Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tırsıyorum..

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar buraya ilk yazışım olacak :)
neyse uzatmanda konuya giriyim, yarın Hollanda konsolosluğuna gidecem,aşırı derecede tırsmış durumdayım çünkü bir adet belge eksiğim varki zaten böyle bir belge yok... Babamın iş yeri kartını istediler ama doktorların böyle bir çalışma kartı olmadığı için haliyle alamadım,onun yerine binlerce belgem var hata üniversite ile yazışmalarımı bile çıktısını aldım neyse yarın inşallah iyi geçer hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda bir kez gittim konsolosluğa(viva la yeşil pasaport^^) o da portekiz konsolosluğu.
çalışan bir kişi bile gülmüyordu.ankarada insanlar gülmüyorlar heralde diye düşündüm,belgem eksik çıktı hatta.onun üstüne davetiyemi bulamadılar,kendi içlerinde baya gerildiler.
sen bütün bunlar sırasında gerilmessen hiç bi sorun yok,çatır çatır verirler vizeyi.gerilmemelisin çünkü sonrasında sohbet gibi görünen saçma bir muhabbete tabi tutuyorlar,serin kanlı olmak lazım.karşındaki memur oldukça saçma sorular sorabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

fransız konsolosluğu 5 belge istedi. 2 belge götürdüm. annemden tek bir hesap dökümü istemiştim. son gün tuttu getirdi. getirdikten sonra olay çıkardı konsolostukta. yazamicamda baya fransaya falan küfretti. güvenlik tarafından atıldık. ben ağzımı bile açamadan. ama pasaportu vermiş oldum birkere. sonra arkadaşla gittik pasaportu alıp dönecez. nasıl oldu bilmiyorum ya dedik işte 3 arkadaş gidicektik acil oldu belgeleri toplayamadım falan. kadın imkanı yok alamazsın falan derken şefi çağırdı. bişiler konuştular fransızca. verdiler vizeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

fransız konsolosluğu 5 belge istedi. 2 belge götürdüm. annemden tek bir hesap dökümü istemiştim. son gün tuttu getirdi. getirdikten sonra olay çıkardı konsolostukta. yazamicamda baya fransaya falan küfretti. güvenlik tarafından atıldık. ben ağzımı bile açamadan. ama pasaportu vermiş oldum birkere. sonra arkadaşla gittik pasaportu alıp dönecez. nasıl oldu bilmiyorum ya dedik işte 3 arkadaş gidicektik acil oldu belgeleri toplayamadım falan. kadın imkanı yok alamazsın falan derken şefi çağırdı. bişiler konuştular fransızca. verdiler vizeyi.

Bu hikayede bişeyler eksik .. Hmm .. Şefi daha önceden tanıyor muydun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...