Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAhşi guzel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugn kanallarda dolasırken Dİzi yı dırek baslarken gordum 5.00 dı saat yanı 17.00 dızı baslamışdı ızledım acaba bastan mı koyorlar bılgısı olan varmı ?
Mesaj tarihi:
ya koymasınlar ya . o diziyi bidaha görürsem kendimi camdan atacam :) . işkence ya onu izlemek .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi showdaki çirkin betty daha rezil[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
izlemeyin
izlettirmeyin:)
ha ben izliyomuyum?
denk gelince:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Natalia Oreiro oynardı sanırım. Zamanında az izlemedim =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ya kardeşim izlerdi tv yede kimsyi yaklaştırmazdı deli olurdum ya . kusasım gelirdi onu görünce :) . pembe diziden zaten nefret ederim bide bu oldukça iğrenöç yani .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nefret edilcek kadarda kötü diil yaws dizi tamam bende kusucam artikk ama kiz cok süper izlemedende olmuyo yani :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P
Mesaj tarihi:
Yaf ben izliyom bazen o kadarda kötü diil :D Yok yok kız için değil bende izliyom. Hşuma bile gidiyo yapacak bişey olmayınca ehue :D[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
  • Yeni Oluştur...