Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Vingthor said: elimdeki bitki fizyolojisi kimyasal reaksiyonlar notunun özetinin özetinin özetinin özeti. 2.5 sayfa reaksiyon denklemi var. ezberlemem lazım. lise de de bunu ezberletiyorlardı yahu, tabi bişeylerin özetinin özeti bu. yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Benimle tepkimeye girmek isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Lancelion said: Vingthor said: elimdeki bitki fizyolojisi kimyasal reaksiyonlar notunun özetinin özetinin özetinin özeti. 2.5 sayfa reaksiyon denklemi var. ezberlemem lazım. lise de de bunu ezberletiyorlardı yahu, tabi bişeylerin özetinin özeti bu. yanılmıyosam. isikli isiksiz fotosentez =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dynun said: dasaaa said: dynun: kendimi kaybettim yavrım.. http://forum.paticik.com/thumbnails/714/fb4/0d2/6ad/7c2/b50/6b1/577/791/319/5a_450xNULL.jpg teyze kim? sensin işte kendiliksiz.. ne çabuk unuttun 3çocuk anası bi bohçacı olduğun günleri... seni elinden tutup kimyacı yapmsaydım hâlâ mahalle aralarında "bohçaci geldi aaanım" diyecektin sırtında kopillerinle.. geçmişini unutma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dinanın ivedik fotosunu koyayım dedim, kaldırmış meğer. küstüm şu an, ama organik kimya çaresizliğine içim parçalandı. o yüzden küsmedim geçti sonra. bence alınır 22. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gübre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 geliyo aklıma organik kimya diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben normal kimyadan iki kere 6 altı aldım.Vize ve final.1 alanlar falanda oluyor bana niye ısrarla 6 veriyor anlamadım.İsmimi sevdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lisede çok zevkli bi dersti bu. tabi şu ilk resimdeki kadar kasmıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hona +1 çabuk gelebilirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 c3-c4 bitkileri farklı fotosentez yapıyor. bütün başlangıcı farklı falan. her birinin ayrı denklemi var. hatta her bitkinin nerdeyse ayrı denklemi var. c6h12o6 yazılır geçilir. şeker bu sanıyodum ben. yeminle bu sanıyodum. empirik formülle olmuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 capul said: Nasıl bi sistemdir bu allahım 22 ne demek ya.... Bi biz mi öyle okuduk 59 alıp kaldık mal gibi... Neyse benden uzak olsun da... Bizde çana 25 sınırı gelmeden önce Mantık Devreleri diye bir dersi 7 ile geçeni biliyorum. Artık 25in altı direk ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ehuehua HAHAHAHA KOYDUM ÇOCUU SANIRIM nihoho analitik kimya BA kmy AB diğerleri aa gelmiş. bu da DD gelcek ama yeter atlattık. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HELAAAL! ne güzel bi histir lan o, ben de yasamak istedim bi an. biz de 3 hafta soora görcez, nolcegimizi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HELAL DİNAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ankaraya yolculuk için hazırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HAAAZRIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 GELLLLLLLL İSTİYORUM DOLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Güzel. 3. ve son oldu galiba. Gözün aydın. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Benim de okulumun bitmesi için modellemeden dd gelmesi lazım, şu an notum 31.9, 2 senedir dd'yi 30'a veriyor. Totemimi bu başlıkta yapayım bari, uğurlu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Oha ne totemmiş, mesajı attıktan 2 dk sonra girdiler sisteme geçmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Vingthor said: elimdeki bitki fizyolojisi kimyasal reaksiyonlar notunun özetinin özetinin özetinin özeti. 2.5 sayfa reaksiyon denklemi var. ezberlemem lazım. Ben lise sonum ezberimde bunlar. Bende üniyi bişey sanıyodum asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arma said: Güzel. 3. ve son oldu galiba. Gözün aydın. :] eyvallah abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar