Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün gün oturmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne kadar pis bişey arkadaş ya . Nefret ettim . Pc başındayken otur , ders çalışırken otur , tv izlerken otur . Hayatım oturarak geçiyo resmen . Varmı az oturan birileri . Tavsiye verin bana
Mesaj tarihi:
yahu çık dışarı demekle olmuyo ki . ne kadar dışarda durabilirim 1 saat 2 saat 3 saat . ee sonra nolcak gel gene otur . ev içindeyken oturmayı engelleyici şeyler lazım
Mesaj tarihi:
kıl donmesi ameliyatı oldum salı gunu. butun gun yatakta yatıorm. bacaklarım ağrıdı yatmaktan. ayrıca yaranın ustune yattığım için çılgın acılar çekiorm bazen. 4 gunde 4 sezon scrubs, 5 film, 12312312 bolum farklı farklı dizi bolumleri izledim. pazartesiden beri banyo yapamıorm, doşşak gibi kokuyorum artık. yemeklerimi ayakta yiyorum. yaaa kotunun dahada kotusu var di mi?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

kıl donmesi ameliyatı oldum salı gunu. butun gun yatakta yatıorm. bacaklarım ağrıdı yatmaktan. ayrıca yaranın ustune yattığım için çılgın acılar çekiorm bazen. 4 gunde 4 sezon scrubs, 5 film, 12312312 bolum farklı farklı dizi bolumleri izledim. pazartesiden beri banyo yapamıorm, doşşak gibi kokuyorum artık. yemeklerimi ayakta yiyorum. yaaa kotunun dahada kotusu var di mi?

geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:

nileppezdel said:

Wii al. Guitar hero yada rockban falan da olur. Evn içinde volta at

ya benden kopya çekiosun yada aynıyız la :)

Wii vardı da kuzene verdim yine oturuyorum artık :D

PS3 alınca ayağa kalkıcam yine guitar heroyla
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi ben bi kere kıl dönmesi oldum çocukken ondada kendim çektim çıkardım parmaam kadar uzunlukta kıl çıkmıştı popomdan sonra 1 günde iyileşmişti . Pehhh ne günlerdi
Mesaj tarihi:
vay be . varya şu hayata ne amaçla geldik hala çözemedim . topu topu şurda 50 60 sene yaşıyoruz onunda heralde tümü ıvır zıvır hastalıklardı yok ölümden dönmelerdi kıl payı kurtulmalardıyla geçiyo . Bunun için mi yaratıldık bre tanrı diyorum yukarı bakıyorum ama cevap gelmiyo
Mesaj tarihi:
Benim de bütün gün öyle geçti ama yarım saat sonra dışarı çıkıyorum, 6 saat falan ayakta geçecek sanırım. Sonrası da yatakta geçer. Sabah 4'te kalktığımı düşünürsek, yaklaşık 1 saatimi de ayakta geçirdiysem toplamda; 8 saat oturmak, 7 saat ayakta durmak. Gayet dengeli..
  • Yeni Oluştur...