Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bakemonogatari/Cencoroll - Kimi no Shiranai Monogatari Kara no Kyoukai ED1 - Oblivious Chrome Shelled Regios (1. ed) Gintama (14. ed) PS:Oylama 2 hafta sürecektir.Adayları belirlediğimiz topic 23 gün açık kaldı, oylamaya geçtik artık oyüzden yeni aday göstermeyin.Bu tarz msglar silinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fma'nın 2. opening'i ' let it out ' olmalıydı bu listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aday olarak göstermişmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gösteremedim, çünkü adaylar topic'inin açıldığını farketmemiştim =). sen koymadın diye demiyorum zaten abi, aday gösterilir diye bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oblivious nereye gidiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yasashii uso'nun her şekilde kazanması lazım ama dur bakalım. :) bir ay boyunca sticky kalan başlığı görmemek de güzelmiş ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kimi ga shiranai monogatari nin cencoroll la tek alakası theme songuyla aynı singleda olması ben niye şarkıyı ortak verdim ikisine bilmiyorum asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla açık kalmış 1 ay boyunca da cidden görmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bakemonogatari/Cencoroll - Kimi no Shiranai Monogatari her allahin gunu dinliyorum yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Kimi no Shiranai Monogatari ye verdim ama bence oblivious la beraber kalsınlar ikiside hakediyo 1.ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar