Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşlar buraya ilk yazışım olacak :) neyse uzatmanda konuya giriyim, yarın Hollanda konsolosluğuna gidecem,aşırı derecede tırsmış durumdayım çünkü bir adet belge eksiğim varki zaten böyle bir belge yok... Babamın iş yeri kartını istediler ama doktorların böyle bir çalışma kartı olmadığı için haliyle alamadım,onun yerine binlerce belgem var hata üniversite ile yazışmalarımı bile çıktısını aldım neyse yarın inşallah iyi geçer hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Buraya ne yazıldıysa o :Alnını gösterir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 post kasma Dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 mukadderat bu işler. ama korkma bişicik olmaz yok dersin anlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 "didnt read lol"u koyacaktım ama buraya ilk yazışınmış. bende okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hiç birşey olmaz. eksik belge derler maksimum anlatırsın derdini, diploma filan başka bişi isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 maaş belgesi,emeklik belgesi,çalışma belgesi vs var bakalım zaten içim dışım belge oldu :) neyse yarın gelişmeleri paticik ailesine bildirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bende bugün okulda sınava giderken öğrenci kimliğimi unutmuşum girdim sınava sorun olmadı sanada olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kıl birine denk gelmezsen bi sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Kıl birine denk gelirsen de bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayatımda bir kez gittim konsolosluğa(viva la yeşil pasaport^^) o da portekiz konsolosluğu. çalışan bir kişi bile gülmüyordu.ankarada insanlar gülmüyorlar heralde diye düşündüm,belgem eksik çıktı hatta.onun üstüne davetiyemi bulamadılar,kendi içlerinde baya gerildiler. sen bütün bunlar sırasında gerilmessen hiç bi sorun yok,çatır çatır verirler vizeyi.gerilmemelisin çünkü sonrasında sohbet gibi görünen saçma bir muhabbete tabi tutuyorlar,serin kanlı olmak lazım.karşındaki memur oldukça saçma sorular sorabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fransız konsolosluğu 5 belge istedi. 2 belge götürdüm. annemden tek bir hesap dökümü istemiştim. son gün tuttu getirdi. getirdikten sonra olay çıkardı konsolostukta. yazamicamda baya fransaya falan küfretti. güvenlik tarafından atıldık. ben ağzımı bile açamadan. ama pasaportu vermiş oldum birkere. sonra arkadaşla gittik pasaportu alıp dönecez. nasıl oldu bilmiyorum ya dedik işte 3 arkadaş gidicektik acil oldu belgeleri toplayamadım falan. kadın imkanı yok alamazsın falan derken şefi çağırdı. bişiler konuştular fransızca. verdiler vizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 demek ki küfür etmek lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 NICK LA POLICE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Phae said: NICK LA POLICE. mooooooooot nègre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Vingthor said: fransız konsolosluğu 5 belge istedi. 2 belge götürdüm. annemden tek bir hesap dökümü istemiştim. son gün tuttu getirdi. getirdikten sonra olay çıkardı konsolostukta. yazamicamda baya fransaya falan küfretti. güvenlik tarafından atıldık. ben ağzımı bile açamadan. ama pasaportu vermiş oldum birkere. sonra arkadaşla gittik pasaportu alıp dönecez. nasıl oldu bilmiyorum ya dedik işte 3 arkadaş gidicektik acil oldu belgeleri toplayamadım falan. kadın imkanı yok alamazsın falan derken şefi çağırdı. bişiler konuştular fransızca. verdiler vizeyi. Bu hikayede bişeyler eksik .. Hmm .. Şefi daha önceden tanıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 post deliganlı gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben de italya konsologluguna gittim 12 belgenin 12 side eksikti bana 4 tane belge verdiler yandaki danimarka konsolosluguna girdim bu belgelerle 3 tane de ordan verdiler belge geri dönerken isveç konsolosluguna girdim koydum masaya (belgeleri) aldım vizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence senin vize çıkarsa korkman lazım. hollanda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 alırsın bişi olmaz. para konusunda dikkat ediyolar gerçi de başka belge gösterirsin çalışma konusunu da belgelersin illa sorarlarsa başka türlü. sorun çıkcanı sanmiyorum. o istedikleri belgelere bakmiyolar bile bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar