Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim miyavlamıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

6 aydır beslediğimiz bir erkek sokak kedimiz var. Bulduğumuzda avucumuza anca sığıyordu. Şimdi semirdi iyice. Akranlarına sokakta rastlıyorum da iki katı kadar olmuş. Şişman da değil sadece erken gelişti sanırım.

Neyse buraya kadar sorun yok. Kedimde olan sorun şu ki, miyavlamıyor. Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla. Ben 5 - 10 kez yanında miyav miyav diye tekrarlayınca zorla sanki bi meev diyor.

Ha bu sorun mu benim için? Değil. Çok seviyorum şerefsizi. Sevilmeyecek gibi de değil hani. Ama acaba onda bir sorun var mı diye merak ediyorum.

Adı: Adolf Pala.

Mesaj tarihi:
anasından ogrenmediği için miyavlamyı keşfetmesi zaman alabilir biraz.

tabi mümkünse götürün bi veterinere, boğazında bi sorun olmasın.
kusuyomu peki tüy?
Mesaj tarihi:
o bıyıklardan anladığımız kadarı ile kendisi bir fransız kedisi..

dolayısı ile miyavlamak yerine miyövghh diye kusma sesleri çıkartması normal

hemen almanya olarak salsırıp fransızları yok edin.. dünya da kurtulsun siz de kurtulun..

heil miyavıl!
Mesaj tarihi:
çok küçükken bulmuşsunuz, muhtemelen hemcisnleriyle hiç karşılaşmamış bile pisicik :D

arkadaşın kedisi de sizinkiyle aynı şartları paylaşıyodu, 1 yaşına kadar miyavlamadı o da. azıp da çiftleştirmek şart olunca başka kedi getirdik falan hayvana, onlardan öğrendi miyavlamayı.

öğrenene kadar herkese mahmut diyodu, möeahmuut diye. artık miyavlayabiliyo :D
Mesaj tarihi:
Sessiz dedin de cidden bizim kedi ne yok yere miyavlar, ne geceleri uyutmamazlık yapar, süper resmen sessizlik konusunda. Sadece bir sefer hoplattı beni uykumdan. O da sabah kimse yemek vermemiş evde, benim odama aralık kapıdan girip göğsüme atladı. O hışımla doğruldum yataktan, ben bir tarafa düştüm o diğer tarafa havada parandelerle düştü. Bir daha da ilişmedi bana aç olsa da :D
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi bırak konusmasın daha ne istiosun? benim bi siyam kedim vardı bildiğin küfür ediodu ilgilenmeyince

ANABACI YOK ANABACI YOK! diyorum, halen aaağğrrrgghnnmmeenaaneeğğyymmhhh diye bögürürdü psikopat şey.. bırak sessiz kalsın pişman olursun konusmaya baslayınca..
  • Yeni Oluştur...