Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik çok diye az müzik dinlemek

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Brigand said:

Müzik arşivim düzenli, "tarzgrupyıl - albüm" şeklinde klasörlenmiş hepsi.

Ama çok müzik var diye az müzik dinliyorum.

o anda canımın istediği müziği bulmak için uğraşmam gerekiyor çünkü.

Az dinlediğim veya dinlemediğim grupları silsem, çok dinlediklerimin içinde de hoşlanmadığım müzikler var. Onları da silsem tek mp3 dosyalarından arşiv mi yapacam? Yüzlerce dizilmiş albüm albüm sanatçı sanatçı klasörlenmiş arşiv bozulur mu?

Böyle bir soruna sizin çözümünüz var mı? Sanırım bunu yaşayan tek kişi ben değilimdir?

Yazıldı mı bilmiyorum okumadan girdim diğer postları ama ben canım bir şarkı istediğinde üşenmeden gidip buluyorum ve bir klasör açtım ayrıca o klasöre böyle tonlarca şarkısı olan ama benim hepsini dinlemek istemediğim adamların şarkılarını atıyorum.Bir daha canım çektiğinde o klasörü atıveriyorum winamp a ordan dinliyorum.Canım başka birşey çektiyse gidp o parçayı bulup atıyorum sonra o klasöre de ekliyorum.Böyle böyle hem arşivime kıymamış oluyorum hem istediğim parçaları dinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şu arşiv takıntısından da kurtulmanın vaktidir bence hazır sınırsız net bu kadar yaygınlaşmışken. bireysel veri depolama devri çoktan geçti, cloud computing vs. var artık, direkt netten herşey. raat olun.

o dediğiniz "süperözenliarşiv"'i indirmek birkaç dakikamızı alıyor yani. bi özelliği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:
o dediğiniz "süperözenliarşiv"'i indirmek birkaç dakikamızı alıyor yani. bi özelliği yok.

benim 120gb müzik 1.5-2 terabyte film arşivim var.

internet hızımda 1 mbit. kaç birkaç dakika !bir1

ha gelsin asgari 8mbit her yere, ağzımı açarsam nolayım, istediğim filmi 5dk da çekerim o zaman olur tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi ne kadar ugrastırıyo olabilirki bi sarkıyı bulmak zaten, play in winamp, "j" sonra genreemı arıyosun sarkımı arıyosun muzisyenmı arıyosun ne arasan ara

şarkının adını hatırlamıyorum ki. şarkıyı da hatırlamıyorum kimi zaman.

işte aynı türde playlistler yapmam lazım birsürü o şekilde çözülebilir belki... ama benim playlistler öyle genre genre olmaz vallaha muhtemelen "sıkıntı basınca" "gaza gelince" "ödev yaparken" "iş yaparken" filan olur dfgdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...