barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu havayolları ile yakın zamanda uçmuş kişilerden yardım istiyorum. uçuşum avrupaya. economy class. sitesinde sınır 20kg yazmışlar. fakat kaç tane hakkımız olduğunu yazmamışlar. 1 tane değildir umarım. yaklaşık 5-6ay kalıcam ve 20kg'ın 5kg'ı zaten valiz desek, 15kg asla yetmiyor giysilerime vs. aşan kg başına da 10euro alınıyor. normalde çoğu havayolu 2 bagaj hakkı tanıyor diye biliyorum ama bunu bulamadım. bu konuyla ilgili bilgisi olan, daha önce uçmuş birileri var mı? hiç bişi olmadı fikirler, cinlikler düşünün hadi hanımlar, beyler. dipnot: el bagajını zaten olabildiğince büyük ve ağır tuttum. malesef onun dışında 20kg sınırına takılıyorum. bu yüzden mesajları yazarken el valizi unsurunu göz ardı edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 üstüste giyin. zaten 8 kilosun 11 kat falan giyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 el bagajın 7 ya da 9kg uzerindeyse onu da yanına alamıyosun oyle bisey var. biraz da sansına baglı bu tabi. onun dısında istedigin kadar bavul gonderebiliyo olman lazım iceri. onemli olan 20kg gecmemek. bavulların kendisi 5kg tutmaz bu arada. bi de kg basına 10euro azmıs, daha fazla normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bagaj a genelde hep BaĞğaj diyolar neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valizin kendisi 5kg tutuyordu. şimdi daha ufak birşeye koydum 3kg tutuyor o da. ama işte eğer 2 tane götürebiliyorsam valiz 20şer kg dan. o zaman çok daha rahat olucak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyle bisey yok, toplamı 20kg olcak lol. sen de ne bicim esya tasıyomussun, bırak biraz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 havayoluna gore degisir ama geneli zaten uluslararasi ucuslarda 20 kg. ikinci bagajdan kastin ne anlamadim ama 2*20kg diye birsey yok, o 20 kilo koltuk basina 20 kg yani eger senin tek koltugun varsa, 20kg tasiyabilirsin el cantan haricinde. ister 4 kucuk cantaya koy, ister tek valiz olarak ver farketmez, total agirliga bakacaklar evet ek kg ucreti abartidir, saglam gelir kaynagidir cunku. tavsiyem asiri giysi vs.. doldurup 100 euro fazladan odeyecegine, gittigin yerde edinebilecegin seyleri goturmeyip oradan almayi tercih et, sadece ozel ivir zivirini gotur tartarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ordaki çalışanın psikolojisine bağlı başına gelebilecekler tamamen. Hiç bir firma çalışanlarını esneklik tanıyabilirsiniz diye tembihlemiyor sonuçta, ama bazılarında çalışanlar alttan alıyor (biraz da o uçaktaki duruma bağlı sanırım). Slovenya'ya Malev ile geldim, Ankara'dan İstanbul'a THY ile uçtum hemen öncesinde. Yaklaşık 30 kiloya yakın bagajım ve 15 kilo el bagajım vardı ki el bagajım boyut olarak da sınırın baya üstündeydi. THY hadi bu seferlik olsun dedi, Malev hiç bişi demedi biraz ters baktı sadece. İstersen kolay ayırabileceğin şekilde hazırla çantalarını, orada gözüne kestirdiğin bagajı az olan biriyle muhabbet kurup ondan rica edersin yardımcı olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha 2 valiz toplamı mı 20kg olcak? bırakıcak bişiyim yok ki. zaten 5 ay için çok az bile aldım. yıkayıp yıkayıp gezicem dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yahu 20kg el insaf. erasmus'a gidiyosun tahminimce, hic abartmana gerek yok. cantanda kac tane ayakkabı oldugunu tahmin edebiliyorum, bırak bi kac tanesini. hadi 1-2kg gecerse bisi demezler muhtemelen halledersin de 30-35kg cıkarsa direk ödetirler ya da bırakır oyle gecersin, baska sansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Sığdırabiliyorsan tek valiz taşı, boşuna 2. valizin ağırlığını götürme. Ne götürüyorsun ki o kadar ağır? Kamera, laptop gibi şeyleri yanına al. En ağır giysilerini de üstüne giy, hatta bir kaç kat giyebilirsin. Ben gelirken yaz olduğu için Steel Toe botlar, kazaklar ve montları bagaja vermek durumunda kalmıştım. Dönüşte kaç kilo olcam merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 üstümde zaten en ağır kazağım pantolonum, ayakkabım ve deri ceketim var. daha giyemem yani. (kazagın icinde de baya bişi var giydiğim). şuan için 20kg e indirdim. el bagajını da en büyüğünden spor çantası yaptım işte. ayakkabı olarak da 2 tane normal 1 tane basket ayakkabısı abi. cok fazla deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şunu da düşünmeni tavsiye ederim, gideceğin yerden de alışveriş yaparsan dönüşte allah euro ya kulum dedirtebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 ayakkabı extraysa onlardan birini bırakabilirsin. Ordan da mutlaka kıyafet alırsın, kıyafet dışında da şeyler alırsın. Bunları da hesaba kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 evet işte. şu an bir şekilde gidiyorum ama ordan birşeyler aldığımda dönüş ne olacak onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 zaten bi beş kilo kadar aşmana ses çıkartmazlar. çok kasma. bi ses ederlerse erasmusa gidiyorum öğrenciyim yardımcı olabilirseniz sevinirim de. yavşamadan gülümse ve nazik ol. bi sürü şey çözülüyor öyle yapınca genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 olmaz derlerse aç valizi orda üstüne giymeye falan çalış bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bi de bu tip seyahatlerde thy yi tercih etmeye çalışın. bu tip durumlara gurbetçilerden alışık oldukları için daha çok müsama gösteriyorlar. alitalia ne yapar bilmiyorum. çelebiyi filan kullanıyorlarsa daha acımasız olabiliyor onların elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 new york'tan donerken ordaki kadın 2kg fazlam oldugu icin çıkart bunları demişti. halletmiştim onları o sırada. atmıstım bişiler şampuan sanıp. astım ilacıymış hehe. ondan kötü sonuçlar doğabiliyor. yanlış şeyler atılabiliniyor fln:D oraya kalmasın iş istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çelebi dediğini anlamadım. ama sabiha gökçeni kastettiysen, alitalia da ataturk havalimanından kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok çelebi yer hizmetleri sağlayan bir şirket. kendi elanlarını göndermiyorlar yer hizmetini çelebi vs den satın alıyorlar. kendi elemanları daha çok insiyatif alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 biraz riskli olsa da el bagajını 2 tane alabilirsin. birisini yanına al, digerini de arkana falan sakla. ucaga girerken bakmıyorlar bile. ayrica bavul konusunda, eger yolcu sayısı azsa yer görevlileri daha rahat oluyor agirlik konusunda. ucak tıkabasa gidecekse mutlaka fazla agirlik basina ucret alirlar. yine de masum kedi bakısı işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben gıderken bavulum harıc tıkabasa dolu sırt cantası , laptop, tripod, fotograf makınası ve bısey daha soktum ucaga ses etmedıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben amerikadan dönerken 3 tane el bagajı almıştım hayvan gibi ağır, kimse bişey demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sizden gazı aldım. havaalanında bırakılmıs dolu bir valiz gorurseniz o benimdir. alın sonra sizden geri aliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar