Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Maria + Holic - Hanaji Bakemonogatari OP4 - Renai Circulation Eden of the east - Oasis - Falling Down Naruto Shippuden // Sign - FLOW Soul Eater - Black Paper Moon Full Metal Alchemist op3 // Golden Time Lover - Sukima Switch Druaga No Tou: Sword Of Uruk Darker Than Black: Ryuusei No Gemini Souten Kouro Tokyo Magnitude 8.0 Golgo 13 (1. op) PS:Oylama 2 hafta sürecektir.Adayları belirlediğimiz topic 23 gün açık kaldı, oylamaya geçtik artık oyüzden yeni aday göstermeyin.Bu tarz msglar silinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Her ne kadar ' o ne biçim ses, neresinden çıkartıyor o sesi ' desek de FMA'nın ' Golden Time Lover 'ı resmen 1.5 hafta loop'a alıp dinlemiştim. Oyumu da ona verecektim lakin Naruto'nun ' Sign ' Opening'i şarkı olarak daha iyi olmasa da çizimler ve anlam açısından daha iyi olduğu için kendisini eledim ve Naruto'ya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fuwa fuwari fuwa fuwaru http://www.youtube.com/watch?v=UeGWR26HlbY ilk video kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 opening konusunda natsu no arachi akinaichuu nun kide eklenebilir. benim hosuma gitmisti acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Saol kaede düzelttim. Arkadaşlar adaylar topici 23gün açık kaldı, oylamaya geçtik artık oyüzden yeni aday göstermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 asda adaylar topicimi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 seçmesi en zor kategori bu oldu doğrusu, kendim birkaç aday birden göstermiştim zaten. :) düşündüm taşındım, tekrar dinledim, tokyo magnitude 8.0 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu senenin opleri mükemmel narutoylan oasis arasında kaldım ama naruto jiraya sayesinde 1adım öne çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben de Naruto opening diyorum, ağır spoiler sahneler içerse de anlamı açısından ağır bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 daha güzel parçalar var ama içerikle birlikte naruto opu seçtim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Naruto ile Full metal arasında gidip geldim ama Naruto diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 falling down (tu) o degisle black paper moon da cok sahane naruto izlemiyordum, gorsel olarak guzelmiste sarki hic ama hic uymamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 elfen lied in açılışıda süper ama 2009unmu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gtfo nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Rahat Naruto. En iyi introsu zaten herhalde. O grup ne zaman çizse aglatıyor zaten, sahne geçişi/müzik uyumundan tut kareografi falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Eden of the east dicektim ama tokyo bilmemne 8.0 deli güzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 onu bırak da gel starcrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar