varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çekirdeği unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 atak bekliyodum ama altını çizerken boldlarken falan uyuyakaldı sanırım ben de uyyim hatta iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 alla emanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hani kavga ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 namaz oyununda 650 puan <3 bi tek rabbenayı unutmuşum, paslanmışız azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: bana da öyle geliyo herkes benimle sevişmek istiyomuş gibi geliyo hep hele saçları kestirdikten sonra libidom tavan yaptı, dün gece yolda yürüyorum, bişey geliyo bana doğru aha dedim seks var. meğerse ağaç gölgesiymiş cool story bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 said: bu konu hakkında bir iki kelam etmek isterim. 6 senelik üniversite yaşamım boyunca defalarca kez kültürel değişim projeleri ayağına italya, almanya, ispanya, ingiltere gibi birçok ülkenin değişik şehirlerinde, beyaz rusundan tutun portezlisine kadar değişik milletten kız tanıdım, aşık oldum, falan filan. türkiye'de de durumum türk kızları açısından farklı değil tabiki. zor pişen etin yahnisi güzel olur derler. tamam hakikaten ilişkinin başlangıç aşamaları ağrılı sancılı olabiliyor. hem kendi ilişkilerimden hem de arkadaş çevremden biliyorum. kendi milletimden olan insanlarla yaşadığım ilişkiler (sonları kötü bitse de, olmaz ve hayır laflarını çok kullansalar da) hep aklımda güzel hatıralar bırakmıştır. içtenliklerinden bir kere bile şüphe etmedim. yabancılar ise bir haftalık birlikteliklerden sonra ülkelerine falan döndükten hemen sonra "yar saçları lüle lüle, yarim sana güle güle" hesabı hemen başka erkeklerin kollarına atılma ihtiyacına girmişlerdir. hiç birinin de götü türkiye'ye gelmeye de kalmaya da yememiştir. hatta ve hatta bulgar olan bir tanesi, en yakın arkadaşıma da gözümün önünde yazmaya bile kalkıp, hem postayı hem de siktiri yemiştir. oysa burada, kendi ilişkilerimden örnek vereyim, o beğenmediğimiz türk kızlarından biri şehir değiştiriyorum, gidiyorum dediğimde, arkada kalmak istememiş, benim için benden 3 kat daha fazla maaş aldığı istanbul'daki işini bırakıp antalya'lara yanıma gelmeye bile yeltenmiştir*. ve işin ilginç yanı, bütün bu ilişkilerin flörtleşmeye başladığı dönemlerde yani başlardaki henüz sadece kolkola gezmeye başladığımız dönemlerde hem türk'ü olsun hem avrupalı'sı olsun aynı şekilde triplere girmiş, aynı nazları yapmışlardır. ha fark olarak bakacaksak; yapılan ilk hatada (dil sürçmesi, acayip sakarlıklar, aptallaşmak gibi) avrupalı kızlar yanınızdaki diğer erkek (veya kız) arkadaşlara yönelmiş, türkiye'de ise "ehehe seviyor beni, sakarlıklar yapıyor" tepkisi alıp artı puanlar kazandırmıştır bu hatalar. cinsel yönden illa ki dokunmak gerekecekse de; türk kızları toplumun, ailesinin, arkadaşlarının baskılarına rağmen, biraz da utangaçlıkla çekinerek sizin her istediğiniz şekle girmiş, hamile kalma riskine rağmen kırmamak adına prezervatifi sormaya utanmıştır. buna rağmen; "hadi eve gidelim" şeklinde ilk davet karşı taraftan gelmiştir. bu arada şunu itiraf etmek gerekir, eğer lisede değilseniz, ve kız arkadaş "paylaşmaya hazır değilim" gibi sözler sarfettiyse, o saniye ilişkiyi sonlandırdığım olmuştur. eğer böyle bir durumla karşılaştıysa burada türk kızlarından şikayetçi olanlar, başka kapılara da gidebilirler gayet açık) ha avrupalı kızda durum nasıldır, seks yapmanın yemek yemek, elini yüzünü yıkamak, işe gitmek gibi bir faaliyet olduğunu benimsediklerinden, madem erkek arkadaşım var neden yapmıyorum bilinciyle yaklaşmışlardır. ha bir de ilişki falan beklemeden direk yatağa girelim tarzı vardır. onlardan da daha alkol ya da uyuşturucu almadan yatağa giren gözlemlenmemiştir. (ha türk kızı da o kadar vücudu uyuşturan şey aldığında bütün toplum baskısını üzerinden atıp gayet de avrupai kız modeline dönüşmektedir.) çok acayip milletiz lan. aynı anda biz şöyleyiz biz böyleyiz diye tavus kuşu gibi kabarırken, aynı anda kendimizin iyi yanlarını görmeyip sadece şöyledir böyledir diye sızlanan tek milletiz. farklı kez dile getirilsede çok pis kıllanmaya başladım. istedin de vermedi de, bunu ortalığa üstü kapalı yaymak için burayı mı kullanıyorsun diye? üstüne de beni, onları savunduğum için yavşıyo lan bu salak, kesin karı peşinde diye etiketliyorsun. biride şöyle birşey yazmış , sanırım böyle iyi bir yönleri de var sevdimi tam bağlanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu bağlanma olayı rus kızlarında da var ama, türk kızları yine kaybettiniz üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sevdimi herkes tam bağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o yukardakini kız yazmış. feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 türk erkekleri cok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kadınları hiç anlamam mini etek giyerler bahane seviyorum böyle giyinmeyi. Hayır onun en derindeki sebebi bacaklarını sergilemek. Sonra birinin gözü çarpıncada ne bakıyorsun. Rahatsızlar abi hem o eteği giyerler hemde ikide bir elle düzeltip kendilerine işkence yaparlar. Kafadan kontak bunlar ya. Sokağa bir birey olarak değil obje olarak çıkıyorlar. Bu durumda paranoyak hareketler ortaya doğruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Law said: Sevdimi herkes tam bağlanır.Bende bu önermeyi yaptım kendi kendime sonra şöyle cevapladı muhalefet köşem = Sevmeye kendini kaptırmaya , teslimiyete daha müsait duygularıyla mantığı savaşmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 İslami Evlilik sitesine girdim, hemen dört hatun kapıma geldi. Huzuru İslamda buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 herkes bilir ilişkiye başladıktan sonra türk kızlarının ne kadar mızmızcı , kıskanç , ilgi açı olduğunu . Sürekli ararlar ,mesaj atarlar..vs işte bunlar hep aşırı bağlanmaya müsait yapıdan geliyor. Tabi ilgi gösterirsende sıkılırlar BIRAKIN SÜRÜNSÜNLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kıyafetleri, diğer bütün aksesuarları ve makyajıyla "SEKS İSTİYORUM İÇİMDE GEZDİRİN!" diye bağrınırken hatta ön sevişmelere vakıf olurken "bakireyim ki ben herkes bana kaymak tabaka istiyor ama ben istemiyorum" diyen hatun.. ve bu tarz karılar tarafından maymun edildiğini bile bile lades diyen erkekler pırayslıs bu arada önceki 40 küsur sayfa için yorumum; http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 erkekler mi suçlu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 böle karilarin dötünü kaldiran erkekler suclu eeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 baba olay arz talep meselesi.. şimdi butür mallara talep var ki arzı yaratıyorlar :) hani kalkıp erkek kısmı "haha-stir" diyebilse malı elinde patlamış üretici gibi kalacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: erkekler mi suçlu yaniAz kalsın bende ikna oluyodum buna lakin sırf ilgi gösterdiği , iyi çocuk olduğu için aldatılan , yapayalnız kalan göçüp gitmiş nice yağız delikanlılarımızn ruhları rahat bırakmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arkadşım onların upgrade aşamadsıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hani bir musibet bin nasihatten iyidir delrer ya.. o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tamam işte onu diyoruz biz de. biz kaldırmıyoruz ama kaldıran hıyarlar yüzünden cezasını biz çekiyoruz. küresel piyasalar bizim gibi kobilere yaramıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar