Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ne kadar pis bişey arkadaş ya . Nefret ettim . Pc başındayken otur , ders çalışırken otur , tv izlerken otur . Hayatım oturarak geçiyo resmen . Varmı az oturan birileri . Tavsiye verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkadaşlarınla gez. MADBOY gibi akşam akşam dışarısı -8 dereceyken dışarı çağıracak arkadaşların olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çık dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 basur olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok oturmaktan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yahu çık dışarı demekle olmuyo ki . ne kadar dışarda durabilirim 1 saat 2 saat 3 saat . ee sonra nolcak gel gene otur . ev içindeyken oturmayı engelleyici şeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kesin financial açmıştır bu başlığı dedim güncel başlıklara bakarken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sevgilini al , yürü. bu havada sadece o şartla dışarı çıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 saydıın işleri ayakta yap. yada yemek yap. yada dans et. yada guitar hero al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Wii al. Guitar hero yada rockban falan da olur. Evn içinde volta at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yav said: kesin financial açmıştır bu başlığı dedim güncel başlıklara bakarken ahah ooo tarzım belli olmuş sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yemek yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kıl donmesi ameliyatı oldum salı gunu. butun gun yatakta yatıorm. bacaklarım ağrıdı yatmaktan. ayrıca yaranın ustune yattığım için çılgın acılar çekiorm bazen. 4 gunde 4 sezon scrubs, 5 film, 12312312 bolum farklı farklı dizi bolumleri izledim. pazartesiden beri banyo yapamıorm, doşşak gibi kokuyorum artık. yemeklerimi ayakta yiyorum. yaaa kotunun dahada kotusu var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Wii al. Guitar hero yada rockban falan da olur. Evn içinde volta at ya benden kopya çekiosun yada aynıyız la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eregorn2 said: nileppezdel said: Wii al. Guitar hero yada rockban falan da olur. Evn içinde volta at ya benden kopya çekiosun yada aynıyız la :) aa sen de mi geysin? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mokoko said: kıl donmesi ameliyatı oldum salı gunu. butun gun yatakta yatıorm. bacaklarım ağrıdı yatmaktan. ayrıca yaranın ustune yattığım için çılgın acılar çekiorm bazen. 4 gunde 4 sezon scrubs, 5 film, 12312312 bolum farklı farklı dizi bolumleri izledim. pazartesiden beri banyo yapamıorm, doşşak gibi kokuyorum artık. yemeklerimi ayakta yiyorum. yaaa kotunun dahada kotusu var di mi? geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bundan sonra saatte 1 kalkıp 15 dakka evde volta atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @böcek tşk ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eregorn2 said: nileppezdel said: Wii al. Guitar hero yada rockban falan da olur. Evn içinde volta at ya benden kopya çekiosun yada aynıyız la :) Wii vardı da kuzene verdim yine oturuyorum artık :D PS3 alınca ayağa kalkıcam yine guitar heroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @DAZD!NGO evet hemde en delisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mokoko said: kıl donmesi ameliyatı oldum salı gunu. butun gun yatakta yatıorm. bacaklarım ağrıdı yatmaktan. ayrıca yaranın ustune yattığım için çılgın acılar çekiorm bazen. 4 gunde 4 sezon scrubs, 5 film, 12312312 bolum farklı farklı dizi bolumleri izledim. pazartesiden beri banyo yapamıorm, doşşak gibi kokuyorum artık. yemeklerimi ayakta yiyorum. yaaa kotunun dahada kotusu var di mi? abi ben bi kere kıl dönmesi oldum çocukken ondada kendim çektim çıkardım parmaam kadar uzunlukta kıl çıkmıştı popomdan sonra 1 günde iyileşmişti . Pehhh ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi o kıl donmesinin bi çeşidi. benimki daha farklı. kıl dışardan içeri girio arkadanda arkadaşları gelio. komunite oluşturuolar içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vay be . varya şu hayata ne amaçla geldik hala çözemedim . topu topu şurda 50 60 sene yaşıyoruz onunda heralde tümü ıvır zıvır hastalıklardı yok ölümden dönmelerdi kıl payı kurtulmalardıyla geçiyo . Bunun için mi yaratıldık bre tanrı diyorum yukarı bakıyorum ama cevap gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Benim de bütün gün öyle geçti ama yarım saat sonra dışarı çıkıyorum, 6 saat falan ayakta geçecek sanırım. Sonrası da yatakta geçer. Sabah 4'te kalktığımı düşünürsek, yaklaşık 1 saatimi de ayakta geçirdiysem toplamda; 8 saat oturmak, 7 saat ayakta durmak. Gayet dengeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dengeli olan ara ara ayakta olmak baboli 6 saat öle 6 saat böle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar