vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 6 aydır beslediğimiz bir erkek sokak kedimiz var. Bulduğumuzda avucumuza anca sığıyordu. Şimdi semirdi iyice. Akranlarına sokakta rastlıyorum da iki katı kadar olmuş. Şişman da değil sadece erken gelişti sanırım. Neyse buraya kadar sorun yok. Kedimde olan sorun şu ki, miyavlamıyor. Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla. Ben 5 - 10 kez yanında miyav miyav diye tekrarlayınca zorla sanki bi meev diyor. Ha bu sorun mu benim için? Değil. Çok seviyorum şerefsizi. Sevilmeyecek gibi de değil hani. Ama acaba onda bir sorun var mı diye merak ediyorum. Adı: Adolf Pala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Azinca miyavlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 benim siyamı gör bi sonra şükredersin miyavlamadıgına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 anasından ogrenmediği için miyavlamyı keşfetmesi zaman alabilir biraz. tabi mümkünse götürün bi veterinere, boğazında bi sorun olmasın. kusuyomu peki tüy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dökmekten şans bulamıyor yutup kusmaya. Sadece 1 defa kumunda gördüm ufak bir yumak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o bıyıklardan anladığımız kadarı ile kendisi bir fransız kedisi.. dolayısı ile miyavlamak yerine miyövghh diye kusma sesleri çıkartması normal hemen almanya olarak salsırıp fransızları yok edin.. dünya da kurtulsun siz de kurtulun.. heil miyavıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oha çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oha kedide hitler biyigi var, diktatör hayvan miyavlamasi gerekirdi halbuki. heil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 lö miyöv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: oha kedide hitler biyigi var, diktatör hayvan miyavlamasi gerekirdi halbuki. heil Cail Kittler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 rektumuna cisim iktirin bir öyle deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 OHAHaef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hahah patlıcan uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok küçükken bulmuşsunuz, muhtemelen hemcisnleriyle hiç karşılaşmamış bile pisicik :D arkadaşın kedisi de sizinkiyle aynı şartları paylaşıyodu, 1 yaşına kadar miyavlamadı o da. azıp da çiftleştirmek şart olunca başka kedi getirdik falan hayvana, onlardan öğrendi miyavlamayı. öğrenene kadar herkese mahmut diyodu, möeahmuut diye. artık miyavlayabiliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ehahaha mahmut iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaperon said: Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla kedi diye murloc almış olmayasınız eve (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sessize almışın kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sessiz dedin de cidden bizim kedi ne yok yere miyavlar, ne geceleri uyutmamazlık yapar, süper resmen sessizlik konusunda. Sadece bir sefer hoplattı beni uykumdan. O da sabah kimse yemek vermemiş evde, benim odama aralık kapıdan girip göğsüme atladı. O hışımla doğruldum yataktan, ben bir tarafa düştüm o diğer tarafa havada parandelerle düştü. Bir daha da ilişmedi bana aç olsa da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi bırak konusmasın daha ne istiosun? benim bi siyam kedim vardı bildiğin küfür ediodu ilgilenmeyince ANABACI YOK ANABACI YOK! diyorum, halen aaağğrrrgghnnmmeenaaneeğğyymmhhh diye bögürürdü psikopat şey.. bırak sessiz kalsın pişman olursun konusmaya baslayınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kuşum ötmüyor topiği gibin ama bi farklı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kafa ağrıtmayan sorunsuz hayvan. Daha ne istiyorsun anlamadım. Bu dediğin anca kanarya olsa problem sayılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kedi bozuk cıkmıs.o yuzden sokaktan almayın garanti belgesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Miyavlamayan kedi olmaz, miyavlatmayı bilememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 süt dökmüştür =) bak etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 canını yak nası miyavlıyo görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar