Slint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 itunes'u beğenenler herhalde daha foobar'ı keşfetmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 wastyrx said: 2012de hepimiz ölücez nasılsa boşver uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yıl 2010, itunes'da hala enque diye bir şey yok. ve izahı yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 foobar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aente said: yıl 2010, itunes'da hala enque diye bir şey yok. ve izahı yok bunun. ha ulan bunu niye koymazlar ben anlayamıyorum. now playing diye bi playlist yok yani. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Brigand said: Müzik arşivim düzenli, "tarzgrupyıl - albüm" şeklinde klasörlenmiş hepsi. Ama çok müzik var diye az müzik dinliyorum. o anda canımın istediği müziği bulmak için uğraşmam gerekiyor çünkü. Az dinlediğim veya dinlemediğim grupları silsem, çok dinlediklerimin içinde de hoşlanmadığım müzikler var. Onları da silsem tek mp3 dosyalarından arşiv mi yapacam? Yüzlerce dizilmiş albüm albüm sanatçı sanatçı klasörlenmiş arşiv bozulur mu? Böyle bir soruna sizin çözümünüz var mı? Sanırım bunu yaşayan tek kişi ben değilimdir? Yazıldı mı bilmiyorum okumadan girdim diğer postları ama ben canım bir şarkı istediğinde üşenmeden gidip buluyorum ve bir klasör açtım ayrıca o klasöre böyle tonlarca şarkısı olan ama benim hepsini dinlemek istemediğim adamların şarkılarını atıyorum.Bir daha canım çektiğinde o klasörü atıveriyorum winamp a ordan dinliyorum.Canım başka birşey çektiyse gidp o parçayı bulup atıyorum sonra o klasöre de ekliyorum.Böyle böyle hem arşivime kıymamış oluyorum hem istediğim parçaları dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ayrıca şu arşiv takıntısından da kurtulmanın vaktidir bence hazır sınırsız net bu kadar yaygınlaşmışken. bireysel veri depolama devri çoktan geçti, cloud computing vs. var artık, direkt netten herşey. raat olun. o dediğiniz "süperözenliarşiv"'i indirmek birkaç dakikamızı alıyor yani. bi özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "roket adam" said: o dediğiniz "süperözenliarşiv"'i indirmek birkaç dakikamızı alıyor yani. bi özelliği yok. benim 120gb müzik 1.5-2 terabyte film arşivim var. internet hızımda 1 mbit. kaç birkaç dakika !bir1 ha gelsin asgari 8mbit her yere, ağzımı açarsam nolayım, istediğim filmi 5dk da çekerim o zaman olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kendin begendigin tarzlarda playlist yap her seferinde secmeye useniyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hdd deki "karışık" kısmı bende 20 gün falan atarsın foobara basarsın randoma yallah şöför gelsin at the gates arkasından barış manço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi ne kadar ugrastırıyo olabilirki bi sarkıyı bulmak zaten, play in winamp, "j" sonra genreemı arıyosun sarkımı arıyosun muzisyenmı arıyosun ne arasan ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kaede said: hdd deki "karışık" kısmı bende 20 gün falan atarsın foobara basarsın randoma yallah şöför gelsin at the gates arkasından barış manço Hatebreed ardından Zülfü Livaneli.... Sonra gençlerimizin aklı neden bulanık? Hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Cuce said: abi ne kadar ugrastırıyo olabilirki bi sarkıyı bulmak zaten, play in winamp, "j" sonra genreemı arıyosun sarkımı arıyosun muzisyenmı arıyosun ne arasan ara şarkının adını hatırlamıyorum ki. şarkıyı da hatırlamıyorum kimi zaman. işte aynı türde playlistler yapmam lazım birsürü o şekilde çözülebilir belki... ama benim playlistler öyle genre genre olmaz vallaha muhtemelen "sıkıntı basınca" "gaza gelince" "ödev yaparken" "iş yaparken" filan olur dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 benim gibi takıntılı insanlar var mı acaba sadece last.fm'e yazılmıyor diye netten rastgele radyo dinlemeyi pek tercih etmeyenler falan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet. ben kendimi kötü hissediyorum gruvşark kullanırken. hatta aynı takıntım cepten müzik dinlerken de var. skroplanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya sorma. ipod alırken o kadar hayal kurdum oley her dinlediğim yazılcak yuppi diye. mal ipod dinlediğim şeyleri beyninde tutamıyor gerizekalı püf //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 songbird. SONGBIRD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar