dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1dünyanın en baymış enerjisiz adamlarında biriyleyim ve onu enerjik hale getiremiyorum, gıcık oluyorum. 2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum 3cesurlara özeniyorum 4mektupla hediye geldi=) 5tam bi korkagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 6? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bence çikolata ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yemesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamın yemesi gerekiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çikolatayla olmaz meyve sebze yesin sağlıksız heralde cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 seks yok konuda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 chocolate leads to sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: 1dünyanın en baymış enerjisiz adamlarında biriyleyim ve onu enerjik hale getiremiyorum, gıcık oluyorum. 2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum 3cesurlara özeniyorum 4mektupla hediye geldi=) 5tam bi korkagım selam tanışalım bence çok iyi ikili olucağımızı düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aaa dunno geri gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu tüm topiklerde bahsettiğin aynı kişi mi? aynı kişiyse neden ayrılmıyorsun? bunları istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum onunla biseyler paylasmak istiyorum adamın tek istegi oturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok komik yav. bu dunno gibi bir ton bayan var. allahtan kendilerini internette yansıtacak mecralar buluyorlar eski yüzyıllarda napıyorlardı çok merak ediyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ona küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1. düzeltemiyosan birak, nie kendini yipratasin ki. sana seni düzeltecek, mutlu etcek bi herif lazim. burdan fazla melankolik gözüküyosun . 2.kaybetcek birseyi olmayan insanlarin bile mutlu olmadiklari zamanlar vardir, bosuna özenme. hayatta bi amacin olduktan soora, seni onlardan farkli kilan birsey kalmiyor pek. 3. özencegine bi adim at, sen de bi cesurluk yapmis olursun. 4. gz. 5. korkmak iyidir kismen. 6. selam dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ayrılmak da rezil bisey. aradıgım adam o diil diyebilirim ama herseyi de silip atmak da istemiyorum elimde olsa onunla böyle devam eder ama baskalrını da hayatıma katmaktan cekinmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aldatmak güzeldir tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 niye, neyi cezbediyor bu kadar seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap ahahaha sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap AHAHAH kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. BÖYLE BİR İNSANLA HAYAT GEÇMEZ. HEMEN AYRIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: niye, neyi cezbediyor bu kadar seni ? bence alışmış, ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum" Kaybedecek şeyi olmayan adam, özgür adamdır. O seviyeye gelebilirsen ne mutlu sana. Kaybedecek şeyi olmayan adam ile amaçsız adamı karıştırmayalım yalnız arada çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Qos +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar