gelsin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Şu adamı birisi terbiye etsin. Brujah Legionun seviyeli oyunculardan oluştuğunu zannederdim, yanılmışım. Ayrıca bu kişi Brujahın Officerlarından birisi. İşinize karışmak gibi olmasın ancak legionunuzda her bir kişi brujahın imajını yansıtır, şuna biraz nasıl konuşulması gerektiğini öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Şükrü'ye katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yarim demiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok doğru, paticikte de banlamadan önce yörüngenin dışına davet edilelim nazikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sanane harbi ister banlar ister yörü git der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben senin evine girsem bole siz konusurken yaninizda takilip dinlesem sen kufretmez misin arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla ha.. :D allura yine ii yapmis.. ;) sana diil yorumuna kufretmis bence.. senin yaptigin cok etik geldi sanirim sana, terbiyeye davet ettigine gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yahu "insan ol" diye giriş mi olur? Adama destur derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Burası Brujah`ın sitesi mi? Niye buraya ağlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar