blazkowicz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 becermek istiyor tribi türk kızında? bu sabah 07.15'de otobüse bindim, okula gidiyorum. hatunun biri mini etek giymiş oturuyor karşıda. otobüs de tıka basa dolu, kafanı çeviremiyorsun, balık istifi adeta. ben de bunun oturduğu tarafa doğru duruyorum ayakta. 15 dakika kadar sonra ne bakıyon yarım saattir demez mi bu mal hatun. sen de bana bakıyorsun o zaman anladığına göre dedim. ukala şımarık diye fısıldandı, kes sesini diyip ana avrat sövecektim ki yanımdaki 1-2 tip sakin ol diyip telkin etti. nedir bu KÜFÜR YASAK dünya benim bacaklarımın arasında dönüyor tribi türk hatununda anlamadım. 1 yıl danimarka, 1 yıl kanada ve yaklasık 1 yıl abd'de bulundum , sık sık yurtdışına çıkıyorum. bir sürü ülkeye gittim, böyle özgüven pompalayan dişi cinsi görmedim. sanki dünyada kalan son dişiler bizim milettekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.econsultant.com/images/your-ad-here.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bu tribal enfeksiyonun daha geniş bir versiyonu için: bkz: türk hanımlarında türk erkeklerinin yüzde 90'ının aklı fikri uçkurunda mantalitesi Hanımları inanılmaz düşüncelere itebiliyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 blazkowicz said: kes sesini diyip ana avrat sövecektim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bir kere anlatış üslubun çok yanlış daha kibar bir şekilde anlatabilirdin (aranızda bayanların da olduğunu varsayarak). neyse bunun nedeni ise hiç bir ülkede olmadığı kadar çok KIRO'nun bizim ülkemizde mevcut olması ve, toplu taşıma araçları banka kuyrukları gibi insanların çok olduğu yerde karşı cinsi taciz etmesidir. her erkek yapar/yapıyo demiyorum ama Türk erkeği dedikleri kavramda abaza oranı %80ler de gezdiği için bu gibi ortamlarda kadınlar ister istemez tedirgin oluyolar. o kadar ülke gezmişsin bilirsinde hangi otobüste erkek kadına arkadan pandik atıyo gördün mü hiç ama eminim Türkiye'de görmüş ve duymuşsundur yurtdışında da hiç olmuyo/olmaz da demiyorum ama Türkiye'ye oranla çok düşüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu foruma bi cem şancı şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 blazkowicz said: becermek istiyor tribi türk kızında? istemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bende geçen gün minibüsteyim bir tane 100 kiloluk obez ama kokoş bir kadın önümdeki koltuğun cam kenarında oturuyor(aramızda bir kişi var) , ben öyle dalmışım müzik dinliyorum , bana birden biraz ileri gider misin demez mi ?! Dedim pardon müzikten mi yoksa benden mi rahatsız oldunuz dedim , senden dedi ukala bir şekilde. Bir 50 kilo ver ondan sonra gel bana bunu söyle dicektim zor tuttum kendimi oda ukala ve g.tü kalkmış bir şekilde önüne döndü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 baksan sapık, bakmazsan gay derler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: bir kere anlatış üslubun çok yanlış daha kibar bir şekilde anlatabilirdin (aranızda bayanların da olduğunu varsayarak). neyse bunun nedeni ise hiç bir ülkede olmadığı kadar çok KIRO'nun bizim ülkemizde mevcut olması ve, toplu taşıma araçları banka kuyrukları gibi insanların çok olduğu yerde karşı cinsi taciz etmesidir. her erkek yapar/yapıyo demiyorum ama Türk erkeği dedikleri kavramda abaza oranı %80ler de gezdiği için bu gibi ortamlarda kadınlar ister istemez tedirgin oluyolar. o kadar ülke gezmişsin bilirsinde hangi otobüste erkek kadına arkadan pandik atıyo gördün mü hiç ama eminim Türkiye'de görmüş ve duymuşsundur yurtdışında da hiç olmuyo/olmaz da demiyorum ama Türkiye'ye oranla çok düşüktür evet düşüktür. yurtdışında pandikle uğraşmıyorlar. direk kaçırıp tecavüz ediyorlar. tecavüz suç oranları # 1 United States: 95,136 # 2 South Africa: 52,425 # 3 Canada: 24,350 # 4 Australia: 15,630 # 5 India: 15,468 # 6 Mexico: 14,373 # 7 United Kingdom: 13,395 # 8 Germany: 8,615 # 9 France: 8,458 # 10 Russia: 6,978 # 11 Korea, South: 6,139 # 12 Peru: 5,968 # 13 Spain: 5,664 # 14 Zimbabwe: 5,567 # 15 Thailand: 4,020 # 16 Argentina: 3,036 # 17 Venezuela: 2,931 # 18 Italy: 2,543 # 19 Belgium: 2,436 # 20 Japan: 2,357 # 21 Poland: 2,345 # 22 Sweden: 2,184 # 23 Colombia: 1,861 # 24 Netherlands: 1,801 # 25 Chile: 1,402 # 26 Indonesia: 1,372 # 27 Jamaica: 1,304 # 28 Papua New Guinea: 1,295 # 29 Turkey: 1,260 # 30 Romania: 1,253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 blazkowicz said: ukala şımarık diye fısıldandı pas atmış sana haberin yok. Birde, araya nokta koyunca edilen küfür yok sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu rakamların vaka/nüfus olması gerekir. bu şekilde bir anlam ifade etmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ama bu imajı yaratanda, insanların bol olduğu yerlerde -ohş seks var diye dolaşan kırolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızlarının egosu cok fazla ondan oluo hep bunlar. cem şancıyı her ne kadar sevmesemde turk kızları hakkında yaptığı tespitlerin nerdeyse hepsi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bana da öyle geliyo herkes benimle sevişmek istiyomuş gibi geliyo hep hele saçları kestirdikten sonra libidom tavan yaptı, dün gece yolda yürüyorum, bişey geliyo bana doğru aha dedim seks var. meğerse ağaç gölgesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @Dynun neye kime göre bu rakamlar? bir yerden c/p yapmışsın belli de kaynakta verseydin keşke diğer ülkelerle de kıyaslamaya pek gerek yok sen ülkende olan biteni görmüyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bu olay tamamen aseksüel kadın kültüründen kaynaklanıyor bu kadar abaza da o sebepten var . Yurtdışında böyle şeyler olmuyor çünkü adam ya doymuş yada kadın zaten rahatsız olmuyor.Yurtdışında olursa tecavüzXkaçırmaXöldürmeXkombosu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızları cok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abd her türlü çok daha pis bir ülke suç/nüfus ratiosuna bakılırsa. ama nedense tek doğurgan canlı benim diye gezen hanım kız ratiosuda türkiyede tavandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abdde tecavüz yüksek, bi de üstüne kimin eli kimin cebinde belli değil, onu da katarsak çok fena amerika, hemen amerikaya gitmem lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yurtdışı diyince bir tek abd'mi geliyo sizin aklınıza hemen orayı kriter olarak gösteriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fede said: bana da öyle geliyo herkes benimle sevişmek istiyomuş gibi geliyo hep hele saçları kestirdikten sonra libidom tavan yaptı, dün gece yolda yürüyorum, bişey geliyo bana doğru aha dedim seks var. meğerse ağaç gölgesiymişahahahahahahahaha sabah sabah iyi güldüm hehehe + repi bastım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızları gitsin elf kızları gelsin diyorum kabul etmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar