Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim miyavlamıyor...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

6 aydır beslediğimiz bir erkek sokak kedimiz var. Bulduğumuzda avucumuza anca sığıyordu. Şimdi semirdi iyice. Akranlarına sokakta rastlıyorum da iki katı kadar olmuş. Şişman da değil sadece erken gelişti sanırım.

Neyse buraya kadar sorun yok. Kedimde olan sorun şu ki, miyavlamıyor. Miawragrgargargag diye garip garip sesler çıkarıyor çoğunlukla. Ben 5 - 10 kez yanında miyav miyav diye tekrarlayınca zorla sanki bi meev diyor.

Ha bu sorun mu benim için? Değil. Çok seviyorum şerefsizi. Sevilmeyecek gibi de değil hani. Ama acaba onda bir sorun var mı diye merak ediyorum.

Adı: Adolf Pala.

Sosyal ağlarda paylaş

çok küçükken bulmuşsunuz, muhtemelen hemcisnleriyle hiç karşılaşmamış bile pisicik :D

arkadaşın kedisi de sizinkiyle aynı şartları paylaşıyodu, 1 yaşına kadar miyavlamadı o da. azıp da çiftleştirmek şart olunca başka kedi getirdik falan hayvana, onlardan öğrendi miyavlamayı.

öğrenene kadar herkese mahmut diyodu, möeahmuut diye. artık miyavlayabiliyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sessiz dedin de cidden bizim kedi ne yok yere miyavlar, ne geceleri uyutmamazlık yapar, süper resmen sessizlik konusunda. Sadece bir sefer hoplattı beni uykumdan. O da sabah kimse yemek vermemiş evde, benim odama aralık kapıdan girip göğsüme atladı. O hışımla doğruldum yataktan, ben bir tarafa düştüm o diğer tarafa havada parandelerle düştü. Bir daha da ilişmedi bana aç olsa da :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...