fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hieeyytttttt bugün ve yarın özgürüm, Sonunda cam bardakta çay içtim, gece tek başıma uyudum ve çatalla yemek yemeyi başardım. Ohhhhhh...... Son 21 gündür Konya'da Candarma olarak 100 kişiyle aynı koğuşta kaldıktan sonra dün yemin ettik ve akşam çıkmamıza izin verdiler. Ancak bugün öğlen 12'de gidip imza atmam gerektiğinden şehir dışına çıkamıyorum. Forumun yaş ortalamasının düşük olduğunu bildiğimden nasılsa çoğunuz daha askere gitmediğinizden size bir tavsiye, gelmeyin. Valla bir yolunu bulun, yurt dışına filan çıkın ama gelmeyin. Sabah iyi günlerde kalk 6, cezalı günlerde kalk 5. Bu arada gece 02-04 koğuş ve 04-06 silahlık nöbeti tuttuğum günlerde olmadı değil. Iki gun once bulaşık nöbeti bendeydi bütün birliğin sabah öğlen akşam bulaşıklarını yıkarkende ayrı bir eğlendim. Tabii ki aralarda saatlerce tören adımıyla yürümeyi saymıyorum. Allahdan bizde çatal ve bıçak yokda sadece kaşık, bardak, tepsi ve tencereleri yıkamam gerekti. Kısaca iki günlüğünede olsa özgürüm....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hehehe hadi geçmiş olsun... yaz gelsin ondan sonra sıcaktan öl orda :) ula görünce sevindim he fedaykin mesaj attı diye...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hadin hayırlı tezkereler (böyle mi yazılıyodu yawf...) üstlerine falan sataşma :-P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 eheh hadi kolay gelsin ne dyelim daha :)[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 gerçek dünyaya tekrar hoşgeldin. :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hehe valla adamın mesajını görünce harbiden sevindim bende özlemişiz :) izinlerin tadını cıkar valla hele bu sıcaklarda pestiliniz cıkıyodur orda[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 senin geçmiş faaliyetlerini takip etmişler belli ki.. ;) kolay gelsin diyelim, hayırlı teskereler..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Devrimci geri döndü demek. Askerde çok çektiriyorlar zavallima baksaniza. Yazık valla içim eridi. İnşallah çabuk geçer fedaykin.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hayırlı teskereler[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Feda ettin kendini Evlatlarin ve vatanin için Demedin hiç gece gündüz Aydınlık olmadan yataktan kalkarken. Yine çavuş geldi başına Kalk diyor saat 5 İçinden sövüyorsun belki ama Ne gelirki elden poponu kaldırmaktan başka[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Fedaykin,gitti anarşistlik,hani nerde vicdani red ? :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Justin sen hiç serbest nazim diye bişey duymadin mi? :) Birde dikkat edersen ince bir alaka ve baglanti var aralarinda. Yani akicilik var.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Valla şu an içimde ne kadar militer düşünce varsa hepsi kayboldu yerine anti-militarist bir adam geldi. Saatlerce güneşin altında tören adımıyla yürüyünce millet artık dışından bütün ülkeye küfretmeye başlamıştı :-) Bu arada burada "amına koyim" lafı nokta yerine kullanılıyor. İlk geldiğinde hiç küfretmeyen adamlar şu an ana avrat düz gidiyor. Bir sürü yeni küfür öğrendim, baya bir kısmıda rütbeliler tarafından öğretildi :-) Bu arada bu konyada yapacak hiç bir şey yok yav... Yemek yedim, tepede çay içtim sağı solu gezdim dönüp dolaşıp yine internet kafeye geldim. Ah istanbul ahhhh... Şimdi Galata Köprüsünde oturup biramı yudumlamak vardı anasını satiyim.... Benim içinde bir bardak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 11 March 2003 15:04 "...O ülkenin insanının şartlar ne olursa olsun "Ya İstiklal Ya Ölüm" diyip diyemediği hatta bunu gerçektende söyleyemek isteyip istemediğidir..." iki ayda çok mesafe kaydetmişsin anlaşılan.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Yok baba bunun o sözlerle hiç bir alakası yok. Örnek biz içerdeylen galiba amerika bir tatbikat yapmış ve 48 saat içinde bir ülkeyi işgal etmeye çalışıp başaramamış. 48 saat Türk ordusunun tam kadro organize olabildiği zaman dilimi olduğundan Türkiyeye karşı olduğu bizim bölükte konuşuluyordu. Öyle bir durumda birlikteki hemen herkez elimizde kaleşler ölene kadar bölgemizi savunurduk o ayrı. Ama şu anki salakça boşa harcadığımız zamana yanmamakda mümkün değil. Gerçek anlamda hiç bir şey üretmiyoruz sadece vakit geçiriyoruz ve işkence çekiyoruz. Daha önce ben çalışıp vergi veriyordum, şimdi ise sizlerin verdiği vergilerle yiyip içip sıçıyorum. Kısaca esas şimdi ülkeye zarar veriyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 keleşlerle her biriniz 15 sn kaybettirirdiniz, antrenmanlı olunca 30 sn. patates soyarak vatana katkı öyle olur.. :) profesyonel askerlik konusunu da tartışırız sen sağ sağlim dön hele, itiraz da edemezsin.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 :) Aslında mantıklı. Ama sonuçta herhangi bir savaş durumundada keleş kullanmasını bileceksin öyle değil mi?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hojjjjjjjjjjj geldin[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Kaleşlerde amma ses çıkarıyortmuş ha. Bu arada garibim bitli piyadeler G3 kullanıyor bizim gibi kaleşe terfi edememişler. Kaleş çok etkili bir silah. menzili G3 ile hemen hemen aynı buna rağmen hem daha hafif hemde tutukluk hemen hiç yapmıyor. G3 ise toz tutsa tutukluk yapan salak bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ama G3 bacağı adam gibi tutturursa [sıyırmazsa] kopmaktan beter ediyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bülooo özledik ya seni, kaç gün kaldı?[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Daha şafak saymiyorum ama 7 ay filan kaldi. G3 vurdunmu öldürüyor ama yarali asker ölüden daha masraflıdır. Ölüyle uğraşmazsın ama yaralıyla bir ton uğraşman gerekir. Ayrıca kaleşle vurulanda güle oynaya savaşmaya devam edemez sen merak etme :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 WARNİNG! FEDAYKİN DETECTED! ehuaheu Abi aramızda 3 kilometreden az mesafe vardır kesin Ya konyada yapacak nasıl bişi yok??? Gel hiç bişi olmassa sohbet edelim yarın :) Gerçi her ne kadar yarın 2-4 arası Antrenman vs vs.. yapacak olsamda... şu boş olduğun günlerde buluşalım... Konyayı gezdiriyim sabahtan akşama :D Ps: Cep no yu özel mesajdan attım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 abi unutmadan; Özel Mesajına bakmayı unutma :p pm de yazdım ama genede Söyliyim: Stadyumun Karşısındaki SAFİR Net Kafe deyim.Yarın(pazar) Akşamı orada olurum.Mumi Nerde diye Eşref ismindeki Abimize sorarsan söyler yerimi :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: -coLdwind-, 03 May 2003 11:31 tarihinde demiş ki: gerçek dünyaya tekrar hoşgeldin. :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" gercek degil orasi turkiye icinde resmen ayri bir dunya. hicbirseyle karsilastirilmaz.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar