Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptallar için artifact;Biri beni aydınlatsın

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle artifactler ve tüm toa konusunda tamamen cahil olduğumu dolayısıyla tüm açıklamaların iqsu 30 olan birine anlatılırmış gibi anlatılmasını rica ediyorum.
Şu anda lvl 38 olan ama hızla level alan bir scoutum var.Artifactler arasından fools bow,mariashas ve gsv artifactlerini begendim.Dolayısıyla lvl 50 olunca bide onlarla uğrasmıyım diye bunları toplıyım dedim.Gittim housinge fools bowun tum scrollarını toplam 610 golda kendisinide 1p ye aldım.
Sonra bide mariasha's ın tum scrollarını 160 golda kendinide 300 golda aldım.Akabinde ilk kez toa ya daldım ve zar zor bi iki scholar buldum.(haven oceanustaydım galiba ve ortada bi takım scholarlar vardı) Gittim birine fools bowu verdim bana sen tamamlamamışsın olmaz dedi.

Şimdii fools bow ve mariashas gloves ARTIFECTLERINE sahip olmak için ne yapmalıyım? Ve neden ultimadan sıkıldımda daoc a geldim?
Sosyal ağlarda paylaş

boshuna harcamishsin o kadar parayi, neyse. Active edebilmen ichin sana credit gerekiyo yani o fool's bow'u cikartman gerekio ve o grpda olup credit alman gerekiyo, glove da ayni shekilde...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

encounter in bulunduğu yerde beklersen o artiyi almak için gelcek elbet birileri sende onlara rica edersin seni grp yada battlegrp a alirlar heralde eşşek deillerdir okadar. ama sen lvl38 sin çoğu arti lvl45+ falan istiyodu onu kullanman için encounter almak içinde bell bi lvl oluodu sanirim sen bence bunlari biras lvl aldiktan sonra düşün ;p[signature][hline]Guinessa Darksta ML1 Stormlord 2L6
*
Sosyal ağlarda paylaş

lvl ın artifact ler için çok erken. lvl 50 olmaya konsantre ol sonra artifactleri düşünürsün. bir artifacti kullanabilmen için o artifacti taşıyan yaratığın öldürülmesi esnasında grupta yada bg da olman gerekir. foolbowu almakla iyi etmişssin bence. zira crediti aldıktan sonra iteı ve scrolları birleştirebilirsin. illa itemı yaratıktan almana gerek yok. crediti alman yeterli.
scout için:
1) fools bow
2) marias sharkskin glove
3) golden scalar vest
4) ring of dance
5) stealtherlara özel bir jam (adını hatırlamıyorum)
6) orions belt (çokda aham şaham bişi değil. belt of sun'u)tercih ederim)
7) mist of shade
olmak üzere 7 artifact var. sadece scoutlara özel başka bir item hatırlamıyorum (bir bow daha var ismini hatırlayamadığım)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bunuda burada belirtim lütfen template inizi hazırlamadan artifactlere girişmeyin bir arkadaşım tam 8 artifact aldı hepside 2-3fg ile alınan zor artifactler ve lvlladı hepsini ancak template i bi çıkardı sadece 2 tanesini kullanabiliyor hem parasına hem zamanına yazık oldu lütfen bu konuya dikkat edin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Işte ben ordakilerden gsv mariashas ve foolsu kullanmayı dusunuyorum.Level almak problem diil.Amacım gsv yi mumkun olduunca erken aktive edip hem xp alıyım hemde artifact level alsın derdindeyim.1p nin boşa gitmeyeceğine sevindim :) .Bu arada xayder valla tam bir template yapmadım ama her kosulda fools ve gsv kullanılacak.Mariashas harcanılan efor goz onune alınınca pekte değmezmiş gibi gözüküyor gerçi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bendeki artifactler;
Fool's bow (level 10)
Braggarts Bow (level 9-20%)
Battler (Level 10)
SOM (Level 6-42%)
Marisha's Gloves (Level 0)
Winged Helm (Level 0)
Scarab Vest (Level 0)

