BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence de ketıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi nasıl gitmem diyor adam ya? arayın ulan polisi, verin jandarmaya şerefsizi ne demek gitmem. yolda nasıl bırakır insanları yani. ayıp be. hakkaten şeref haysiyet kalmamış insanlarda, çocukla binen falan da mı yoktu, herkes mi öğrenciydi otobüste ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Geçmiş olsun kutulu, umarım sabahı çıkarabilirsin. Olmazsa şimdiden hakkını helal et biz forumdaşlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Red said: anca ketıl da falan ısıtır.tüp varsa ocaktaaynen ketıl @roket tek öğrenciydim aga.. silme dolu otobüs silme dolu teyze amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sarıl batttaniyelere montlara uyumaya bak.Ama o parmak nasıl oldu onu da söyle kopmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "roket adam" said: abi nasıl gitmem diyor adam ya? arayın ulan polisi, verin jandarmaya şerefsizi ne demek gitmem. yolda nasıl bırakır insanları yani. ayıp be. hakkaten şeref haysiyet kalmamış insanlarda, çocukla binen falan da mı yoktu, herkes mi öğrenciydi otobüste ya? cıkamayacagı yokuşa cıksa bu seferde vay nasıl adamsın derdik. karlı buzlu yokuştan otobus nasıl cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben adamın anlattığı tarifi anlamamışım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya bu izmit'in yeşil minibüsçüleri, istanbul'daki mavilerden daha beterler aslında Yolculara insan gibi davranma hareketleri olmadığı gibi en ufak şikayette arabayı durdurup yolcu ile kavga etmeyi de bilirler, ya da yol boyunca bağıra bağıra söylenmeyi de O yokuşu çıkacağını biliyorsun, senin hattın bu ve gerekirse zincir takacaksın, önlemini alacaksın ve çıkacaksın. Senin işin bu, paraları toplarken maymun iştahlı olmayı biliyor adi herifler ona göre önlemini alacak. Umuttepe'de en az 2. senesini okuyan her öğrenci o yeşil minibüs şöförlerini en iyi şekilde tanıyor artık, ne kadar açgözlü ve pislik adam varsa hepsi bunlarda toplanmış, aralarda var çok iyi şöförler ama onlarda nadir denk gelir. ne edecez abi off bu arada ferit abi çok geçmiş olsun, herkes yapman gerekeni demiş bende geç gördüm konuyu da umarım iyi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 parayı geri isteyince de artistlik yaptı herif o da var. @dark sağol aga.. donuyorum hafiften ama polarla yataktaym, yatağa temas ettiğim yer sıcak azıcık dönsem ölüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 rahatsiz said: koymak için deve.jpg aradım bu geldi. var sende bi terslik. bakma bence mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fakat bu topicte montla sic postunun silinmesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kendime göre bi iş buldum.iş gorusmem vardı bugun.kar fırtına var iptal oldu.üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar