Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fare Kapanı


Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Söyleyeyim zaten söylerim diye garbıca açtım. Şimdi haftalık bir dergiye aboneyim, dergiyi kapıma getirmiyolar da çarşambaları posta kutusunun üstüne bırakıyorlar. Bügün sabah karşı komşu paketi getirmiş, üstünde iki-üç kesik var ve dergiler eksik fakat dergilerin verdiği promosyon kitaplar duruyor.

Yani çok afedersiniz o.ç. komşunun biri paketi kalın görünce merak etmiş açmış ondan sonra da çalınmış gibi olsun diye dergileri alıp kitapları bırakmış. Direk çalsa bu kadar öfkelenmem ama merak edip paketi kesmesi beni çıldırtıyor çünkü paketi keserken içindekileri de kesmiş. Adam gibi aç kenarından bak çok merak ettiysen di mi?

Anlattıklarımla konumuzun ilgisine gelince gene kendi ismime yeni pir paket hazırlayıp posta kutusunun üstüne bırakıcam. Hala ne hazırlayacağıma karar vermedim ama şeytan diyor pat... neyse bunu yazmıyım polis kapıma dayanmasın.

Önerilere de açığım bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

lan fare kapanı adamın parmağını kırar.yazıktır.bi uyarıda verip koy yoksa başına iş alırsın bok yere

sfds gerçi uyarı koyarsan bizim türk insanı sırf gıcıklığına dergiyide kapanıda parçalarlar :P


Kim olduğunu bilsem değil parmağını kafasını kırarım da büyük ihtimalle meraklı apartman teyzelerinden biri. Bu arada kapanı mekanizma için tetik olarak kullanıcam parmak kıstırmak için değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...