dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1dünyanın en baymış enerjisiz adamlarında biriyleyim ve onu enerjik hale getiremiyorum, gıcık oluyorum. 2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum 3cesurlara özeniyorum 4mektupla hediye geldi=) 5tam bi korkagım
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çikolatayla olmaz meyve sebze yesin sağlıksız heralde cocuk
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: 1dünyanın en baymış enerjisiz adamlarında biriyleyim ve onu enerjik hale getiremiyorum, gıcık oluyorum. 2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum 3cesurlara özeniyorum 4mektupla hediye geldi=) 5tam bi korkagım selam tanışalım bence çok iyi ikili olucağımızı düşünüyorum ben
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu tüm topiklerde bahsettiğin aynı kişi mi? aynı kişiyse neden ayrılmıyorsun? bunları istiyorum.
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum onunla biseyler paylasmak istiyorum adamın tek istegi oturmak.
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok komik yav. bu dunno gibi bir ton bayan var. allahtan kendilerini internette yansıtacak mecralar buluyorlar eski yüzyıllarda napıyorlardı çok merak ediyorum =p
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1. düzeltemiyosan birak, nie kendini yipratasin ki. sana seni düzeltecek, mutlu etcek bi herif lazim. burdan fazla melankolik gözüküyosun . 2.kaybetcek birseyi olmayan insanlarin bile mutlu olmadiklari zamanlar vardir, bosuna özenme. hayatta bi amacin olduktan soora, seni onlardan farkli kilan birsey kalmiyor pek. 3. özencegine bi adim at, sen de bi cesurluk yapmis olursun. 4. gz. 5. korkmak iyidir kismen. 6. selam dunno.
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ayrılmak da rezil bisey. aradıgım adam o diil diyebilirim ama herseyi de silip atmak da istemiyorum elimde olsa onunla böyle devam eder ama baskalrını da hayatıma katmaktan cekinmezdim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 niye, neyi cezbediyor bu kadar seni ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap ahahaha sesli güldüm
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap AHAHAH kahkaha attım
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. BÖYLE BİR İNSANLA HAYAT GEÇMEZ. HEMEN AYRIL.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: niye, neyi cezbediyor bu kadar seni ? bence alışmış, ondan
Law Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "2kaybedecek seyleri olmayan insanlara özeniyorum" Kaybedecek şeyi olmayan adam, özgür adamdır. O seviyeye gelebilirsen ne mutlu sana. Kaybedecek şeyi olmayan adam ile amaçsız adamı karıştırmayalım yalnız arada çok fark var.
Öne çıkan mesajlar