Winged helm ile marisha's gloves u en kısa zmaanda levellıyacağım ama bu vesti veya başka vest alıp levellamayı düşünmüyorum çünkü template i her türlü mahvettiler. Klasik SC+alch vest yaptırdım.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

afterdeep,fools bow rvr deki xp den ne kadar aliyor?ortalama bir deger soyleyebilirmisin[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

Fool's Bow ve Battler'ı 3 günde level 10 yaptım RvR'de inanılmaz hızlı level alıolar. Stealther olunca iş daha kolay tabi. saklan adam öldür XP alsın. Grp charlar için bu kadar hızlı olmuyo levellaması. Braggarts Bow'un level alması bir ölüm bana göre. 110-120 mobda (turuncu-red yılanlar) 1 level alıyor. Braggarts enceounterı için 1.5-2fg iyi olur sanıyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Rvr'den xp alanlar (ki Fool's ve Battler boyle) grupla da oldukca kolay levellaniyor, ama hem bazi moblardan hem de rvr'den alanlar ikisinden de adam gibi almiyor ne yazik ki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah yakın bi zamanda tüm artifactların RvRde çok huızlı XP almasını sağlarlar. Oyunda herşeye daha az zaman harcamamız gerekirken daha çok zaman harcamaya başladık. Bayıyo zaman zaman çok.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

evet,oynama amacimiz bi gariplesti gibi
ML bitirecegim,arti lvllayacagim,enc yapacagim gibi..[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de onların amacı o zaten
yani bizi o tip ıvır zıvırla da oyunda tutup daha uzun süre ineği sağmak

biz tabi oyuncu gözünden baktığımız için şikayet ediyoruz ama onların amacı aşikar :)

ayrıca şu da var, o tip şeylerin süresi daha kısa daha kolay yapılır olsaydı bu sefer rvr'den bıkardı herkes, 7/24 rvr yapmak da bir zaman sonra artifact levellamak ya da scroll farmlamaktan farklı olmazdı

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Temmuz 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 20 Temmuz 2004 13:43 tarihinde demiş ki:
iyi de onların amacı o zaten
yani bizi o tip ıvır zıvırla da oyunda tutup daha uzun süre ineği sağmak

biz tabi oyuncu gözünden baktığımız için şikayet ediyoruz ama onların amacı aşikar :)

ayrıca şu da var, o tip şeylerin süresi daha kısa daha kolay yapılır olsaydı bu sefer rvr'den bıkardı herkes, 7/24 rvr yapmak da bir zaman sonra artifact levellamak ya da scroll farmlamaktan farklı olmazdı

Ama birde şöyle düşün. Bu şeylere bu kadar zaman ayırmak istemeyip, sadece RvR yapmak isteyen birçok insanda var.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 20 Temmuz 2004 10:45 tarihinde demiş ki:
afterdeep,fools bow rvr deki xp den ne kadar aliyor?ortalama bir deger soyleyebilirmisin

baya iyi gelio level ama level 7'deyim shu an biraz kasiyo eskisi kadar hizli degil. Mesela solo birini aldigimda ilk levellerde 20% aldim ben mesela ama ilk leveldi her level de daha da zorlashio level yuzdesi ama hic de zor degil yani...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

sungur haklısın ama ben de diyorum ki o insanlar şimdi belki tahmin etmiyolar ama büyük çoğunluğu monoton bir rvr ortamından da beklediklerinden daha kısa sürede sıkılacaklar eğer sadece rvr yapma imkanları olsa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sungur iki bowada sahip birisi olduğuna göre hangisini tavsiye edersin? Harcadıgın efor karşılığında aldıkların encounter ve scrolların zorluğu açısından bana x>z diyebilirmisin? Ve bide herangibir targetı vururken fools ve braggarts ararsında çok bariz bir fark varmı damage açısından? Gönlüm braggarts diyor ama hem encounterı hem scrolları hemde levellaması zor.Fools elimde hazır ama sen dersenki bragarts kesinlikle foolsdan iyi foolu kullanan top olsun falan bende bi düşünürüm tabii :).Ha bide son olarak yüzsüzlük olmazsa template verebilirmisin? Yok yani yapamıyorum deli edicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

the following is with only bow equipped!

Str: 50 (59) - slightly less str
Con: 75 (75) - same
Dex: 95 (112) - fixed your overcap problem
Qui: 62 (61) - 1 extra unavoidable qui so you cap
Hits: 160 (132) - slightly more hits, 40 under cap = nonissue imho

Body: 26 (23) - ALWAYS CAP BODY (cc+poison!)
Cold: 25 (21) - 21 was too low, +5% nuke bonus is harsh imho
Heat: 26 (21) - see Cold
Energy: 25 (26) - 1 less Energy, nonissue imho
Matter: 17 (11) - the popular sacrifice resist, slightly bumped
Spirit: 26 (24) - you could lower this and raise matter if you want

Crush: 29 (29) - same
Thrust: 26 (23) - STUDDED IS WEAK TO THRUST! Cap this!
Slash: 28 (28) - same

DexCap: 20 (22) - 2 less but note w/ 95 Dex you waste no utility!
AF: 8 (8) - same not that it really matters very much
(pointless +Str/Con/Qui Cap junk removed!)

A-Speed: 10 (10) - same
A-Range: 10 (10) - same
A-Damage: 7 (7) - same
M-Speed: 0 (2) - whatever

Longbow: 11 (11) - obvious
Stealth: 11 (11) - equally obvious

======================================

Chest
Name: Golden Scarab Vest

Arms
Imbue Points: 37.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: 38%
Gem 1: 25 Constitution - 99 flawless Earthen Essence
Gem 2: 3 Thrust Resist - 99 rough Airy Shielding
Gem 3: 28 Strength - 99 perfect Fiery Essence
Gem 4: 4 Stealth - 99 flawed Airy Battle Jewel
Utility: 61.33

Head
Imbue Points: 37.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: 38%
Gem 1: 28 Quickness - 99 perfect Airy Essence
Gem 2: 16 Constitution - 99 polished Earthen Essence
Gem 3: 22 Strength - 99 precious Fiery Essence
Gem 4: 3 Stealth - 99 rough Airy Battle Jewel
Utility: 59.00

Legs
Imbue Points: 37.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: 38%
Gem 1: 76 Hits - 99 perfect Blood Essence
Gem 2: 13 Dexterity - 99 imperfect Vapor Essence
Gem 3: 9 Cold Resist - 99 polished Icy Shielding
Gem 4: 7 Body Resist - 99 imperfect Dusty Shielding
Utility: 59.67

Hands
Name: Mariasha's Sharkskin Gloves

Feet
Imbue Points: 37.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: 38%
Gem 1: 9 Energy Resist - 99 polished Light Shielding
Gem 2: 16 Quickness - 99 polished Airy Essence
Gem 3: 11 Spirit Resist - 99 faceted Vapor Shielding
Gem 4: 5 Matter Resist - 99 flawed Earthen Shielding
Utility: 60.67

Ranged
Name: Fool's Bow

Neck
Name: Exquisite Avernal Necklace (Alb)
(this item can be purchased in DF)
Effect 1: 10 Heat Resist
Effect 2: 19 Constitution
Effect 3: 10 Energy Resist
Utility: 52.67

Cloak
Name: Wrap of Withstanding

Jewel
Name: Harpy Feather Charm
(this item is an easy quest's reward)
Effect 1: 44 Hits
Effect 2: 6 Body Resist
Effect 3: 6 Heat Resist
Effect 4: 6 Matter Resist
Effect 5: 6 Cold Resist
Utility: 59.00

Belt
Name: Mausekhmet Embossed Belt
(this item is an easy quest's reward)
Effect 1: 3 Longbow
Effect 2: 2 Archery Speed Bonus
Effect 3: 10 Dexterity Cap Increase
Utility: 15.00

Right Ring
Name: Ring of the Seven Souls

Left Ring
Name: Band of Shadow

Right Wrist
Name: Ebon Hide Bracer

Left Wrist
Name: Shaitan Wind Bracer Alb

Critshot.com dan buldum aynen copy/paste ettim.Ama spec olarak 50lb,44 thrust,35 stealth geriside shield dusunuyorum oysa bu adam templatee pc silah ve kalkan ekle onlarada toplamda 11 shield ve thrsut ekle diyor.Şimdi böle olursa meleede zayıf kalırım yok öle olursa olmaz...Cık cık toa öldürüyor oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...