vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 6 aydır beslediğimiz bir erkek sokak kedimiz var. Bulduğumuzda avucumuza anca sığıyordu. Şimdi semirdi iyice. Akranlarına sokakta rastlıyorum da iki katı kadar olmuş. Şişman da değil sadece erken gelişti sanırım. Neyse buraya kadar sorun yok. Kedimde olan sorun şu ki, miyavlamıyor. Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla. Ben 5 - 10 kez yanında miyav miyav diye tekrarlayınca zorla sanki bi meev diyor. Ha bu sorun mu benim için? Değil. Çok seviyorum şerefsizi. Sevilmeyecek gibi de değil hani. Ama acaba onda bir sorun var mı diye merak ediyorum. Adı: Adolf Pala.
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 benim siyamı gör bi sonra şükredersin miyavlamadıgına :D
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 anasından ogrenmediği için miyavlamyı keşfetmesi zaman alabilir biraz. tabi mümkünse götürün bi veterinere, boğazında bi sorun olmasın. kusuyomu peki tüy?
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dökmekten şans bulamıyor yutup kusmaya. Sadece 1 defa kumunda gördüm ufak bir yumak o kadar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o bıyıklardan anladığımız kadarı ile kendisi bir fransız kedisi.. dolayısı ile miyavlamak yerine miyövghh diye kusma sesleri çıkartması normal hemen almanya olarak salsırıp fransızları yok edin.. dünya da kurtulsun siz de kurtulun.. heil miyavıl!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oha kedide hitler biyigi var, diktatör hayvan miyavlamasi gerekirdi halbuki. heil
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: oha kedide hitler biyigi var, diktatör hayvan miyavlamasi gerekirdi halbuki. heil Cail Kittler
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 rektumuna cisim iktirin bir öyle deneyin
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok küçükken bulmuşsunuz, muhtemelen hemcisnleriyle hiç karşılaşmamış bile pisicik :D arkadaşın kedisi de sizinkiyle aynı şartları paylaşıyodu, 1 yaşına kadar miyavlamadı o da. azıp da çiftleştirmek şart olunca başka kedi getirdik falan hayvana, onlardan öğrendi miyavlamayı. öğrenene kadar herkese mahmut diyodu, möeahmuut diye. artık miyavlayabiliyo :D
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaperon said: Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla kedi diye murloc almış olmayasınız eve (:D
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sessiz dedin de cidden bizim kedi ne yok yere miyavlar, ne geceleri uyutmamazlık yapar, süper resmen sessizlik konusunda. Sadece bir sefer hoplattı beni uykumdan. O da sabah kimse yemek vermemiş evde, benim odama aralık kapıdan girip göğsüme atladı. O hışımla doğruldum yataktan, ben bir tarafa düştüm o diğer tarafa havada parandelerle düştü. Bir daha da ilişmedi bana aç olsa da :D
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi bırak konusmasın daha ne istiosun? benim bi siyam kedim vardı bildiğin küfür ediodu ilgilenmeyince ANABACI YOK ANABACI YOK! diyorum, halen aaağğrrrgghnnmmeenaaneeğğyymmhhh diye bögürürdü psikopat şey.. bırak sessiz kalsın pişman olursun konusmaya baslayınca..
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kuşum ötmüyor topiği gibin ama bi farklı sanki.
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kafa ağrıtmayan sorunsuz hayvan. Daha ne istiyorsun anlamadım. Bu dediğin anca kanarya olsa problem sayılabilirdi.
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kedi bozuk cıkmıs.o yuzden sokaktan almayın garanti belgesiz
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Miyavlamayan kedi olmaz, miyavlatmayı bilememişsin.
Öne çıkan mesajlar