Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para nasıl değerlendirilir?

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bazılarının bildiği gibi Erasmus'tayım ve hibesiz geldim. Ancak dönmeme 1 aydan az zaman kala 2. dönem gidecek birinin gitmekten vazgeçtiği ve hibe sırasında ben olduğum için bana hibe verileceği söylendi. Bu durumda döndüğümde elimde bir miktar para olacak. Bu para bankada durursa hiç bir işe yaramadan zamanla eriyip gidecek ve böyle olsun istemiyorum. Ayrıca elimde bir miktar para varken farklı alanlarda tecrübe kazanma fırsatım da var. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Her türlü öneriye açığım, ticaretle alakalı da olabilir, borsa vb. de olabilir.

(Birden fazla şey önerecek olursanız onları kendi arasında karşılaştırabilirsiniz. Borsa, fon, döviz, forex gibi şeyler diyecek olursanız, bu işe nereden başlayacağımı da eklerseniz sevinirim.)
Sosyal ağlarda paylaş

3bin TL - 5bin TL arası bir para.

Borsaya falan direk kalkışmam ama bir kısmıyla da olsa öğrenip bir yerden başlamak, denemek istiyorum aslında.

Faizlere baktım da pek mantıklı gelmedi, yapılabilecek en son şey gibi duruyor şu an gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adamınbiri said:

cumhuriyet altını al
her hafta değerleniyo
2 ay sonra 2 katı para geçer eline

bunun patlama ihtimali de var hani altını arttıran en büyük etmen hindistan merkez bankasının piyasadan talebiydi

konuşuruz hindistanla talep etmezseniz her gün 1 inek daha kesicez diye tehdit ederiz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...