Aykan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arama yaptım ama bununla ilgili bi konu açılmamış sanırım www.hocam.com bu siteye üye olanınz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çok sıradanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 www.şefim.com da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ehe eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 üye olmadan içine bakılmayan siteler(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tc kimlik yada uni maili ile olunuo sıra olayı varki enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi womanizer kuzenim takılıyo orada, üniversiteli gençlik yonjası gibi bi yer. profiline kim bakmış, kaç kere hangi resmine tıklamış vs. vs. bisürü ayarı falan da var, bi de çok seri adam banlıyolar. hatunlar bi kere şikayet etsin gg (:D ha kuzen çok başarılı, daha banlanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 odtü üniversitesi kendi içinde başlatmış sonradan yaygınlaşmıs falan gibi bişlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hee facebook facebook :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 morbant.com da var, sadece odtü itü boğaziçi ve bilkent girebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben üyeydim, sonra utanıp kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yav said: hee facebook facebook :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Evet Odtülülerindi zamanında. Ama şimdi durum nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 site önceden hoccam.com idi ve sadece odtü öğrencileri girebiliyordu siteye. daha sonra dış okullara da açıldı vs ve adı hocam.com oldu. çok seri adam banlıyolar kız erkek farketmiyor. üye olmak için beklemek gerekiyor ciddi ciddi. sitenin sahibini ve sitenin admini tanıyorum. sahibi Cumhur diye bir arkadaş zamanında ekşisözlüğü hackleyen sonra bi yeri daha hackleyip haberlere konu olan cezaevine yolu düşen bir arkadaş. site üni yonjası gibi bişe. site admini bana bazı olaylardan bahsediyor da höh diyorum. bol miktarda kaşar var sitede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yav said: üye olmadan içine bakılmayan siteler(td) google cache de varsa içeriği ordan girilip görülebiliyor çoğu bu şekil site :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://209.85.129.132/search?hl=tr&source=hp&q=cache:hocam.com&btnG=Google'da+Ara&meta=&aq=f&oq= bunda görünmüyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bakalım onay gelicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kozalak said: site üni yonjası gibi bişe. site admini bana bazı olaylardan bahsediyor da höh diyorum. bol miktarda kaşar var sitede :D site admini milletin özel mesajlarını mı takip ediyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok abi takip etmiyor. şikayet ediyolar o da mesajı inceliyo, aynı zamanda modluk da yapıyo diyebiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 odtüde kurulmuştu ilk ben odtüdeyken. hani bi meşhur eleman vardı odtü inşaatta internethaber.com mu ne bi site hacklemişti, sonra yakalandı hapse atıldı sonra çıktı vs falan. Hatta hürriyette "ben bilgisayar katiliyim diye kendimi tanıtıyodum hapiste suçumu soranlara" diye ropörtajı vardı. İsmini unuttum şimdi, zaten şahsen de tanımam ve gördüklerimden dolayı pek sevmem kendisini. O kurdu. Sitenin olayı başta odtü içi yonjamsı bişi olmasıydı. Sonra bi şekilde elemanlar öğrenci işlerinden tüm öğrencilerin bilgilerini alıp (veya çalıp tam bilmiyorum) herkesi otomatik üye falan yaptılar. Bir ton tantana döndü nasıl erişiyolar özel bilgilerimize diye. Daha sonra facebook popüler olmaya başlayınca facebooka özendiler o yönde bisürü değişiklik yaptılar. Üyeliğim vardı galiba da yıllardır bakmıyorum. Pek bir olayı yok sitenin. Yani bugün onlarca facebook tarzı site varken bir yenisini kurmak zaten anlamsız geliyor bana. Forumlarında acaip kötü muhabbet dönüyordu, herkes ayrı ukala, tartışmalar gırla falan. Bulaşmazsanız bir şey kaybetmezsiniz diyim kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kozalak said: site üni yonjası gibi bişe. site admini bana bazı olaylardan bahsediyor da höh diyorum. bol miktarda kaşar var sitede :D reklam böyle yapılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 her gün girdiğim sitelerdendir.. açıkçası iyi, eğlenceli elemanlar da var ama oldukça azınlıktalar, konsept arkadaşların belirttiği gibidir :) bir sorunuz varsa sorun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hatun kaldırma aracı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 üye olayım dedim, üniversiteli apaçi mekanı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şuan sitey, Baya bi hacklemeyi düşünüyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar