Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jewelcrafting epic gemler


BaaL

Öne çıkan mesajlar

hangisi nerden alınıyo bildiklerinizi yazsanız şöyle nefis olur. malum yukardaki guidelar 7 8 aydır güncellenmemiş. tek tek thottbot dan bakmaya üşendim, başka üşenenler de vardır onlara da yarar negzel olur.
425 oldu jc feci patladı içimde 1500g. para kazanayım artık acık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Epic gem recipe alabilmek için JC tokenları kullanıyosun. 4 token 1 recipe ediyo. Token alabilmek için de bikaç yol var:

- JC dailyleri. Bunlar için uncommon gemlerden lazım.
- 10 tane titanium powder vererek 1 token alabiliyosun. Titanium powderı da titanium ore'ları prospect ederek bulabiliyosun. Her prospectten 0-2 arası çıkıyo. Yani 1 token için 1-1.5 stack titanium ore lazım.
- Çok düşük ihtimalle de olsa dungeon ve hc'lerden düşen bi item var, Damaged Necklace adında. Bunlar bi quest başlatıyo, JC dailysi gibi, bi gemi içine takıyosun. Her biri 1 token.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bende jc kastım 1 k yemişimdir bende çok rahat ama o recipe ları gerçekten kar ettiricek şekilde kasabilmek için en az bi 3 ay lazım ki piyasa akışına göre iş yapabilesin. bide o kadar çok embesil varki 13-16 yaş arası veletler + yabancı olan veletler ekonominin e sini bile bilmeden iş yapıyolar uyuz olma kat sayım tavan yapıyo.

herifler BENIM MALIM DAA ÖNCE SATILSIN AGA mantalitesi ile hareket edıyolar. 100 golddan satılması gereken itemi piyasayı zerre umursamadan 50 golda koyuyolar bütün piyasa alt üst. ne onlar kar edebiliyo ne biz para kazanabılıyoruz. yani saçma sapan şeyler dönüyor. yaş sınırı koymaları lazım şu oyuna. sadece buna diil her oyuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdf aynen öyle, serbest piyasa ekonomisinden JClerin çektiği kadar hiç kimse çekmiyor şu oyunda. Herbalistler de tam tersine, oda mentalitesiyle oynuyor adamlar resmen, AHde frost lotus yaz en ucuzu 50 golddan toplamda 30 tane olsun, "oha lahn bir de diğer alacağım şeylere bakıyım bari" de 5 dakika sonra npcnin yanından ayrılmadan önce bir daha bak lotuslara tanesi 60 golddan 15 tane olsun :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JC'den para kazanmak yalan gibi bişi. Sen mavi gem prospectliosun alchemist gelip bir transmute ile 20 gplik gemi 200gpye cevirip satıyo. Bir de anlamadığım Icy Prism eskiden epic gemde çıkartıodu. 2 hafta denedim son zamanlarda 1 tane bile epic gem çıkarmadım. JC olarak özel kullanabildiğin gemler olmasa pek bir kıymeti yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ToC gelmeden hemen önce alch-JC olayına girdim. 5k param vardı son paramla 3x chara alch fulledim ve biraz titanium ore aldım. Patch geldiğinde 200g param kalmıştı.

Şuan legendery questi için saronite alsın diye bir arkadaşıma 25k verdim, 2 arkadaşa 10ar k verdim hala 60k+ goldum var. Ah'de 100+ çantamda 50+ epik gemim var. Üstelik bu char bu işe girmeden önce hiç 5 haneli gold görmemişti çantasında.

Alch-JC ikilisi bildiğin eziyor para piyasasını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk patch geldiğinde hergün 3x epic gem bastım. Honorla falanda aldım baya epic gem. Zaten uzun süredir JC idim ve patch geldiği gün 30'a yakın gem tarifi aldım. Asla ucuza gem koymamayı adet edindim. Tüm gemleri AH ye bakmadan direk 150g bid - 250g buyout olarak koyuyorum. Kırmızıları 200-300 den koyuyorum.

Para 10k yı geçince 2 chara daha alch kastım. Şuan hepsi level 70 olan 5 chardan hergün epic gem basıyorum. Procla falan ortalama 7 gem geliyor günde. ve genelde 5-6 gem satıyorum hergün. AH'de sahip olduğum her tariften 3 er gem var. Satılan yerine yenisini koyuyorum. Genelde insanlar benim koyduğum yüksek fiyatı kırmaya çalışsada 35-40 a varan tarifin hepsinde birden bunu yapamadıkları için en az 4-5 gemde tek koyan ben oluyorum.

O sebeple sıkışan alıyor mantığı gereği o 250g lik gemler sürekli satılıyor. Özellikle ICC gelince baya çoştu satışlar. Hergün 6-7 gem basmaya devam ediyorum ama 10-12 tane satıldığı için gemlerim hızla eriyor şuan. ICC gelmeden bankada 300+ gem vardı şimdi 50 tane falan kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de dün aklıma geldi bu; alch arkadaş "sen de scarlet ruby varmı ya" diyip 15 20 tane oldugundan pek de para etmediginden öyle attım bi tane, çatırt diye epic'e çevirdiginden dolayı. 74 druidinalchemy sini 150 yaptım bile bugün fulliycem. cidden süper o olay. saronite orelar da para getirmiyor artık pek onları da titanium bara çevirmeyi planlıyorum. topladıgım otlardan da inscription yapıcam arkadaşın karakterle. 40-50k gold lazım bana da legendary için 20-30 gün içerisinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...