen hacıyatmaz ilkokulunda kızların eteklerini kaldıran abilerine gülüyodun. ayrıca hiç kıvıramamışsın, olmamış. OLMAMIŞ PENN STATE, OLMAMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Quenas said: mw2 ilk 70 seferimde baydı beni. oyunda bi gün durdum ve düşündüm biz niye hep koşuyoruz ya?! bir aksiyon bir acele bir telaş.. gördüm ki oyun bizi buna diretiyor. misal bir cs de ister rush yapardın ister sessiz sakin takılırdın ister pusu yapardın seçim sana aitti.. mw 2 de ise bu yok geride sakin takılacam dediğin an frag falan yapamıyosun. cık cık çok yannış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dün bi gaz geldi BC2 alıverdim. AvP için de başka bir gaz patlaması bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 MAG oynıcam. en güzeli. mw2 den sonra iyice soğudum pc oyunlarından. hilesi ayrı lag i ayrı bi dertmis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bioshock2 var birde gelecek vaadeden mp fpslerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 A onda yüksek potansiyelli mp olduğunu bilmiyordum ben. İlkini de bitirmedim zaten niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BIOSHOCK 2 oynuyor olacağım. Az kaldı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya tatilde bari ben de oynayyım bişeyler epeydir oynamıyorum oyun bunlardan korsan bi şekilde multi oynanabileni var mı acep? solo oynayacak olsam ne oynayayım ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AvP solosu kaliteli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hatta en az MP'si kadar zevkli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Modern Warfare 2 + Alien vs. Predator 3 kesinlikle, bd2 patlıcak gibi geliyo ama yamulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pronoit said: avp ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bc2 patlayacak diye korkanlardan biri de benim ama mw2'de oynamadım hiç single'yi bitirip bıraktım. ya mw2 ya bc2 seçcektim bc2yi seçtim, patlama riskini de aldık artık, çook çok kötü bişi gelirse mw2 de alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar