Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dİğer başlık çok şiştiği için arada bulamadım aradıklarımı. Respec mod ve dlcler konusunda bana yardım edebilecek biri acaba ÖM den ulaşır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 direk community sayfasında bir respec mod vardı, onu indirip koyuyorsun plug-in olarak, oyun içinde kamp yerinde potion var, kuştan onu alıp içiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ana karakter dışındakilere respec yapabiliyormuyuz? Valla süper olur. not: v1.02 için çalışmıyor sanırım .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bone said: direk community sayfasında bir respec mod vardı, onu indirip koyuyorsun plug-in olarak, oyun içinde kamp yerinde potion var, kuştan onu alıp içiyorsun. community diyorsun da...torrent be abi ondan özel mesajdan rica ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet ana karakter disinda respec mumkun yapcagin sey inventoryde adamin inventorysi acikken potionu icmek o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 v1.2'de çalıştırabilen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benim kurduğum sırada dao zaten 1.2 idi diye aklımda kalmış. /ha şey, dao'da dlc'lerde otomatik kurma sisteminde bir problem vardı. dao topiğinde nasıl çözüldüğü anlatılmıştı sanırım hatta ben de bir tane adım adım nasıl yapıldığını yazmıştım, ordaki postlara bir bakıver. dil ayarlarını vs değiştirmen ve manual olarak kurman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tmm hallettım çok saol valla :D terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar