Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 almanca gibi bi dili bilmek bişeye yaramıyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Nein nein meine freund, natürlich nicht!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya bişey demiyim diyorum ama queen demeden de duramıyorum adam suçluysa çocuğu da mı suçlu olacak, öyle bi sonuç mu bulacaksınız, o adamın çocuğu iyi bi insan olamaz mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya da neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 İyi de Fede biz daha doğmadan portakalda vitaminken öldürecez çocuğu yani problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ha iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yani ne bileyim en demoktatik avrupa ülkeleri bile çocuk haklarını korumak için yasalar yapmış evet, çocuguna kötü davranan ebeveyni hapse atıp çocugu koruma programlarına alıyor, ama o çocuğun o programlarda da sağlıklı yetişmesi sağlanamaz. Anne babaya ihtiyacı vardır, o bile çözüm olamamıştır. sağlıksız ebeveynlerin hiç çocuk yapmamaları daha mantıklıdır diyorum sadece çocugun psikolojik gelişimi ve toplumun yararı için, yapmayın etmeyin yani hitlerci yaptınız beni hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 QueenofSpades said: fede said: bence bunun adı faşizm sdkfljsfkl faşizm elitizm ne dersen de bilemem de, çocugun derdi neden kızlar benden hoşlanmıyo, bu kadar BOŞ bir nesil yetiştiriyoruz. 13 yaşındaki birinin düşüncelerini bu şekilde sorgularsan boş şeyler elde etmen son derece normal. nasıl düşünmesini bekliyorsun ki bu yaştaki birinden? 13 yaşındayken senin derdin neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 onay geldi beyler baltaları bileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu da bu seneki aryan halk festivalimizden.Çok eğlenceli ve anlamlı bir festival oldu birahakini iple çekiyorum :))), sağdaki benim :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sims te bile çocuğuna bakmadınmı child service gelip alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 simste bi de havuza sokuyodun insanları sonra merdiveni siliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 biri MC YAKIŞIKLI'nın videosunu postlasın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 QueenofSpades said: fede said: kim karar verecek ona sosyologlar, genetik bilimcileri, hukukçular, ahlak bilimciler, doktorlar, psikolog ve pedagoglardan oluşan bir teknokratlar grubu ebeveyn olmak için belirli kriterler belirleyebilir, sonrasında devlet de bu kriterlere göre test yapar çiftleri vs. ein volk ein reich ein führer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hepimiz sheldon cooper'ız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Queen'e katılmadan edemiyorum. Ebeveynleri bu tarz testleri yapıp onay vermedikten sonra üremelerine izin verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 krass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Queen haklı, başta faşizan gibi gelse de güzel bir dünya ve mutlu yarınlar için çirkinlerin pipisi kesilmeli, kukusu mühürlenmelidir!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "yeaaaaa böylelerinin çocuk yapmaması lazım abieaa" ayağı yapanların anası babası bu tavsiyeleri dinleseydi böyle bıdıbıdılarla uğraşmıyor olacaktık şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 crit geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sipeyskeyk said: Queen'e katılmadan edemiyorum. Ebeveynleri bu tarz testleri yapıp onay vermedikten sonra üremelerine izin verilmemeli. Ben tipine göre, gözünün rengine vs. göre izin verilsin demedim ki, ruh sağlığı yerinde mi, psikolojik ya da ana-babadan çocuga geçebilecek bi rahatsızlığı var mı, sorumluluk sahibi mi bunlara bakılmalı diyorum. kaldı ki evlat edinmek istersen sana aynı bu soruları soruyorlar, bi ton araştırma yapılıyor, maddi durumun falan, hatta evli olman gerekiyor. Bunu neden normal evli çiftlere de uygulamıyorlar onu sorguluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 buradakilerin hepsi übermensch olarak doğup 18 yaşından sonra şimdiki hallerine dönmüşler herhalde. çocukken hiç aptallık yapmamış çünkü kimse, şimdi el kadar veletle herkes dalga geçiyor aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yok ben geyik yapıyorum şuan ciddiye alma beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar